• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

[
hoşgeldiniz cicişlerrropuyorumnanaktan
napıyosunuz bakimm:emir_bebek:
[/QUOTE]

Hoşbulduk şeker bildiğin gibi işte yerimseniben

hoşbuldum inş. tatlım
iyiyiz çok şükür sizi sormalı

buaralar pek gelemiyorum topice aslında burdayım ama doktor arıyorum kendime başka topiclerden

anladım canım
dokrotun yokmuydu senin:) değiştircekmisin :)

[
hoşgeldiniz cicişlerrropuyorumnanaktan
napıyosunuz bakimm:emir_bebek:

Hoşbulduk şeker bildiğin gibi işte yerimseniben[/QUOTE]

azcuk kaygılııopuyorumnanaktan

merhaba güzel anneler bebişin hareketlerini hisseden annelere bi sorum olacak: elinizi karnınıza koyduğunuz zamanmı hissediyosunuz yoksa öle dururken falan damı hissediyosunuz? ben öle elimi karnıma koyuyorum hissedeyim diye konsantre oluyorum ama fazla konsantreden olsa gerek uyuyup kalıyorum öle oturduğum yerde bile:1rolleyes: bide kızlar geçen doktora gitttik eşimle doktor bisürü tavsiyede bulundu en güzelide sevmediğiniz insanları eve almayın dedi aklıma direk kayınvalidem geldi ne cadıyım:sm_cool:

merhaba güzel anneler bebişin hareketlerini hisseden annelere bi sorum olacak: elinizi karnınıza koyduğunuz zamanmı hissediyosunuz yoksa öle dururken falan damı hissediyosunuz? ben öle elimi karnıma koyuyorum hissedeyim diye konsantre oluyorum ama fazla konsantreden olsa gerek uyuyup kalıyorum öle oturduğum yerde bile:1rolleyes: bide kızlar geçen doktora gitttik eşimle doktor bisürü tavsiyede bulundu en güzelide sevmediğiniz insanları eve almayın dedi aklıma direk kayınvalidem geldi ne cadıyım:sm_cool:

:roflol: :roflol: :roflol:

kızlar eşlik edemiyorum şimdilik size... çıkmış sınav sorularını basıyorum.. :) 3 hafta sonra sınavım var da :(

:roflol::roflol::roflol:
hoşgeldin ve beni çok güldürerek geldin cadı kardeşşş...kaydirigubbakcemile3

Evet canım benim, dörtlü test yaptırdım, sonucumu cumartesi aldım, doktor iyi herşey dedi :dance: Çok sevindik gerçekten.. 2 hafta sonra doplere gircem bakalım. Hayırlısı :CüvCüv:

hadi bakalım canım hayırlısı
Allah ım sağlıkla sıhhatle sona erdirsin inşallah

kızlar eşlik edemiyorum şimdilik size... çıkmış sınav sorularını basıyorum.. :) 3 hafta sonra sınavım var da :(

Kolay gelsin cnm..maşallah valla ben şimdi bu üşengeçlikle hayatta ders filan çalışamazdım heralde.süpersin vallaa...

Hahahahha Allah iyiliğini versin, çok tatlısın.. :roflol:

Canım benim valla bende henüz hissetmiyorum, senin dediğin gibi konsantre filan yok bişi hissetmiyorum. 18+2 oldu hala yok.. Ne zaman hissedicez acaba? Bu arada kayınvaliden yakın mı sana, gelip gidiyo mu sık sık?

merhaba canım hoşgeldin
cadı gelin seniiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Allahtan benimkiler uzakta sıkıntı çekmiyorum yaniikaydirigubbakcemile3

oyy canım benim Allah zihin açıklığı versinnnnŞeniz
ne sınavı canımcım

Kolay gelsin cnm..maşallah valla ben şimdi bu üşengeçlikle hayatta ders filan çalışamazdım heralde.süpersin vallaa...

bir de bana sor canım sen onu ama artık bırakamam 3. sınıftayım emek harcadığım senelere yazık... almam lazım bu diplomayı...

merhaba canım hoşgeldin
cadı gelin seniiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Allahtan benimkiler uzakta sıkıntı çekmiyorum yaniikaydirigubbakcemile3

oyy canım benim Allah zihin açıklığı versinnnnŞeniz
ne sınavı canımcım

Açıköğretim sınavı canım.... 3. sınıftayım artık bitireyim diyorum :)))

Valla canım ben elimi koyunca inadına oynamyor onun dışında özellikle çalışırken deli gibi oynuyor :nazar:

Sen değilsin cadı tüm kayınvalideler cadıdır cadı

Kızlar valla sizin kayınvalide maceralarınızı okurken çok eğleniyorum ama bir yandan da bana öyle uzak şeyler anlatıyorsunuzki inanamıyorum..ve hayatta böyle şeylerde oluyor demekki falan diyorum kendi kendime..

pINARCIM yaşamıyorsan bu tarz şeyler git kayınvalidenin ayağının altını öp benimki şehir dışında doğuma gelip 1-2 ay kalır diye şimdiden uykularım kaçıyor valla. Temmuz sonu gibi doğarsa bebiş duasını hemen ramazana kadar yapacağım belki ramazanda evine döner ya da kardeşine gider ümidiyle

Kızlar valla sizin kayınvalide maceralarınızı okurken çok eğleniyorum ama bir yandan da bana öyle uzak şeyler anlatıyorsunuzki inanamıyorum..ve hayatta böyle şeylerde oluyor demekki falan diyorum kendi kendime..

Sende kayınvalide yok herhalde şekercim ??

pINARCIM yaşamıyorsan bu tarz şeyler git kayınvalidenin ayağının altını öp benimki şehir dışında doğuma gelip 1-2 ay kalır diye şimdiden uykularım kaçıyor valla. Temmuz sonu gibi doğarsa bebiş duasını hemen ramazana kadar yapacağım belki ramazanda evine döner ya da kardeşine gider ümidiyle

Sende kayınvalide yok herhalde şekercim ??

Canlarım benim benim kayınvalidem çok şükür allah uzun ömür versin var ve hayatta ..Bizden uzak oturuyorlar ama inanın nerdeyse yalvarıyorum hadi bize gelin kalmaya özledik görüşelim diyorum..Dünyanın en şeker insanları..Zaten isimleri ile sesleniyorum italyanlarda öyle anne baba demek falan yok..Hatta bazen diyorum komiklik olsun diye çok gülüyoruz sonra..Yani ne bileyim benim için herşey zaten olması gerektiği gibi..

Canlarım benim benim kayınvalidem çok şükür allah uzun ömür versin var ve hayatta ..Bizden uzak oturuyorlar ama inanın nerdeyse yalvarıyorum hadi bize gelin kalmaya özledik görüşelim diyorum..Dünyanın en şeker insanları..Zaten isimleri ile sesleniyorum italyanlarda öyle anne baba demek falan yok..Hatta bazen diyorum komiklik olsun diye çok gülüyoruz sonra..Yani ne bileyim benim için herşey zaten olması gerektiği gibi..

şekerımmmm bende cok sevıyorum kayınvalıdemı kyınna demek bıle ıstemıyorum annem o benım.... cok ıyı anlasıyoruz msallah masallah...:):)

Back
X