• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

rahmin arka tarafında rahim dokusu içinde aslında ben de martta ameliyat olacak ağustosta tüp bebek yapacaktık ama benim bebeiş annesine kıymadı hala inanamıyorum ben hamile olduğuma kucağıma alana kadar da inanamıycam galiba
canım benimm hayat mucizelerle dolu işte...
hele anne olmak tam bir mucize....:1rolleyes:

rahmin arka tarafında rahim dokusu içinde aslında ben de martta ameliyat olacak ağustosta tüp bebek yapacaktık ama benim bebeiş annesine kıymadı hala inanamıyorum ben hamile olduğuma kucağıma alana kadar da inanamıycam galiba

böyle olunca insan daha da bir seviniyor dimi yani evlat bebek ayrı heyecan verici ama tam böyle tüp bebek vs gibi zorlu bir yola girerken daha girmeden sonunu görmek gibi müthiş bişey olmalı :)))

kızlar bu kilo meselesini bence takmayın çünkü 20. haftadan sonra haftada yaklaşık 400-500 gr alınıyormuş ben 4 kilo aldım son 3 haftada 800 gr doktor iyi ama dikkat et çok yeme diye sıkı sıkı tembih etti

haklısın canım bende kiloyu pek takmıyorum da
dediğim gibi hiçbi değişiklik olmayınca bari kg alsam diyorummkaydirigubbakcemile3

hmm bende de öleydi tatlım rahmin arka tarafındaydı şükür ki içinde falan değildi şanslıyız yani çok şükür:)
bende açık ameliyat oldum dr 1 sene beklicez olmazsa tedavi demişti benim meleğimde dayanamadı seninki gibi geliverdi tam da 1 sene dolcakken, çok şükür Allahıma
ümidimizi kaybetmez Ondan da ümidi kesmezsek Allah dualarımızı boşçevirmez
opuyorumnanaktan

Hoşgeldinn :) ne güzel işte uzun olması daha da güzel işte..kaç cm çıktı cnm bebişin boyu? bi de tam mı ölçüldü.yani baştan ayağa kadarmı?

19 cm canım boydan ölçtü sanırım doktor dedi uzun diye eli ayağı normalde 16. haftada 12 cm olurmuş

canım benimm hayat mucizelerle dolu işte...
hele anne olmak tam bir mucize....:1rolleyes:

aynen hayatım walla Allaha inanmayan taş olur derler ya aynen öyle ben ne kadar doktora gittimse sen mecbur tüp bebek yapacaksın dediler ama bir şeyin olması için Rabbimin Ol demesi yetti kısmetse ağustosta gelecek benim dana oğluşum

böyle olunca insan daha da bir seviniyor dimi yani evlat bebek ayrı heyecan verici ama tam böyle tüp bebek vs gibi zorlu bir yola girerken daha girmeden sonunu görmek gibi müthiş bişey olmalı :)))

öyle walla bazen karnımda tostoparlak belli oluyor öyle keyifli ki onu orda hissetmek bir de tekme filan atsa bayılırım herhalde mutluluktan

haklısın canım bende kiloyu pek takmıyorum da
dediğim gibi hiçbi değişiklik olmayınca bari kg alsam diyorummkaydirigubbakcemile3

hmm bende de öleydi tatlım rahmin arka tarafındaydı şükür ki içinde falan değildi şanslıyız yani çok şükür:)
bende açık ameliyat oldum dr 1 sene beklicez olmazsa tedavi demişti benim meleğimde dayanamadı seninki gibi geliverdi tam da 1 sene dolcakken, çok şükür Allahıma
ümidimizi kaybetmez Ondan da ümidi kesmezsek Allah dualarımızı boşçevirmez
opuyorumnanaktan

şimdi tek duam myomun çok büyüyüp bir sorun oluşturması yada büyümek istiyorsa büyüsün ama sorun yaratmasın sonrasında mecbur ameliyat olucam ama Allahım şu myom bir 6 ay kadar dişini sıksın sonra onunla da ilgilencem

Hergün eve gitmek için can atarım aksine bugün eve gidesim yok hiç... bilmediğim bir nedenden dolayı annem bana küsmüşş konuşmuyor... sadece kendi kendine söylenip laf ediyor anlayamıyorum... mafoldumbenmafoldumben

Hergün eve gitmek için can atarım aksine bugün eve gidesim yok hiç... bilmediğim bir nedenden dolayı annem bana küsmüşş konuşmuyor... sadece kendi kendine söylenip laf ediyor anlayamıyorum... mafoldumbenmafoldumben

sen sormadın mı anne ne yaptım diye

sen sormadın mı anne ne yaptım diye

biliyorum neden öyle yaptığını... ama öyle yapmasına sebep verecek ne yaptım ne yaptık onu anlayamıyorum... hele ben bişey demedim bişey yapmadım... eşim de öyle... kayınvalidemler geldi hafta sonu bize onlara bile şikayet etmiş bizi... hiç hal hatır sormuyorlar demiş... ben daha ne yapayım her akşam uğruyorum boş vaktimde hep oradayım... daha nasıl hal hatır sorulur.. eşim desen hafta içi her akşam 8 de gelip 10:30 yatıyor yoruluyor vakti olmuyor ki inip onlarla çay içmeye... biz daha ne yapalım..bir saygısızlığımız bir kötü lafımız yok hala ne bekliyor anlayamıyorum ... gidip neden böyle yapıyorsun dediğimde biliyorum adam gibi konuşmaz benimle... açıklama huyu yoktur... mafoldumben

biliyorum neden öyle yaptığını... ama öyle yapmasına sebep verecek ne yaptım ne yaptık onu anlayamıyorum... hele ben bişey demedim bişey yapmadım... eşim de öyle... kayınvalidemler geldi hafta sonu bize onlara bile şikayet etmiş bizi... hiç hal hatır sormuyorlar demiş... ben daha ne yapayım her akşam uğruyorum boş vaktimde hep oradayım... daha nasıl hal hatır sorulur.. eşim desen hafta içi her akşam 8 de gelip 10:30 yatıyor yoruluyor vakti olmuyor ki inip onlarla çay içmeye... biz daha ne yapalım..bir saygısızlığımız bir kötü lafımız yok hala ne bekliyor anlayamıyorum ... gidip neden böyle yapıyorsun dediğimde biliyorum adam gibi konuşmaz benimle... açıklama huyu yoktur... mafoldumben

ayy canım hiç canını sıkma üzülme.bazen büyüklerde maalesef alıngan olabiliyorlar.kendi annelerimiz olsa bile..sen onlara gidince eşinin geç geldiğini yorgun olduğunu erkenden yattığını söyle.belki beraber gitmiyonuz diye takıyodur.sen gitsen bile eşinide isteyebilirler belki..ama eşininde durumu ortada.bunuda görmezlikten gelmemesi lazım.o yüzden güzelce konuş.o konuşmasada sen söyle.en azından sonradan yumuşar normale döner..sen üzme kendini.bebiş için yani..

Kızlarrrr ben bıde seyı merak edıyorum... gazlı içecekler tuketıyomusunuz yoksa bıraktınız mı...

merhaba canım her gün değil ama canım istediğinde 1 bardak kola yada limonlu soda içiyorum canım çekiyo onlar gaz yapmıyo bana süt yada yoğurt yapıyo birde akşam geç saatte meyve yersem rahatsız ediyo

canım benim kıyamam sana sen yine de üzülme hamilesin sonuçta onlar annemiz ne yapalım yakında herşey normale döner merak etme anneler öyle uzun süre küs kalamaz

Benimde bugün midem ekşidi hep yaaa :(( çok sinir bişey..allahtan her zaman olan bişey değill..

merhaba canım her gün değil ama canım istediğinde 1 bardak kola yada limonlu soda içiyorum canım çekiyo onlar gaz yapmıyo bana süt yada yoğurt yapıyo birde akşam geç saatte meyve yersem rahatsız ediyo

ben hamile kaldığımdan beri hiç kola içmedim ama fanta ya da limonlu gazoz ara ara canım istedikçe içiyorum sütü sabah 10 gibi bir bardak içiyorum zaten yoğurtsuz yemek yemem ama meyveyi aklıma geldikçe yiyorum bir bardak taze sıkılmış portakal gözümü bile açmadan demir hapıyla beraber sonrasında gün içinde bir kaç kez ama yatmadan önce yine portakal elma mandalina ne varsa az az yemeye çalışıyorum

şu havalar artık düzelse her gün günlük güneşlik olsa da hamişliğimizin tadını çıkarsak..
hava durumu beni çok etkiliyo güneşsiz günlerde hiç evden çıkasım gelmiyo ama bahar gelse de göbişimizi gere gere dolaşsak..son aylarda hem göbişler hem sıcaklar pek izin vermicek zaten.
depresyonda olabilir miyim bilmiyorum hamileyim diye sevinçliyim ama hep yatıorum hasta gibi zerre kadar enerjim yok hala :( bende bi sorun mu var sizce?

depresyonda olduğunu sanmam canım ben18 haftalık haileyim başından beri halsizlik var çok yatıyorum bazende kendimde enerji bulduğumda hafiften temizlik yapıyorum evde yemek falan bazende hiçbirşey yapmak istemiyorum:bbo:

Kadınlar günümüz kutlu olsun arkadaşlarrrr

Benim 4'lü test sonuçlarım çıktı, 400'de 1 riskim çıktı yaştan dolayı. ıleri bir ultrason kontrolünde daha çok belli olacakmış ben bildirecem zamanını dedi Dr. Plesenta rahim ağzımdaymış zamanla inşallah yukarı çıkar yoksa kanama riski olurmuş , normal doğum da imkansız olurmuş. Geçmişi okumadım inşallah herkes iyidir. Çok öptüm

şimdi tek duam myomun çok büyüyüp bir sorun oluşturması yada büyümek istiyorsa büyüsün ama sorun yaratmasın sonrasında mecbur ameliyat olucam ama Allahım şu myom bir 6 ay kadar dişini sıksın sonra onunla da ilgilencem

inşallah canım
merak etme büyümez Allah ım yardımcı olur canım sana ve meleğine:Saruboceq:

üzülme tatlım yaaa
anneler yapıyor dönem dönem kızlarına malesef
sen yinede git konuş gönlünü almaya çalış canımın içiiiŞeniz

ben hamile kaldığımdan beri hiç kola içmedim ama fanta ya da limonlu gazoz ara ara canım istedikçe içiyorum sütü sabah 10 gibi bir bardak içiyorum zaten yoğurtsuz yemek yemem ama meyveyi aklıma geldikçe yiyorum bir bardak taze sıkılmış portakal gözümü bile açmadan demir hapıyla beraber sonrasında gün içinde bir kaç kez ama yatmadan önce yine portakal elma mandalina ne varsa az az yemeye çalışıyorum

arkadaşım bende demir hapı kullanıyorum sms acaba kilo yaparmı diyorum bir bilgin varmı

Back
X