2010 Ağustos Anneleri

evet :)
mesela senin gibi bi arkadaş verdi bana sevinebilmem için:)

utandımm ohaoldumsmile:kedi::asigim:.. teşekkür ederim canım benim... sizler de öylesiniz benim için sevinç kaynaklarım beniiiimmmm olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

selam cnm heycan sarmışş senii.. hayırlısı olsunn sağlıklı olsunlar da..
göbek deliğimin altında benimde çizgi oluştu endişenme .))

herkesee selamm .))))

selam cnm heycan sarmışş senii.. hayırlısı olsunn sağlıklı olsunlar da..
göbek deliğimin altında benimde çizgi oluştu endişenme .))

selam canım hoşgeldin nasılsn
evet çizgi normalmişkaydirigubbakcemile3
ama heycan var tabi kontrolde 1 hafta kaldı :)
bakalım hayırlısı

çok şükür evacım :) iyi diyelim iyi olalım :) bundan sonra sanki çok iyiyim diyemeyecekmişim gibi geliyor hep :)

neden öle dedin tatlışımmohaoldumsmile

niye diyemiyesin cnmm.. bundan sonra hamileliğin güzel günleri.. bende kendime tenkinlerde bulunuyorum keyfini çıkar bugünlerin diee.. havalarımız da bir düzelsee bahar gelse yürüyüşler yapsakk daha da güzel olucak..

evet ya bahar gelsee keşkemm:hulya:

Günaydın annecikler nasılsınız?

günaydın canım nasılsın

selam canım hoşgeldin nasılsn
evet çizgi normalmişkaydirigubbakcemile3
ama heycan var tabi kontrolde 1 hafta kaldı :)
bakalım hayırlısı

neden öle dedin tatlışımmohaoldumsmile

burcum hergün bir yerim ağrıyarak geliyorum işe... :) ya kabızım ya reflü daha bir iyi günüm olmuyor ki :) he olduğunda da başkları mahvediyor o ayrı tabi ama napalım :) o gelince herşeyi unutucaz inş.

Kızlar herkese iyi günler..umarım herkes iyidir geçmişi okuyamadım..
benim öğlen dr. randevum var.ayrıntılı ultrasona bakcak.o yüzden çok çok heyecanlı ve stresliyim bu ultrason günleri beni mahvediyo korkular sarıyo..masaya yatınca ekrana hiç bakmıyom direk dr un yüzüne bakıyom.ona göre anlamaya çalışıyorum durumu.eğer gülümsemeye başlarsa ohhh diyorum ve ekrana bakmaya başlıyorum.napayım yaaa...psikopat oldum iyice..izmirden annemde gelmişti iki haftadır bizdeydi.o da görcek ilk defa inşallah bebişimizi :)) allahım inşallah yüzümüzü güldürür bugünde..ne olur dua edin kızlar.herşey çok iyi olsun çok iyi çıksın..

Günaydın canım hoşgeldin :))

Hoşbuldum arkadaşım nasılsın?
Bak hiçbirşey için üzme kendini içindeki minik canlıyı düşün.
Dün sayfalara bakarken bir kaç mesjına rastladım da ondan söylüyorum bunu inan benim de kafama takılan durumlar farklı değil.Aynı şeyler yani en iyisi sallamak.

kıslar selam nasılsınız? günaydın diyemedim bugün sizlere, buğün ben 12.30 t açıkacağım fabrikadan. üçlü teset ve idrar kan testi yaptıracağım bugün , ordan da annecime gideceğim. Çok güzel ögleden sonra özgür olmak dışarıda olmak yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…