• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

hosbulduk canılarım ozlem ve burcucum... bebegımde cok ıyı masallah.. bugun bır hapsurdum uyandırdım galıba baya bı tekmeledi:):) kızlar bıde gece babamız uyurken bacagını yanlılıkla karnıma vurdu nası acıdı canım nası korktum mınıgıme bısey olcak dıyee:(:(

hiii canım getirme hemen aklına kötü şeyler... iyidir meleğin bişey olmamıştır :))

canım bu gerçekten önemliymiş... bebek anne karnında hangi huylara alışıyorsa doğduktan sonra da yaparmış... mesela şimdi geceleri uyutmuyor sürekli tekmeliyorsa.. doğduğunda da büyük ihtimalle uyumayacak ve sizi de uyutmayacakmış :)))

aaaaaaaaa ağlıycam şimdi ya ben hem kendim uyuyamıyorum
hem onun tekmeleri yüzünden uyanıyorum
doğunca yandım o zaman ben naparım bu tosuncukla.
Offf mahfedicek beni FIRTINA ÖNCESİ SESSİZLİK galiba bu.
Çok yaramas olmasın ama yaaaa.

:1shok::1shok::1shok: Şimdi benim tosunda doğunca uyumayacak mı öyle yaaa ben de kendimi zorlayayım uyuyayım o zaman.....

canım bu gerçekten önemliymiş... bebek anne karnında hangi huylara alışıyorsa doğduktan sonra da yaparmış... mesela şimdi geceleri uyutmuyor sürekli tekmeliyorsa.. doğduğunda da büyük ihtimalle uyumayacak ve sizi de uyutmayacakmış :)))
valla iştee benim kız hem çok yaramaz hem de çok uykusuz...
hiç öğle uykusu yokk ve şu durumda bile benii çatlatıyoo üstelik yanımda teyzem var ama başedemiyoruz hiç...
arkadaşların erkek çocukları benimkinden uslu.
kardeşi oldutğunda onunla karate yapıpp yaramaz çocukları dövmeyi hayal ediyorr düşünün artık...boshayallersmile

aaaaaaaaa ağlıycam şimdi ya ben hem kendim uyuyamıyorum
hem onun tekmeleri yüzünden uyanıyorum
doğunca yandım o zaman ben naparım bu tosuncukla.
Offf mahfedicek beni FIRTINA ÖNCESİ SESSİZLİK galiba bu.
Çok yaramas olmasın ama yaaaa.

canım sen korkma henüz o daha çok küçük ilerleyen zamanlarda anlaşılır bu :)))

teşekkür ederim canım çok iyiyim şükrolsun...:1hug:
bebişe isim düşünüyorum ama kararsızım..
sen nasılsın?

hmm neler düşünüyosun bakalım
belki bis yardımcı oluruz hem bizede fikir olur:)

hosbulduk canılarım ozlem ve burcucum... bebegımde cok ıyı masallah.. bugun bır hapsurdum uyandırdım galıba baya bı tekmeledi:):) kızlar bıde gece babamız uyurken bacagını yanlılıkla karnıma vurdu nası acıdı canım nası korktum mınıgıme bısey olcak dıyee:(:(

Şeniz
bende çok hapşuruyorum ama benimkinde tık yok:)
korkma canım bişey olmas o senin güvenli göbeğinde:kedi:
hissetmez acımaz bi yeriŞeniz

yaaa o zaman ben şanslıyım geceleri nerdeyse hiç kalkmıyorum:)
akşam en geç 10 da uyuyorum opuyorumnanaktan

valla iştee benim kız hem çok yaramaz hem de çok uykusuz...
hiç öğle uykusu yokk ve şu durumda bile benii çatlatıyoo üstelik yanımda teyzem var ama başedemiyoruz hiç...
arkadaşların erkek çocukları benimkinden uslu.
kardeşi oldutğunda onunla karate yapıpp yaramaz çocukları dövmeyi hayal ediyorr düşünün artık...boshayallersmile

ayyyyyyyyyyy yerım ben onu ya masallah.... bana gondersene ben cok severım oyle coucklar::):)

Hoşgeldin nasılsın yazdım görmedin heralde canım.

Korkma canım bişeycik olmaz onlara hem dışarıdan gelen darbelerle etkilenecek zamanları atlattık çok şükür.Onlar içimizde gayet muhafazalı yerdeler:emir_bebek: rahatları yerinde.:emir_bebek:Sen de rahat ol.yerimseniben

Özleeem ben de randevu aldım nisa hastanesinden 30 mart salı gününe saat 11 e.
Neyse bunu da garantilemiş oldum.

yankı derin düşünüyorum..
derin benim soyadım ama şimdi çok koydu herkess birde popçu ismi gibi olduu geldi.
eşim iki isim istemiyoo onun iki ismi var hiç hoşlanmıyooo....benneyaptımki

Hoşgeldin nasılsın yazdım görmedin heralde canım.

Korkma canım bişeycik olmaz onlara hem dışarıdan gelen darbelerle etkilenecek zamanları atlattık çok şükür.Onlar içimizde gayet muhafazalı yerdeler:emir_bebek: rahatları yerinde.:emir_bebek:Sen de rahat ol.yerimseniben

fındıkım fıstıkım gormedım valla:):) kıpırdamasaydı doktora gıdıcektım.. baya kokrtum babamızda sabaha kadar ozur ddıledı... ama canım baya acıdı... karnım bıde cıkmaya basladı artık... sen nasılsın datlısım...

derin benim soyadım ama şimdi çok koydu herkess birde popçu ismi gibi olduu geldi.

ayyy sormaa ben de eşimi ikna etmeye çalışıyorum şuan şu dk bile... ne olur 2 isimli olsun diye... neden istemiyor bilmiyorum... aklımda 2 tane çok beğendiğim isim var....

İpek ve Duru :)) kızlar sizce hangisini koyayım?

hmm çok özür dilerim 2.kız geliyodu dimi senin unutkanımda bugünlerde:)
yankı güzel bende derin istiyodum kızım olursa ama dediğin gibi çok koyuldu :)

ayyy sormaa ben de eşimi ikna etmeye çalışıyorum şuan şu dk bile... ne olur 2 isimli olsun diye... neden istemiyor bilmiyorum... aklımda 2 tane çok beğendiğim isim var....

ayy ikiside güsel yaaa
ama illada seçenek yapıcaksan duru koy:))
ben duru yu çok seviyorum:))
ama ipekte çok güzel :)

Ya yine dayanamadım müdürümle dışarı çıkmıştık yemeğe bir mağazaya daldım kızıma hastane çıkışı aldım battaniyesi de var beyazlı pembeli yani beyaz üstüne pembe ayıcık işleri var çok tatlı 7 parça eldiveni tulumu alt üst pijaması önlüğü battaniyesi çok şekerrrr.
ınsan yavrusuna hep bir şey almak ister derdi annem inanmazdım ne görsem dayanamıyorum

hmm çok özür dilerim 2.kız geliyodu dimi senin unutkanımda bugünlerde:)
yankı güzel bende derin istiyodum kızım olursa ama dediğin gibi çok koyuldu :)
yokk erkek benimki:)))

ipek ismini ben de severim...

Ya yine dayanamadım müdürümle dışarı çıkmıştık yemeğe bir mağazaya daldım kızıma hastane çıkışı aldım battaniyesi de var beyazlı pembeli yani beyaz üstüne pembe ayıcık işleri var çok tatlı 7 parça eldiveni tulumu alt üst pijaması önlüğü battaniyesi çok şekerrrr.
İnsan yavrusuna hep bir şey almak ister derdi annem inanmazdım ne görsem dayanamıyorum
güle gülee kullanın canım evet insan kendinden öncee çocuğuna alıyor ne alırsa....a.s

Back
X