2010 Ağustos Anneleri

merhaba canımcım
merhaba etme herşey yolunda gitcek
kocaman olmuş olcak erkekin:)

merhaba canım hoşgeldinn
hayırlı sonuçlar alırsın inşallah canım
haftaya bugün bende öle bütün gün özgür olucam kontrolden sonra :))

merhaba canım hoşgeldin bende bir yatıyorum bi daha kalkamıyorum yaa:)) maşallah deyim kendime :)) çizgide dün çıktı bende his desen zaten yok :) dediğin gibi doktorum 20.hafta dediği için ben bekliyorum sabırla:))

günaydın tatlım hoşgeldin nasılsınnn

merhaba serdemcim hoşgeldin
bende maşallah deyim güzel prensesine tabi kocaman oldu seninki hareketler durmuyor ne güsel:))
bu arada geçmiş olsun kendini kötü hissedince en iyisi evde dinlenmek zaten canımmŞeniz ah 3 ay bi geçsede tamamen dinlenmeye geçsek keşkemm:kedi:

Canım benim çok saol yüreğime su serpttin :) inşallah güzel haberlerle dönerim aranıza..

Ben ne hissetmem gerektiğini bilmediğimden hissediyormuyum yoksa hissetmiyormuyum onu da bilmiyorum :)) Bazen karnımda bir takım hareketler hissediyorum ve kendi kendime gaz hareketi diyerek geçiştiriyorum ve bebeğe bağlamıyorum..20. hafta dediler ya o yüzden :)))

anladım canım aman ağrın sıkıntın olmasında:)
ama anladığım kadarıyla evdesin öğleden sonra yatarsın güzellik uykusuna sendekaydirigubbakcemile3

Canım ben 18+2 günlük hamişim ve kız bebeğimiz olucak. Ama ben hiç bişi hissetmiyorum, ne tekme ne bişi CADIARZU daha erken mi yoksa :1hug:

Canım ben hissedeli 3-4 hafta oldu ama benimki erken sanırım ama benim karın kısmım çok zayıftır doktorum da inanmamıştı önce söyle bakalım nereden tekme atıyor dedi solumu gösterdim(bu 4 hafta önce filan oldu) şaşırdı evet orada ayağı dedi. Bilmiyorum belki de o zaman gazdı ama şuan çok hissedilir zaten benimki kız ama hiç kız belirtim de yok ya deli gibi çikolata yiyorum ekşi ağzıma süremiyorum mide bulantısı hiç yapmadı kız geç hissedilir derler ben erken hissettim:)

çok şükür canım bugünkü halimize :) en azından işe gelebiliyorum :)))
öle yapıcam canım artık napiimm... kimse beni düşünmüyorsa ben neden kimseyi düşüneyim ki....

yok canım konuşamadım... ben eve girince başka odaya gitti konuşmadı benimle yanıma dahi gelmedi... oluruna bıraktım... o benim annemse ben de onun kızıyım bir de üstüne hamileyim... çok gerdiremicem sinirlerimi....

günaydıınn şekercimm... hoşgeldin... ben de bıraktım limonu salatalar dışında yemiyorum... hmm bir de kivi yi deneyeyim bakalım... inş. faydası olur aslında arada düzeliyor ama ne yapıyorumda düzeliyor bilemiyorum :)))

günaydııın Didemcimmm.... Hoşgeldiinnn :)) iyi yapmışsın... ben de nezle gibiyim... az daha kötü olursam ben de yarın işe gelmeyeceğim...

varsın saglıklı olsunlarda varsınlar geç hissedelim :)
doktorum erkek bebeklerler agırdan alır kız bebekler daha cabuk hissettirir dedi bu arada :)

defnecim ben hem wc ye kalkıyorum hemde bazen nefes alamadıgım icin uyanıyorum ordan oraya dolasıyorum neresi bana rahat ve ergonomik gelirse orda uyuya kalıyorum :)

slm arkadaşlar.geçen kötü bir rüya gördümm.bebekle ilgili kaybertmiştim.zaten korkularım vardı iyice arttı psikolojim çok bozukkk artık dayanamıcammm bana bir akıl verin sürekli onu kaybederim korkusu yaşıorum fecide bağlandımmm böyle korkular yaşayanınız varmı?BİRDE AYDA BİR dr a gitmek uzun geliyor 1 ay endişelerim artıyor.diyorumki aradaki gündede sağlık ocağına takibe gitsem olurmu sizce ?hemde içim rahatlamış olurve ben hala harektlerini hissetmiyorummmmmmm,oğlum olcak inş.ama hareket hissetmiyorum çok kötü durumdayım demin eşim aradı ağladım oda ist dışında kokudan sürekli iççamaşırıma bakıorum.rüyanın etkisindede çok kaldımmm.yardım edin

Ay canım benim.böle sıkıntılar bende yaşıyorum yalnız değilsin yani.her tuvalete girdiğimde bakınıyorum bişeyler varmı diye aynen iç çamaşırımada öle..bende ilk gebeliğimde bebişimizin 10 hf.iken kalbi durmuştu.ultrasonda kalp atışını duyamamıştık.dr un yüzü bozulmuştu.işte bu yüzdende ultrason fobiside var bende..daha harekette hissetmiyom..gerçi erken deniyo ama..herşeyden nem kapıyoruz işte cnm.mümkün olduğunca relaks olmakta olumlu düşünmekte fayda var.böyle rüyalar hamilelerde çok oluyo maaleseef.bilinçaltımızda sürekli olunca.

Canımmmmm bir tek sen mi böyle hissediyorsun sanıyorsun..yalnız değilsin ki..Kendi adıma ben de senin gibiyim..Her tuvalate gittiğimde psikopata bağlamış gibi iç çamaşırıma bakıyorum..sonra kendi kendime birşey olmadığını görünce kızıyorum..ve bir dahaki sefer yapmayacağım diye kendime söz veriyorum ve bir sonraki sefer buummmmm yine yapıyorum..Kendi kendime herşeyin yolunda gideceğine dair telkinlerde bulunuyorum..Üstelik bir de 20 martta amniosentezim var..Pozitif düşünelim hayatımızda herşey pozitif olsun..

Canım mesajını okurken başında hareketlerini hissediyor musun diye soracaktım aklıma geldi.Çünkü hissetmeden önce ben de öyleydim ki o zaman 1 aydan daha az sürede çağırıyordu doktor.Çok korkuyordum her randevuya giderken endişeleniyordum acaba yaşıyor mu diye.1.si bence kolay kolay bu haftalardan sonra bebişlerimize hiiiiiç birşeycik olmaz allahın izniyle 2.si de bebişin hareketlerini hissetmen yakındır merak etme o zaman işte insanın içi çok rahatlıyor gün içinde 2 defa hissetsen bu sana yeter çünkü yaşadığını biliyorsun biraz daha sabret ve içini ferah tut derim ben.

Yaa off yaa..kızlar..hastaneden eşimi aramışlar biraz önce.bizim dr un acil bi işi varmış bugün.o yüzden bizim randevu yarına kaldı yaaaa ( ya bi gün daha beklicez şimdii..offfff..neyse napalım yapcak bişey yok hayırlısı artık..

çok sağolun arkadaşlarr.inanın bugün boğulur gibi oldum artık bu düşüncelerdencevaplarınız için çok saolunzemuszemus

Pınarcım sana hoşgeldin dememişim ben kaçırmışım HOŞGELDİN TATLIM:)))

Canımmmm belki de demişsindir ama ben kaçırmışımdır..Gönüller bir olsun :))) Ya Başkanımız hallisnayı hiç görmüyorum ben buralarda..bana mı denk gelmiyor acaba ..

Ben görüyorum arada canım yazdığı da oluyor yazmadan girip çıktığı da..Güncelleme falan yapmak için giriyor bazen heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…