• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

canım biz aynıyız sanırım, bebişin hareketlerini hissetmiyozz, göbek bende de yok.. kimse anlamaz hamile olduğumu, sende de iştah yokmuşş.. gerçi annem bana hamileyken de göbeği çok yokmuş..

aynen canım aynı durumdayız hakkımızda hayırlısı bakalım:)

canlar günaydın.. Güzel bir gün olsun, bebişlerimizde çok hareketli olsun:)

merhabalar canım hoşgeldinn

merhaba canım hoşgeldinn...[/B]
sen de ikinci bebişi bekliyosun sanırım.
benim de bir kızım zor oluyoo hem hamile hem çocuk!!!:CüvCüv:gamyoncuiremsu
kolay gelsin.
evet cnm benimde 2.bebeğim kızım şimdi 10 aylık erken oldu biraz ama olsun hayırlısı olsun,sağol cnm sanada kolay gelsin
kızlar İstanbulda olsanız size oturmaya gelirdik... kendi derdiniz yetmiyor bir de bizi ağırlardınız ama biz de doya doya mıncıklardık sizin ufaklıkları.. anaaamm yerim onlarııı tam sevmeliktir şimdi onlar... yanaklarını ısır ısır ye :)))
gel yakınız cnm bursadayım ,bekleriz
kızlar bişi sorcam benim gb daha iştahı çok olmayan var mı aranızda??

var cnm var,benimde iştahım yok verddiğklerimi almadım daha

evet cnm benimde 2.bebeğim kızım şimdi 10 aylık erken oldu biraz ama olsun hayırlısı olsun,sağol cnm sanada kolay gelsin
senin ikinci çok acele etmiş gerçekten...:emir_bebek:kaydirigubbakcemile3
benim kız mayısta dört yaşına girecek ama o da çok zor bir çocuk yaramaz yani...gamyoncuiremsu

senin ikinci çok acele etmiş gerçekten...:emir_bebek:kaydirigubbakcemile3
benim kız mayısta dört yaşına girecek ama o da çok zor bir çocuk yaramaz yani...gamyoncuiremsu

ben zaten araalrı çok olsun istemiyordum cnm ama bu kadarda değil tabi 2-3 yaş olusn isterdim hep ama böylesi nasipmiş
geleceğim dedi geldi meleğim

Hamilesin dediler 3 saat sonra doğurdu

21 yaşındaki kadın hamile olduğunu öğrendiği gün anne oldu!

ıngiltere’de Belinda Waite isimli 21 yaşındaki kadın 9 aydır defalarca karın şişliği şikayetiyle hastaneye gitti. Doktorlar kadına ciddi hassas bağırsak sendromu (IBS) ve gut hastalığı bulunduğu söyledi. Geçen ay elleri ve ayakları şişmiş vaziyette hastaneye kaldırılan Waite’a 3 aylık hamile olduğu “teşhisi konuldu”. Aslında kadın 9 aylık hamileydi ve minik Louise 3 saat sonra dünyaya geldi. Şoke olan Waite, “Bu tür şeyleri gazetelerde okursunuz ve böyle bir şeyin sizin başınıza gelebileceğini asla düşünmezsiniz. Benim de hiç aklıma gelmemişti. Birdenbire çocuk sahibi olduğumuza kimseler inanmadı” dedi.

ya istdaki hamişler neden buluşmuyoruz???Bence buluşalım bir hafta sonuuu çok hoş olurzemuszemus

canım aslında buluşucaz da hem gelmek isteyen annelerimiz var onları bekliyoruz hem göbişlerimiz biraz daha çıksın istiyorum ben şahsen bri de havalar azcık daha düzelsin istiyorum :))) ki eminim arkadaşlar da böyle düşünüyordur...

arkadaşlar kızım oluyomuş.dün öğrendim.bugüne kadar hep mavilere bakan ve hiç kız ismi düşünmeyen ben nasıl bir şok geçirdim anlatamam.ama 1 saat sonra toparlandım.şimdi kızımı nasıl süslücemi düşünüyorum.çok sağlıklıymış.2 li testimiz iyi çıktığı için diğerlerine gerek yokmuş.şükürler olsun sağlıklıyız.allah aynı şekilde tamamına erdirir inşallah.tabi ben dün bi tuhaf olunca yavrum ilk defa hareketlerini hissettirdi sanırım ''sen oğlan istiyodun ama bak ben geliyorum.çok hareketliyim çok sevimliyim ne numaralarım var bi görsen bayılırsın''demek istedi.minik kuzucuğum benim.:emir_bebek:

Kızlar günaydıınnnnnnnnn...Burada bir kar bir fırtına var inanamazsınız..Aman Mart geldi bahar geldi ne güzel derken sabah dışarıya bakınca inanamadım :((( artık güneş istiyorummmmm..dışarı çıkıp yürümek istiyorummmmmm...Kızlar bugün canım nasıl sokak simiti istedi anlatamam..rahatça söylüyorum çünkü hepiniz yiyebilirsiniz rahat rahat..ızmirliler anlamaz şimdi ''Gevrek'' diyimde anlasınlar kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar kızım oluyomuş.dün öğrendim.bugüne kadar hep mavilere bakan ve hiç kız ismi düşünmeyen ben nasıl bir şok geçirdim anlatamam.ama 1 saat sonra toparlandım.şimdi kızımı nasıl süslücemi düşünüyorum.çok sağlıklıymış.2 li testimiz iyi çıktığı için diğerlerine gerek yokmuş.şükürler olsun sağlıklıyız.allah aynı şekilde tamamına erdirir inşallah.tabi ben dün bi tuhaf olunca yavrum ilk defa hareketlerini hissettirdi sanırım ''sen oğlan istiyodun ama bak ben geliyorum.çok hareketliyim çok sevimliyim ne numaralarım var bi görsen bayılırsın''demek istedi.minik kuzucuğum benim.:emir_bebek:
Çokkkkkk tebrik ederim canımmmmmm..Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kızını ...Allahım benimde öğrenmeme 10 gün kaldı..geçmez şimdi bana günler bir türlü :)))

ayy canım maşallah ya ne güzel geliyor prensesin:)
Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
bende ilk günden beri hep oğlan diyorum içime öle doğuyor:) ama bakalım kız olursa büyük sürpriz olur:) 6 gün geçsede öğrensem bende hayırlısıylaŞeniz

Kızlar günaydıınnnnnnnnn...Burada bir kar bir fırtına var inanamazsınız..Aman Mart geldi bahar geldi ne güzel derken sabah dışarıya bakınca inanamadım :((( artık güneş istiyorummmmm..dışarı çıkıp yürümek istiyorummmmmm...Kızlar bugün canım nasıl sokak simiti istedi anlatamam..rahatça söylüyorum çünkü hepiniz yiyebilirsiniz rahat rahat..İzmirliler anlamaz şimdi ''Gevrek'' diyimde anlasınlar kaydirigubbakcemile3

canım hoşgeldinnn nasılsın
burda da havalar artık bahar gibi:)
canım yokmu sizin orda simit gibi bişeylerrrbilmiyorumkismile

Bebecan hayırlı olsun canım kzıın ben de erkek hissediyordum kız dedi önce şaşırdım ama dahja mutlu oldum sanki ben kzıımla 2 haftadır dürekli konuşuyorum ve iyiki kız diyorum o benim can yoldaşım olacak beni şimdiden dinliyor anlıyor biliyorum prenses geliyor daha ne olsun biz de artık ana kraliçe olduk :)

Back
X