Canım bir mesaj daha attım orada geri kalan herşey yazıyor.Hemen atamadım özelden mesaj göndermenin belli bir süresi varmış rica ederim tatlım:)))
tamam çok sağol. inş sende hayırlı haberlerle gelirsinnnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bir mesaj daha attım orada geri kalan herşey yazıyor.Hemen atamadım özelden mesaj göndermenin belli bir süresi varmış rica ederim tatlım:)))
Kızlar benim merak ettiğim bir konu vardı... Hamilelik neden 40 hafta sürer? 40 Hafta 10 ay etmiyor mu gibi? onunla ilgili bir yazı okudum sizinle de paylaşayım.. şimdi açığa kavuştu benim merakım :)))
Sizin hamile kaldığınız tarihe göre yaptığınız hafta hesabı doktorunuzun belirttiği gebelik haftasından iki hafta geridedir. Siz doktorunuza örnek olarak “ben tam olarak ne zaman hamile kaldığımı biliyorum ve buna göre 3 haftalık hamileyim” şeklinde yorum yapabilirsiniz ancak siz aslında bu verilen örnekte tıbben 5 haftalık hamilesiniz.
Son adet tarihi hesabına göre gebelik ortalama 40 hafta sürer. Bu sürenin ay karşılığı 9 Ay 10 Gündür. Gebeliklerini aylarla ifade etme eğiliminde olan anne adaylarının bazıları bir ayın 4 haftadan, yani 28 günden daha uzun olduğunu göz ardı etmekte ve yine doktorlarının hesaplarıyla kendi hesapları çelişmektedir.
Modern Doğum Bilimi’nde hamileliği aylarla belirtme uygulaması terkedilmiştir.
Ultrasonografi cihazları doktorun yaptığı ölçümleri gebelik haftasına çevirirken yine tıbbi gebelik haftasını kullanırlar.
Hamileliğiniz başladıktan sonra karışıklıklara meydan vermemek için siz de tıbbi gebelik haftanızı kullanın.
Günaydın canıııım
Kızlar ben kaçtım bakalım sonuçlar ne çıkacak akşama yazarım öpüyorum hepinizi:1hug:
tatlım norma içme suyu hıc verılmıyo ole mı 6. ayı doldurana kadar... cok garıp geldı ya:):) bıde anne sutune benze mamalar varmıs anne sutuyle onu verebılıyomussun... sız vermeyı dusunuyomusunuz??
sütün yetersiz gelirse ek mama veriyosun canım..tatlım norma içme suyu hıc verılmıyo ole mı 6. ayı doldurana kadar... cok garıp geldı ya:):) bıde anne sutune benze mamalar varmıs anne sutuyle onu verebılıyomussun... sız vermeyı dusunuyomusunuz??
tüm annelere ve bebişlerine güzel bir gün diliyorum...
selamm canım hoşgeldinnn...opuyorumnanaktantüm annelere ve bebişlerine güzel bir gün diliyorum...
tatlım norma içme suyu hıc verılmıyo ole mı 6. ayı doldurana kadar... cok garıp geldı ya:):) bıde anne sutune benze mamalar varmıs anne sutuyle onu verebılıyomussun... sız vermeyı dusunuyomusunuz??
komik gerçektennn...kaydirigubbakcemile3kızlar dün akşam 1 kadın 1 erkeği izliyorduk eşimle :)) oradaki kadında hamile :)) isim düşünüyorlar şimdi .. kız olur ne koyarız erkek olursa... kadın diyor ki kız olursa sudenaz koyarız ismini... erkek de hemen karşı çıkıyor olduu bu ismi koyalım yarın pavyon köşelerinde ismni görelim kızın...:roflol: erkek bu sefer yorum yaptı bence Saadet koyalım dedi... bu kadın itiraz etti .. olduuu Ozan ben 80 yaşında bir bebek mi doğurucam :roflol: :roflol: :roflol: kızlar belki okuyyunca etkilememiş olabilir sizi ama akşam gülmekten öldüümm :))) eşim kapadı sonunda dedi çocuğa bişey olacak yeter gülme :roflol:
slm kzılar nasılsınız?herkesler iyidir umarım
kızımı banyo yaptırdım ne çok ağladı ya neden semiyo suyu anlamadım korkuyo galiba bende yıkanmış oldum üstümü değiştim yoruldum valla
temzilik işlerine devam ediyorum yapılacak bazı şeyler daha kaldı
bizden böyle işte
merhaba canım hoşgeldinn...
sen de ikinci bebişi bekliyosun sanırım.
benim de bir kızım zor oluyoo hem hamile hem çocuk!!!:CüvCüv:gamyoncuiremsu
kolay gelsin.
merhaba canım hoşgeldinn...
sen de ikinci bebişi bekliyosun sanırım.
benim de bir kızım zor oluyoo hem hamile hem çocuk!!!:CüvCüv:gamyoncuiremsu
kolay gelsin.
kızlar dün akşam 1 kadın 1 erkeği izliyorduk eşimle :)) oradaki kadında hamile :)) isim düşünüyorlar şimdi .. kız olur ne koyarız erkek olursa... kadın diyor ki kız olursa sudenaz koyarız ismini... erkek de hemen karşı çıkıyor olduu bu ismi koyalım yarın pavyon köşelerinde ismni görelim kızın...:roflol: erkek bu sefer yorum yaptı bence Saadet koyalım dedi... bu kadın itiraz etti .. olduuu Ozan ben 80 yaşında bir bebek mi doğurucam :roflol: :roflol: :roflol: kızlar belki okuyyunca etkilememiş olabilir sizi ama akşam gülmekten öldüümm :))) eşim kapadı sonunda dedi çocuğa bişey olacak yeter gülme :roflol:
Günaydın kızlar,,
Biz geldik ya şu havalar düzelse artık yürüyüşe filan çıksak çok bunaltıcı ya çalışmak da istemiyorum koro halinde ne diyoruz " gel temmuz gel ağustos gel gel gel"
Günaydın kızlar,,
Biz geldik ya şu havalar düzelse artık yürüyüşe filan çıksak çok bunaltıcı ya çalışmak da istemiyorum koro halinde ne diyoruz " gel temmuz gel ağustos gel gel gel"
çok komik onlar zaten bayılıyoruz bizde izlerken:)
genelde netten seyrediyoruz ama yetiyor yani:)
günaydınlar güzel anniş adayları bizim bugün randevumuz var eşim akşam diyorki karnımı hem seviyor oğlum yarın açık görüşe geliyoruz ceza evindeki günlerin yavaş yavaş geçiyor diyor sabırlı ol seni ordan kurtarıcam dört ay sonra bende gülmekten öldümm opuyorumnanaktan
Günaydın kızlar,,