2010 Ağustos Anneleri

Benim annemde en sevdiğim şey biz gerçekten arkadaş gibiyizdir..Konuşamadığımız hiçbirşey yok aramızda..Evelenmeden erkek arkadaşlarımı da tanırdı, karşılıklı sigara şarap eşliğinde çokkkk gece sohpetlerimiz olmuştur..Bana kızdı mı hemen söyler ben sana kızgınım çünkü şu şu şu diye ya da ben de öyle anne niye böyle yapıyorsun bak kırılıyorum sana ..hatta çat çat kavga etmişliğimizde vardır..Ama bence iletişim dediğin böyle olmalı ve kendi çocuğumla da allah izin verirse öyle olmak istiyorum..

ben çıkıyorum kızlar kurt gibi açıımm evde de yemek yook :)) git yap koca bekle falan ohooo :))) hepinizi öptüm yarın sabah erkenden görüşmek üzere :))

neyse canım en azından tek olmadığımızı biliyoruz artık :))) üzülmenin manası yok artık kaç yaşına geldik değiştiremedikse onları artık uğraşmanın da anlamı yok...

dimi ama :))

neyse canlarım ben kaçar kociş gelcek birazdan öpüyom hepinizi

canım bendeki sorun bu... Annem kırılmanın kelime anlamını bilmiyor... ona göre sen bir evlatsın yapman gereken şeyler var ve yapmalısın ve herkes aynı... farklı karakterler yok... farklı yetiştirilme tarzları yok.. farklı kültürler yok... sen bir evlatsın yapmalısın... herkes nasıl yapıyorsa aynen öle yapmalısın...

kızlar kayınvalidelerde söz açılmışken benim rahmetli kayınvalidede hep zamanında şöyle sıkıntılar çektik diye anlatırdı sıkılırdım hep aynı şeyleri dinlemekten

selam. dr a gittik bugün. 3 lü test yapılmadı. gerek görmedi dr. 20. haftada ayrıntılı ultrasonla bakılacak.

kızımız olacakmış inşallah.

çok şükür öğrenebildik.

Bende de oluyor doktorun verdiği kitapçıkta yazıyordu süt pek içmiyorum ama peynir yoğurt yiyorum dün hatta sağ ayağımın üstüne basamadım bile sonra da aynı bacağımda romatizma ağrım tutmasın mı bir de kocam saolsun grip bulaştırdı hiç uyumadım desem eri var gece boyu dizime vur bacağımın üstüne yat uyuşsun diye yalvardım...

Çok doğru sylüyorsun,bende annemle anlaşamam pek 3 kızız 3 ümüzün arasında yine en çok anlaşan benim gerçi.Ev telefonumuzu kapattırdık ceplerimiz faturalı geçen 2-3 ayda faturayı zaman zaman ödeyemedik. vay efendim bize küsmüş niye onu aramıyormulus hey Allah'ım.Zaten annem hiç arkadaş gibi değildir klasik lafı "Ayıp annelerle öyle şeyler konuşulmaz" ben annemle arkadaş gibi olmayı çok isterdim...
Hele şimdi çok üstüme geliyor yok hamile kadın hamileliğini belli etmezmiş ayıpmış onların zamanında bilmem ne ama onuda öyle kabul ettik işte...

selam. dr a gittik bugün. 3 lü test yapılmadı. gerek görmedi dr. 20. haftada ayrıntılı ultrasonla bakılacak.

çok şükür öğrenebildik.
Ahhhhh ahhhhh ne güzel herkes bir biirrrr öğreniyor cinsiyetlerini..çokkkk tebrik ederim canım..Darısı başıma ..geellll 20 mart GEL :))

çok şükür öğrenebildik.

Gözünüz aydın canım. Bizde dün öğrendik oğlumuzu:) çok inceledi izledik bebeğimizi. Ölçümlerine baktı. 1 hafta önden gidiomuşuz maşallah. 3lü testi gerek görmedi dr. Ayrıntılıdan zaten bakıcam dedi.

Ahhhhh ahhhhh ne güzel herkes bir biirrrr öğreniyor cinsiyetlerini..çokkkk tebrik ederim canım..Darısı başıma ..geellll 20 mart GEL :))

Kıyamam sana Allah gönlünüze göre versin bnm dr.umda işkence etti dün. Sölim mi sölim mi die dalga geçti:) bende kız dimi kız derken bak ne var burda dedi:) %100 erkek dedi. Sürekli parmağını emiodu özledim şimdiden...

ıyi akşamlar tatlı anneler nasılsınız?
Biz çok iyiyiz oğlumla.
Göbüşlere baktık ama biz ekleyemiyoruz 100 mesaj olmadan.

Kızlar yaa benim gibi olan var mı?
hamilelikten önce 80 beden sütyen kullanıyordum şimdi daha 1 ay olmadı 95 beden aldığım südyen küçük gelmeye başladı ve sürekli iğne batırıyorlarmış gibi acıyor göğüsüm bu gidişle göğüslerim karnımı geçecek ve kırmızı çatlaklar var gibi gözüküyor ama çatlak değil yağ sürüyorum kılcal damarlar mı ne gözüküyor çok çirkin oldular (gerçi kocama göre böyle daha güzeller :jeyyar: )

Ben de o haldeyim. Akşamı iple çekiyorum sütyeni atmak için.

Meraba canım bizde iyiyiz oğlumla:)oğlum dedikçe içim tuhaf oluor:) bende istedim ama ekleyemedm msj sayısı engel oldu

Mesajları doldurmaktan başka çare kalmıyor bu durumda.:)

Benimde şişti maşallah:) ama rahatsızlık vermiyo bana. Çatlama felanda yok şimdilik. Dr.una sorarsın gittiğinde. Bide sraştırıp özel sütyen al çok büyüdünde sarkma sorunu olmasın.
Bide dr bana bademyağı ve vazellin en iyisi gögüs karın bel ve baldırlarına sürekli sür dedi.

Bu gidişle şimdiden emzirme sütyeni alıcam onlar büyük olur heralde.Geçen alıcaktım kadın kalın süngerli 100 gösterdi dedim abla yapma zaten kocamanlar birde bunu takarsam basket toplarıyla dolaşır gibi gezerm etrafta kalsın diye kaydirigubbakcemile3.

Ben de resim ekleymemiştim hallisna saolsun ona mail attım benim için koymuştu ilk göbiş resimlerimi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…