2010 Ağustos Anneleri

baya yorulmuşssundur cnm bende geçen sen eböyle hamileyken taşınmıştım insan çok yoruluyor
güle güle otur yeni evinde cnm
git tabi bi dr.a bakalım kzuun nasıl?

evet gerçekten pek bişi yaptırmamalarına rağmen dağınıklık vs insan bakınca yoruluyor..teşekkürler tatlım güle güle otururuz inş.:))

özlemcim hemen aramaktan vazgeçtim bi babamız gelsin akşam ona ne zaman uyar bakalım,yarın alıcam sanırım randevuyu...

ya dolma sarayım dedim içini hazırlayana kadar yoruldum şimdi nasıl sarıcam onu düşünüyorum,bi de eşim çok seviyo yapınca baya çok yapıyorum,bakalım nasıl bitcek eyvahedigeldismile

:)) O sorun bende de var. Sabah dolapta ne varsa yatağın üstüne çıkıyor. Giyinmek problem oldu. Benim de şikayet üst bölgeden. Olmuyor hiçbir şeyim.:bbo:

ayy bnde o dertten muzdarıbım.. hamıle pantolunm war 2 tane onları gıyıorumda ustte bol olanlarla ıdare edıyorum henuz bırsey almadım ustume.ewde olsak esofmanlarla dolasırız gerek kalmaz ama ıse gelınce işteee..:uhm:

ben geldim kıslarr
bugün sürekli elektrik gidip geliypr işyerinde koptum sizden:(
napıyosunuz bakalımmolumunekankayizsmile

Kızlar bu 4 lü ultrasonun ayrıntılı ultrasondan ne farkı var bileniniz varmı acaba? ben sadece renkli olduğunu biliyorum o kadar..

ayy bnde o dertten muzdarıbım.. hamıle pantolunm war 2 tane onları gıyıorumda ustte bol olanlarla ıdare edıyorum henuz bırsey almadım ustume.ewde olsak esofmanlarla dolasırız gerek kalmaz ama ıse gelınce işteee..:uhm:

Tayt ve gömlekle çok rahat ediyorum. Tavsiye ederim.:)

Kızlar ben geldim.Ama hiç iyi değilim.
Moralim çok bozuk.Bugün 4 lü test sonuçlarımmı aldım.
Risk değeri yüksek çıktı.Doktorum amniyosentez yaptırmam gerektiğini söyledi.
Sabahtan beri ağlıyorum.Gözlerim şişti ağlamaktan
Canım çok sıkkın.Sizi de üzmek istemem ama bende durumlar böyle maalesef.
Allah kimsenin başına vermesin böyle bir durumu.
Beklemekte çok zor bunu araştırmakta.
Cumartesi gününe başka bir doktordan randevu aldım.
Sonuçlar da 3 hafta da çıkıyormuş.3 hafta ne yaparım diye düşünüyorum.
Yavrum ben ağladıkça o da içimde kıpır kıpır.

Bu arada kiloya takmayın ben 6 kilo aldım 20. haftamdayım doktor çok çok normal diyor

Aslında benimki tam takmak sayılmaz. Normal doğum istiyorum. E malum ne kadar az kilo o kadar kolay doğum. Onun için dikkat ediyorum açıkçası. a.s

:)) O sorun bende de var. Sabah dolapta ne varsa yatağın üstüne çıkıyor. Giyinmek problem oldu. Benim de şikayet üst bölgeden. Olmuyor hiçbir şeyim.:bbo:

canım benım... cıkmıyo cıkmıyo dedım bende bı anda hoooop cıkıverdı:):) bıde babam ar bızde cok utanıyorum gobusum acılınca...

canım çok üzme kendini bence. geçen gün nette okudum, testte risk çıkması illada kötü birşey olcak demek değilmiş. riskli test sonucu çıkanların bebekleri çoğunlukla sağlıklı oluyormuş. inşallah sende sağlıklı bir şekilde alırsın bebeğini kucağına...

Geçmiş olsun canım. Belki biliyorsundur, aynı şeyi ben de yaşadım. Risk değerin kaç çıktı? Bir de kısa test var biliyorsun. Asıl kromozomlara baktıkları. onun sonuçları iki günde çıkıyor.

Tayt ve gömlekle çok rahat ediyorum. Tavsiye ederim.:)

tayt aldımda ustune uzun bı gomlek almak lazım yada elbıse tarzı bısee yoksa popoo gobek heryer cıkar meydaaanaa.ben bıraz irıyım galıba cevremdekıler kg aldıgımı soyluyoalr. ama ıllakı alcaz. yememde ıcmemde bı degıskklık yok aslında taamamen hormonal bırazda zaman zaman mıde kazınması yaşıyorum halıylede atıstıyorum..yogurttu sutu derken olsun bakalım kızımaada gıtsın ydıklerım :P :emir_bebek:

Canım yaa üzme kendini dur bakalım..bu 4 lü test dediğin 4 lü tarama testimi.yani ikili tarama testinin devamı gibi bişeymi? başka bi dr a da git bakalım ne diyecek hemen üzüntüye kapılmamaya çalış.moralini yüksek tut.

canım bak şimdi ben sana sunu soyleyeyım gor bak bebegınde hıc bır sey yok... ben bu testlerın ınan sadece ınsanı germek ıcn oldugunu dusunuyorum... bence hıc uzulme taktırden nasıpten ote yol gıtmez cunkı... şöyle dusun en kotu ıhtımalın bebegının ozurlu olması demı... olsa sen o bebekten vazgecebılcekmısın?? yavrum demıyecekmısın... ama orceksın bebegın gayet saglıklı olcak... bu testler sadece germek ıcın ya... ben ıkıncı cocugumda yaptırmıcam bıle...

tatlım yası 25 nası buyuk rısk cıkıyo anlamadım ya baska bı doktora gıt bencede kesınlıkle aienızde var mı boyle bısey... bence senın bebegınde yok boyle bsıey yaaaa

Ben de risk 1/14 çıkmıştı düşün.
ve sonuçlar tertemiz. Sadece tarama testi sonucu için sıkma canını.
Bak göreceksin bebeğin sapa sağlam çıkacak. ınan bana.

Back
X