neyse canım en azından tek olmadığımızı biliyoruz artık :))) üzülmenin manası yok artık kaç yaşına geldik değiştiremedikse onları artık uğraşmanın da anlamı yok...
Benim annemde en sevdiğim şey biz gerçekten arkadaş gibiyizdir..Konuşamadığımız hiçbirşey yok aramızda..Evelenmeden erkek arkadaşlarımı da tanırdı, karşılıklı sigara şarap eşliğinde çokkkk gece sohpetlerimiz olmuştur..Bana kızdı mı hemen söyler ben sana kızgınım çünkü şu şu şu diye ya da ben de öyle anne niye böyle yapıyorsun bak kırılıyorum sana ..hatta çat çat kavga etmişliğimizde vardır..Ama bence iletişim dediğin böyle olmalı ve kendi çocuğumla da allah izin verirse öyle olmak istiyorum..
merhaba kızlaar.kalça kemiğinde batma yaşayan varmı benden başka.dr.danıştınızmı ne dedi?ne önerdi?merdiven inerken yürürken acayip batıyor kalakalıyorum.benim drum kalsiyum eksikliği dedi.zira ilk 3 ay 3 bardak süt içmedim ben.
ya bir insan neden annesi ile anlaşamaz... annesi onun hep iyiliğini istemez mi? onun yararına davranmaz mı? bir anne hiç evladının kalbini kırar mı? amaaann neyse :)) çok doluyum bu konudaanlatsam sıkılırsın... çok şükür yine de sağ olup başımızda dursunda.. varsın anlaşamayalım...
Ahhhhh ahhhhh ne güzel herkes bir biirrrr öğreniyor cinsiyetlerini..çokkkk tebrik ederim canım..Darısı başıma ..geellll 20 mart GEL :))selam. dr a gittik bugün. 3 lü test yapılmadı. gerek görmedi dr. 20. haftada ayrıntılı ultrasonla bakılacak.
kızımız olacakmış inşallah.
çok şükür öğrenebildik.
selam. dr a gittik bugün. 3 lü test yapılmadı. gerek görmedi dr. 20. haftada ayrıntılı ultrasonla bakılacak.
kızımız olacakmış inşallah.
çok şükür öğrenebildik.
Ahhhhh ahhhhh ne güzel herkes bir biirrrr öğreniyor cinsiyetlerini..çokkkk tebrik ederim canım..Darısı başıma ..geellll 20 mart GEL :))
Ahhhhh ahhhhh ne güzel herkes bir biirrrr öğreniyor cinsiyetlerini..çokkkk tebrik ederim canım..Darısı başıma ..geellll 20 mart GEL :))
Sürekli parmağını emiodu özledim şimdiden...
Ayy çok tatlı yaa.Gerçek ismin pelin mi?
İyi akşamlar tatlı anneler nasılsınız?
Biz çok iyiyiz oğlumla.
Göbüşlere baktık ama biz ekleyemiyoruz 100 mesaj olmadan.
İsim soyisim doğru canım:)
Kızlar yaa benim gibi olan var mı?
hamilelikten önce 80 beden sütyen kullanıyordum şimdi daha 1 ay olmadı 95 beden aldığım südyen küçük gelmeye başladı ve sürekli iğne batırıyorlarmış gibi acıyor göğüsüm bu gidişle göğüslerim karnımı geçecek ve kırmızı çatlaklar var gibi gözüküyor ama çatlak değil yağ sürüyorum kılcal damarlar mı ne gözüküyor çok çirkin oldular (gerçi kocama göre böyle daha güzeller :jeyyar:)
Meraba canım bizde iyiyiz oğlumla:)oğlum dedikçe içim tuhaf oluor:) bende istedim ama ekleyemedm msj sayısı engel oldu
Kızlar yaa benim gibi olan var mı?
hamilelikten önce 80 beden sütyen kullanıyordum şimdi daha 1 ay olmadı 95 beden aldığım südyen küçük gelmeye başladı ve sürekli iğne batırıyorlarmış gibi cıyor göğüsüm bu gidişle göğüslerim karnımı geçecek ve kırmızı çatlaklar var gibi gözüküyor ama çatlak değil yağ sürüyorum kılcal damarlar mı ne gözüküyor çok çirkin oldular (gerçi kocama göre böyle daha güzeller :jeyyar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?