• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

Ya yine dayanamadım müdürümle dışarı çıkmıştık yemeğe bir mağazaya daldım kızıma hastane çıkışı aldım battaniyesi de var beyazlı pembeli yani beyaz üstüne pembe ayıcık işleri var çok tatlı 7 parça eldiveni tulumu alt üst pijaması önlüğü battaniyesi çok şekerrrr.
İnsan yavrusuna hep bir şey almak ister derdi annem inanmazdım ne görsem dayanamıyorum

ay canım ne güzel:)
Allah ım sağlıkla güzel günlerde giymeyi nasip etsin melek kızına:)
bende haftaya cinsiyeti öğrenince başlıcam inşallah almayaŞeniz

yokk erkek benimki:)))
ipek ismini ben de severim...

afedersin tatlım dedim ya çok unutkanım diyeeebayanssulusmile

ay canım ne güzel:)
Allah ım sağlıkla güzel günlerde giymeyi nasip etsin melek kızına:)
bende haftaya cinsiyeti öğrenince başlıcam inşallah almayaŞeniz

yokk sorun değil canım o kadar kalabalığız ki normaldir...kaydirigubbakcemile3

haklısın tatlım maşallah bizeekaydirigubbakcemile3

Angelcim sağol canım Allah gönlüne göre versin en önemlisi sağlıklı olsun da

amin canımm tabi en önemlisi sağlıklı sıhhatli olmasııŞeniz

datlısım hosbulduk nasılsın??? bebiş nasıl 17. haftaya gırmışşisizzz:)::)

Seymacıımmm evetttt öyle güzelki rüyada gibiyim desem inanırsın sanıyorum :)) hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz nede olsa :))

hosbulduk canılarım ozlem ve burcucum... bebegımde cok ıyı masallah.. bugun bır hapsurdum uyandırdım galıba baya bı tekmeledi:):) kızlar bıde gece babamız uyurken bacagını yanlılıkla karnıma vurdu nası acıdı canım nası korktum mınıgıme bısey olcak dıyee:(:(

Geçmiş olsun canım yaaa benim de en korktuğum şeylerden biri bu olay..Hep söylüyorum eşime aman dikkat et aman dikkat et diye..Boşuna demiyormuşum bak oluyor demekki ..:sinifsinif:

kıslar ben bebeği tam göbeğimde hissetmeye başladım yaa ama inanamadım :)) rahmim bayağı bir yukarı çıkmış sanırım :))) orda başka bişi olamaz dimi?

ayyy sormaa ben de eşimi ikna etmeye çalışıyorum şuan şu dk bile... ne olur 2 isimli olsun diye... neden istemiyor bilmiyorum... aklımda 2 tane çok beğendiğim isim var....

İpek ve Duru :)) kızlar sizce hangisini koyayım?

a.s Bende iki isim sevmeyenlerdenim canım, ve hamile kalmadan önce Duru ismi geçti bi anda içimden o gün bugündür Duru olcak diyorum, çevremdekiler alıştı bile, Duru nasıl diyip duruyolar :CüvCüv:
Kayınvalidem hariç :1no2: Her fırsatta yaaa Duru olmasın diyo, Kuran da geçsin diyo. Ama Duru geçmiş içimden bi kere, Duru demişim... Ama düşün bak ,daha hamile bile değilken,cinsiyeti bile belli değilken hep kız hissettim ve Duru dedim. Duru çok çok harika bi isim, duyunca bile "ay ne süper isim diyorum" çevremde hiç yok o yüzden de koymak istiyorum. :dance:

Düşündüğün iki isim de çok güzel, bence sen de DURU koy vereliniortak

a.s Bende iki isim sevmeyenlerdenim canım, ve hamile kalmadan önce Duru ismi geçti bi anda içimden o gün bugündür Duru olcak diyorum, çevremdekiler alıştı bile, Duru nasıl diyip duruyolar :CüvCüv:
Kayınvalidem hariç :1no2: Her fırsatta yaaa Duru olmasın diyo, Kuran da geçsin diyo. Ama Duru geçmiş içimden bi kere, Duru demişim... Ama düşün bak ,daha hamile bile değilken,cinsiyeti bile belli değilken hep kız hissettim ve Duru dedim. Duru çok çok harika bi isim, duyunca bile "ay ne süper isim diyorum" çevremde hiç yok o yüzden de koymak istiyorum. :dance:

Düşündüğün iki isim de çok güzel, bence sen de DURU koy vereliniortak

bence de ben de bayılıyorum Duru ismine .. ama eşim pek ısınamadı.. ipek olsun diyor illa bu sefer... ooff napcam bilmiyorum...

Benim kzıım da Masal olacak Allah kısmet ederse kayınvalidem hariç herkes beğendi bir tek o beğenmedi ama kimse de ona fikrini sormuyor zaten :)

Benim kzıım da Masal olacak Allah kısmet ederse kayınvalidem hariç herkes beğendi bir tek o beğenmedi ama kimse de ona fikrini sormuyor zaten :)

dimi ama kaydirigubbakcemile3 benim eşim de aslında sever kabullenir belki ama bazen R harfleri çıkmıyor ağzından çocukluktan gelen bişey... ya söyleyemezsem diye korkuyor sanırım tatlış kocam benimm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :roflol:

:dance::dance: Boşverr canımcım, bizim bebeğimiz elbetteki biz koyucaz, sen takma. Bende aynı dertten muzdaribim. İsmi geçince bebeğimin surat yapıyo gibi, bi de düşün ilk torunu bu :CüvCüv:

herkese merhaba...
pınarım ben burdayım.. ama geç geliyorum şu aralar.. ancak yazılanları okuyup liste güncelleyebiliyorum..
merak edilmek ne güzel şeymiş..:kedi:

liste hakkında açıklama yapayım hemen..
liste renksiz olmak zorunda artık.. maşallah çok kişiyiz ya haliyle karakter yetmiyor ve ekleme yapamıyordum.. renklendirme de çift karakter hesaplamasına girince mecburen renksiz olduk.. yapacak bişey yok malesef..
böyle devam edeceğiz..

tekrar hatırlatmak istiyorum.. listede aktif olmayanları silmek durumundayım.. bilgilerinden haberdar etmeyenleri..
bilgi eksiklikleri olan herkese özel msj attım..
cinsiyetler tamamen çıksın.. katılımcılar da belli olacak ..

hepinizi ve meleklerinizi çok öpüyorum..a.s.

dimi ama kaydirigubbakcemile3 benim eşim de aslında sever kabullenir belki ama bazen R harfleri çıkmıyor ağzından çocukluktan gelen bişey... ya söyleyemezsem diye korkuyor sanırım tatlış kocam benimm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :roflol:

ayyy kızlarrrr ikinizde yazdıklarınız ile pek güldürdünüz beni burada kaydirigubbakcemile3

:dance::dance: Boşverr canımcım, bizim bebeğimiz elbetteki biz koyucaz, sen takma. Bende aynı dertten muzdaribim. İsmi geçince bebeğimin surat yapıyo gibi, bi de düşün ilk torunu bu :CüvCüv:

Ay zaten o suratları yokmuş boşver canım sen de onlar zamanında kendi çocuklarına koysalarmış beğendikleri isimleri umurumda değil valla geçen gün eşime dedim annen beğenmiyor başka bulsanız diyor dedim o da "ona neymiş nasıl erkek olunca ben babamın adını koyacaktım-küçük yaşta ölmüş babası)sen de kızına ne istersen koy hem ben masal ismini çok beğendim bizim kzıımız masal sen takma dedi" ben de kayınvalideme valla eşim de ben de beğendik son karar bu bence alışın dedim

herkese merhaba...
pınarım ben burdayım.. ama geç geliyorum şu aralar.. ancak yazılanları okuyup liste güncelleyebiliyorum..

liste renksiz olmak zorunda artık.. maşallah çok kişiyiz ya haliyle karakter yetmiyor ve ekleme yapamıyordum.. renklendirme de çift karakter hesaplamasına girince mecburen renksiz olduk.. yapacak bişey yok malesef..
böyle devam edeceğiz..

tekrar hatırlatmak istiyorum.. listede aktif olmayanları silmek durumundayım.. bilgilerinden haberdar etmeyenleri..

Hoşgeldin canımcım,

Liste renksiz olsun boşver biz maşşallah baya renkliyiz :sm_cool:

Ay zaten o suratları yokmuş boşver canım sen de onlar zamanında kendi çocuklarına koysalarmış beğendikleri isimleri umurumda değil valla geçen gün eşime dedim annen beğenmiyor başka bulsanız diyor dedim o da "ona neymiş nasıl erkek olunca ben babamın adını koyacaktım-küçük yaşta ölmüş babası)sen de kızına ne istersen koy hem ben masal ismini çok beğendim bizim kzıımız masal sen takma dedi" ben de kayınvalideme valla eşim de ben de beğendik son karar bu bence alışın dedim

İyi demişsin canım, sen bebeğine nasıl seslenmek istiyorsan onu koycaksın, eşini de taktir ettim. Bazıları anne baba ne derse o olcak der. Masal süper bi isim, çok güzel düşünmüzsün canım,sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız inşallah, ben Duru'mu,sen Masal'ını :CüvCüv:

(((Canım ya bişi sorcam, bebeğinin kaç haftalık olduğunu gösteren linki nasıl ekledin, bi türlü beceremedim.. İlgili siteyi açtım ama nereye yapıştıracağımı bilmemedim))))

:emir_bebek:

herkese merhaba...

böyle devam edeceğiz..

merhabalar canımmm nasılsınn
bisde seni ve ipek kızını öpüyoruz kocamannnŞeniz

Back
X