Kızlar herkese iyi günler..umarım herkes iyidir geçmişi okuyamadım..
benim öğlen dr. randevum var.ayrıntılı ultrasona bakcak.o yüzden çok çok heyecanlı ve stresliyimbu ultrason günleri beni mahvediyo korkular sarıyo..masaya yatınca ekrana hiç bakmıyom direk dr un yüzüne bakıyom.ona göre anlamaya çalışıyorum durumu.eğer gülümsemeye başlarsa ohhh diyorum ve ekrana bakmaya başlıyorum.napayım yaaa...psikopat oldum iyice..izmirden annemde gelmişti iki haftadır bizdeydi.o da görcek ilk defa inşallah bebişimizi :)) allahım inşallah yüzümüzü güldürür bugünde..ne olur dua edin kızlar.herşey çok iyi olsun çok iyi çıksın.. 
kıslar selam nasılsınız? günaydın diyemedim bugün sizlere, buğün ben 12.30 t açıkacağım fabrikadan. üçlü teset ve idrar kan testi yaptıracağım bugün , ordan da annecime gideceğim. Çok güzel ögleden sonra özgür olmak dışarıda olmak yaaa
Merhaba kızlar nasılsınız, gece uykudan fazlaca kalkma dısında pek bir sorunum yok benim :) 19 Martta Cerrahpasada perinatolojide ayrıntılı usg var cok heyecanlıyım :)
Bende o dediğiniz cizgiden henuz cıkmadı, ayrıca bebegimin hareketlerinide net olarka hissedemiyorum. Gecen cmtesi dr a gittim dedim hissetiyoru hareketlerini diye bana aynen soyle dedi..
"bebeginiz su an henuz 250 gr , 250 bir gramlık kutle ne kadar burabilir ne kadar hissetirebilir ki? 15-16. haftalarda bebegim tekme atıyor diyenler bagırsak hareketini bebek sanıyorlar cunku o zamanlar bebek anca 100-150 gr arası oluyor , bebegin hareketini gercek anlamda hissetmek 20. haftada baslar , o nedenle sakın endiselenmeyin bakın ekranda nasılda oynuyor " dedi..
Bende artık endiselenmeyi bıraktım kızlar
Kızlar Günaydınnnnnnnnnnnnn..Çok güzel bir gün diliyorum..Sierciğim hiçççç merak etme bebeğini görünce içine serpilecek suları düşün canım..
Bal Böcüğüm şu kabızlık olayını biliyorsun ben de en az senin kadar çekiyordum..Ama valla sanırım çözdüm olayı..her gün 2-3 kivi yiyorum üzerine de bir güzel bir bardak ılık su içiyorum..Kivi bol lifli olduğu için inanılmaz işe yarıyor canım..Biliyorsun limonu da tamamen hayatımdan çıkardım..Bak bir dene en geç bir hafta sonra değişimi far edeceksin..
Herkese günaydın,
Hafta sonu annemdeydim kociş şehir dışında diye dün biraz halsizdim işe gelemedim sizi çoook özledim. Haftasonu kaloriferler bozuktu hafif kırgınlık vardı eşim de gitme bari işe hastalanma dedi ben de yattım. Bu arada bebeişim durmadan tepiniyor artık maşallah annesinin prensesine diyorum her oynamasında. Görünüşe göre herkes iyi.
Kızlar Günaydınnnnnnnnnnnnn..Çok güzel bir gün diliyorum..Sierciğim hiçççç merak etme bebeğini görünce içine serpilecek suları düşün canım..
Bal Böcüğüm şu kabızlık olayını biliyorsun ben de en az senin kadar çekiyordum..Ama valla sanırım çözdüm olayı..her gün 2-3 kivi yiyorum üzerine de bir güzel bir bardak ılık su içiyorum..Kivi bol lifli olduğu için inanılmaz işe yarıyor canım..Biliyorsun limonu da tamamen hayatımdan çıkardım..Bak bir dene en geç bir hafta sonra değişimi far edeceksin..
Yok canım çok şükür ağrım yok nedense derin uyuyamıyorum dönüp duruyorum sabaha kadar eşim de uyanıyor ben döndükçe sabaha karşı da bir açılıyor uykum anlamıyorum neden böyle oluyor.Sabahın erken saatinde ayaktayım yani yatsam uyuyamayacağımı biliyorum o yüzden yatmıyorum da birdaha.
Canım sen de benim gibisin demek ki ama tuvalet için mi kalkıyorsun uykudan yoksa bir sebep yokken mi uyanıyorsun?
Canım bebeğin hareketleri konusunda endişelenme tabiki herkes erken hissedecek die bir kaide yok.ama doktorunun söylediğine de kesinlikle katılmıyorum ya da sen endişelenme diye öyle söylüyor.Yani böyle bişeyi kendim yaşamasaydım iddia etmezdim.Ben 13.haftamda seyirme hissettim 15.haftamda çokçok net hissediyordum diyebilirim hele şimdiki hareketlerini çok daha şiddetli hissediyorum üstelik daha 18.haftamdayım.Yani bazı doktorlar neden illaki 20.haftadan önce hissedemezsin diyorlar anlamıyorum.Benim doktorum 15.haftamda hissediyorum dediğimde evet hissedebilirsin demişti bazı annelerde erken olabiliyormuş.Ama şu ana kadar bişeyler hissetmeseydim fazla da endişelenmezdim çünkü her yerde normalde 18.haftadan sonra hissedilir yazıyor.
Canım ben 18+2 günlük hamişim ve kız bebeğimiz olucak. Ama ben hiç bişi hissetmiyorum, ne tekme ne bişi CADIARZU daha erken mi yoksa :1hug:
Hoşbuldum arkadaşım nasılsın?
Bak hiçbirşey için üzme kendini içindeki minik canlıyı düşün.
Dün sayfalara bakarken bir kaç mesjına rastladım da ondan söylüyorum bunu inan benim de kafama takılan durumlar farklı değil.Aynı şeyler yani en iyisi sallamak.
bende öle canım ama napalım çok şükür
hamilelik belirtileri artınca ben seviniyorum demek herşey yolunda diyorum:hulya:
bu arada tatlım annenle naptın dün konuşabildinmiolumunekankayizsmile
ayy çok fena yaa uykusuzluk
ağrın falanmı oluyor yoksa tuvalet sorunumubilmiyorumkismile
Herkese günaydın,
Hafta sonu annemdeydim kociş şehir dışında diye dün biraz halsizdim işe gelemedim sizi çoook özledim. Haftasonu kaloriferler bozuktu hafif kırgınlık vardı eşim de gitme bari işe hastalanma dedi ben de yattım. Bu arada bebeişim durmadan tepiniyor artık maşallah annesinin prensesine diyorum her oynamasında. Görünüşe göre herkes iyi.
anladım canım aman ağrın sıkıntın olmasında:)
ama anladığım kadarıyla evdesin öğleden sonra yatarsın güzellik uykusuna sendekaydirigubbakcemile3
slm arkadaşlar.geçen kötü bir rüya gördümm.bebekle ilgili kaybertmiştim.zaten korkularım vardı iyice arttı psikolojim çok bozukkk artık dayanamıcammm bana bir akıl verin sürekli onu kaybederim korkusu yaşıorum fecide bağlandımmmböyle korkular yaşayanınız varmı?BİRDE AYDA BİR dr a gitmek uzun geliyor 1 ay endişelerim artıyor.diyorumki aradaki gündede sağlık ocağına takibe gitsem olurmu sizce ?hemde içim rahatlamış olur ve ben hala harektlerini hissetmiyorummmmmmm,oğlum olcak inş.ama hareket hissetmiyorum çok kötü durumdayım demin eşim aradı ağladım oda ist dışında kokudan sürekli iççamaşırıma bakıorum.rüyanın etkisindede çok kaldımmm.yardım edin 
Canımmmmm bir tek sen mi böyle hissediyorsun sanıyorsun..yalnız değilsin ki..Kendi adıma ben de senin gibiyim..Her tuvalate gittiğimde psikopata bağlamış gibi iç çamaşırıma bakıyorum..sonra kendi kendime birşey olmadığını görünce kızıyorum..ve bir dahaki sefer yapmayacağım diye kendime söz veriyorum ve bir sonraki sefer buummmmm yine yapıyorum..Kendi kendime herşeyin yolunda gideceğine dair telkinlerde bulunuyorum..Üstelik bir de 20 martta amniosentezim var..Pozitif düşünelim hayatımızda herşey pozitif olsun..slm arkadaşlar.geçen kötü bir rüya gördümm.bebekle ilgili kaybertmiştim.zaten korkularım vardı iyice arttı psikolojim çok bozukkk artık dayanamıcammm bana bir akıl verin sürekli onu kaybederim korkusu yaşıorum fecide bağlandımmmböyle korkular yaşayanınız varmı?BİRDE AYDA BİR dr a gitmek uzun geliyor 1 ay endişelerim artıyor.diyorumki aradaki gündede sağlık ocağına takibe gitsem olurmu sizce ?hemde içim rahatlamış olur ve ben hala harektlerini hissetmiyorummmmmmm,oğlum olcak inş.ama hareket hissetmiyorum çok kötü durumdayım demin eşim aradı ağladım oda ist dışında kokudan sürekli iççamaşırıma bakıorum.rüyanın etkisindede çok kaldımmm.yardım edin 
slm arkadaşlar.geçen kötü bir rüya gördümm.bebekle ilgili kaybertmiştim.zaten korkularım vardı iyice arttı psikolojim çok bozukkk artık dayanamıcammm bana bir akıl verin sürekli onu kaybederim korkusu yaşıorum fecide bağlandımmmböyle korkular yaşayanınız varmı?BİRDE AYDA BİR dr a gitmek uzun geliyor 1 ay endişelerim artıyor.diyorumki aradaki gündede sağlık ocağına takibe gitsem olurmu sizce ?hemde içim rahatlamış olur ve ben hala harektlerini hissetmiyorummmmmmm,oğlum olcak inş.ama hareket hissetmiyorum çok kötü durumdayım demin eşim aradı ağladım oda ist dışında kokudan sürekli iççamaşırıma bakıorum.rüyanın etkisindede çok kaldımmm.yardım edin 
Ben ne hissetmem gerektiğini bilmediğimden hissediyormuyum yoksa hissetmiyormuyum onu da bilmiyorum :)) Bazen karnımda bir takım hareketler hissediyorum ve kendi kendime gaz hareketi diyerek geçiştiriyorum ve bebeğe bağlamıyorum..20. hafta dediler ya o yüzden :)))
Canımmmm belki de demişsindir ama ben kaçırmışımdır..Gönüller bir olsun :))) Ya Başkanımız hallisnayı hiç görmüyorum ben buralarda..bana mı denk gelmiyor acaba ..Pınarcım sana hoşgeldin dememişim ben kaçırmışım HOŞGELDİN TATLIM:)))
Canımmmm belki de demişsindir ama ben kaçırmışımdır..Gönüller bir olsun :))) Ya Başkanımız hallisnayı hiç görmüyorum ben buralarda..bana mı denk gelmiyor acaba ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?