evet :)
mesela senin gibi bi arkadaş verdi bana sevinebilmem için:)
günaydın melek anneler ve melek bebişleriiii
bugün rüyamda kendimi doğururken gördüm hemde evde:) ayy bide kızım oluyordu o kadar tatlıydı ki :) göbek bağının kesildiğini bile gördüm mucize gibi:) hayret ilk defa böle bi rüya gördüm hayırlısı olsun hakkımızda... rüyalar tersine çıkarmış dimi o zaman benim oğlummu olcak :) tam bir hafta kaldı sonucu öğrenmeye hayırlısı bakalım...
ayrıca bu sabah duştan sonra karnıma yağ sürerken bişet dikkatimi çekti göbek deliğimin hizasından alt tarafa doğru koyu ince renk bi çizgi var tüylerim sandım ama değilmiş:) niye öle çizgi oldu ki yaaa:sm_confused:
gunaydın canım bende ruyamda kızm olcagını gormustum ama oglum oluyormus bu arada o cızgı normal cok hafıf bendede var ama genelde hamılelerde oluyor o cızgı korkma yanı
evet tatlım zaten rüya tabirlerine baktım azcıkk:kedi:
kız iyi habermiş ama kızı olduğunu görenin oğlu olurmuş:kedi:
hayırlısı hakkımızda sağlıkla eli ayağı düzgün tam eksiksiz gelsinlerde meleklerimiz cinsiyet hiçç önemli değil yeterki hayırlı evlat olsunlar değilmiiŞeniz
evet bende de çok hafif bugün belirmiş dün yoktu yani:)
sen nasılsın canımm
utandımm ohaoldumsmile:kedi::asigim:.. teşekkür ederim canım benim... sizler de öylesiniz benim için sevinç kaynaklarım beniiiimmmm olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
ŞenizŞenizŞeniz
evet tatlım zaten rüya tabirlerine baktım azcıkk:kedi:
kız iyi habermiş ama kızı olduğunu görenin oğlu olurmuş:kedi:
hayırlısı hakkımızda sağlıkla eli ayağı düzgün tam eksiksiz gelsinlerde meleklerimiz cinsiyet hiçç önemli değil yeterki hayırlı evlat olsunlar değilmiiŞeniz
evet bende de çok hafif bugün belirmiş dün yoktu yani:)
sen nasılsın canımm
ŞenizŞenizŞeniz
bende ıyıyım ama benım karnım bayag cıktı kızlar bıde sıskınlık oluyor haftaya 5 aylık olcaz ınsallah gece yatarken bıraz zorlanıyorum 8-9.aylarda kımbılır nasıl olcak :) demın bende dogum vıdeolarına baktımda sankı normal dogum daha basıt gıbı ya sezercıkte cok tabaka kesıyorlar ben tırstımumarım normal ve hayırlı bı dogum gecırırız hepmız sen nasıl dogum ıstıyorsun?
bende ıyıyım ama benım karnım bayag cıktı kızlar bıde sıskınlık oluyor haftaya 5 aylık olcaz ınsallah gece yatarken bıraz zorlanıyorum 8-9.aylarda kımbılır nasıl olcak :) demın bende dogum vıdeolarına baktımda sankı normal dogum daha basıt gıbı ya sezercıkte cok tabaka kesıyorlar ben tırstımumarım normal ve hayırlı bı dogum gecırırız hepmız sen nasıl dogum ıstıyorsun?
canım sen neden ticker yapmıyorsun? :) göremioz sen kaç haftalıksın :)
bende pek göbiş yok tatlım ama nerdeyse 1 ay var aramızda demek normal sende :) Allah yardımcımız olur son ve zor zamanlarımızda inşallah :)
tatlım ben ameliyat olduğum için %90 sezeryanla olucak bende o yüzden tamamen bayılmak istiyorum uyanıncada koynumda olsun kuzum:) inşallah tabi
hepimizin hakkında hayırlısı ne ise o olsun :Saruboceq:
günaydın melek anneler ve melek bebişleriiii
bugün rüyamda kendimi doğururken gördüm hemde evde:) ayy bide kızım oluyordu o kadar tatlıydı ki :) göbek bağının kesildiğini bile gördüm mucize gibi:) hayret ilk defa böle bi rüya gördüm hayırlısı olsun hakkımızda... rüyalar tersine çıkarmış dimi o zaman benim oğlummu olcak :) tam bir hafta kaldı sonucu öğrenmeye hayırlısı bakalım...
ayrıca bu sabah duştan sonra karnıma yağ sürerken bişet dikkatimi çekti göbek deliğimin hizasından alt tarafa doğru koyu ince renk bi çizgi var tüylerim sandım ama değilmiş:) niye öle çizgi oldu ki yaaa:sm_confused:
herkesee selamm .))))
selam cnm heycan sarmışş senii.. hayırlısı olsunn sağlıklı olsunlar da..
göbek deliğimin altında benimde çizgi oluştu endişenme .))
çok şükür evacım :) iyi diyelim iyi olalım :) bundan sonra sanki çok iyiyim diyemeyecekmişim gibi geliyor hep :)
niye diyemiyesin cnmm.. bundan sonra hamileliğin güzel günleri.. bende kendime tenkinlerde bulunuyorum keyfini çıkar bugünlerin diee.. havalarımız da bir düzelsee bahar gelse yürüyüşler yapsakk daha da güzel olucak..
Günaydın annecikler nasılsınız?
selam canım hoşgeldin nasılsn
evet çizgi normalmişkaydirigubbakcemile3
ama heycan var tabi kontrolde 1 hafta kaldı :)
bakalım hayırlısı
neden öle dedin tatlışımmohaoldumsmile
evet ya bahar gelsee keşkemm:hulya:
günaydın canım nasılsın
Günaydın canım hoşgeldin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?