Defneemmmm canımmmmmm seni benden ve ladyfogdan daha iyi kimse anlayamaz...kızlarrr bir yer açın kızımızın içini rahatlatmaya geldiimmmm :))Sağol canım araştırıcam 2 gün vaktim var.Cumartesi amniyosentez yaptırıcam çünkü bu iki gün içinde en az 1 doktorun daha görüşünü almalıyım.
canım benim yaşdan dolayı kesin bana amniosentez önerildi ense kalınlığımız falan çok güzel çıksada risk değerimiz 1/219 çıktı..yani tüm dünyadaki benimle tıpatıp aynı değerlere sahip 219 kadından sadece 1 kadında down sendromu var..ve tüm doktorlar 270 in altı oldu mu mutlaka öneriyorlar..canımmmmm bak o kadar çok okudumki hiççç merak etme ..emin ellere kendini teslim ettikten sonra hiçbir korkulacak tarafı yok..sana istanbuldasın birkaç doktor ismi vermek istiyorum..maddi durumunu bilemiyorum ama bu ellere kendini emanet edersen neredeyse hiçbirşey hissetmeden o masadan kalkarsın..ve ben adım kadar eminim ikimizde burada tertemiz sonuçlarımızın müjdesini vereceğiz..
Kızlar bu arada lütfen yok riski var yok gerek yok falan demeyelim..doktoru öneriyorsa bize sadece desteklemek ve sadece pozitif taraflarını göstermek düşer değil mi ...
Hadi bakalım derin bir nefes alalım ve bebeğimizle hayaller kuralım bakın bir bakmışız o günler gelivermiş..

((( O da çok güzel 2 tane hırka bir de yelek örmüş.Çok tatlılar.
((( O da çok güzel 2 tane hırka bir de yelek örmüş.Çok tatlılar.