2010 Ağustos Anneleri

canım ben kaçırdım sanırım, başkanın sunduğu listeye nasıl ulaşabilirim?

ben burdayıııımmm :))) şeker bu yüzden şimdiden ağır ağır almaya başlamak lazım...

bende geldım... elektrık bı gıttı daha yenı gelıyo havada guzeldı ılık boyle neden kestıler anlayamadım... dogudayysan bu zor ıste yaaaa

bende geldım... elektrık bı gıttı daha yenı gelıyo havada guzeldı ılık boyle neden kestıler anlayamadım... dogudayysan bu zor ıste yaaaa

kızlar bu anne ihtiyaç listesindeki koyu renk banyo havluları neden? açık renkli olmasının sakıncası ne anlamadım benbilmiyorumkismile

ben burdayıııımmm :))) şeker bu yüzden şimdiden ağır ağır almaya başlamak lazım...
Şu amniosentez curcunası bir bitsin ben artık başlıyorum..ama bir de biliyorsun halaaa bilmediğimden kuzum kız mı erkek mi o yüzden de birşey alamadım :)) ammaaaaaa cumartesi sabahhhhhh allah izin verirde benim bıcırık gösterirse öğreneceğim artık :ecrin_bebek:

kızlar bu anne ihtiyaç listesindeki koyu renk banyo havluları neden? açık renkli olmasının sakıncası ne anlamadım benbilmiyorumkismile
ay evet neden koyu renk acaba..benimde dikkatimi çekmemişti..ama ben hiç koyu renk görmedim..hep krem pembe mavi beyaz renklerde var..belki de çeşit olsun diyedir :))))

tatlım benım... ınsallah oyle olur bızımkıde ya ama ben aramıcam benle sorunu olsada sonucta hamıleyım ben... hala karnım agrıyo gecmezse doktotra gıdıcem aksam... hıc beklemedıgım bı anda olunca daha bı kotu oldum... zaten hassasız:):)

kızlar şu detaylı ultrason olayı var ya.. ona girdikten sonrada sonuç bekleme aşaması olacak mı? hemen vermiyor mu sonuçları doktor???

hemen alıyosun tatlım sonucları... gıren bı arkadası gormustum kendımde gırdım... hemen sen toparlanırken verıyolar sonucları elıne...

Arkadaşın dediğ gibi hergün taze yapman daha iyi ve eskiden beri ıhlamuru kaynatırız yaa kırmızı olana kadarda içeriz çok yanlışmış bütün btki çaylarını su kaynatıp sonra içine atıp öyle demlememiz gerekirmi ben artık su kaynatıp ıhlamuru içine atıyorum...

Koyu renk havlu bizim için kanama felan olur diye mi acaba bilmiyorumkismile

Kızlar bugun aklıma ne geldı bılıyomusunuz.... hanı yagmur yagsın dıye duaya cıkarlar ya... bızde dogumlarımız yaklasnca dogum duasımı yapsak hep beraber:):)

tamam canımcım bende öle yaparım az az günlük
zaten bi gün içicem o kadar
bugünkü halsizliğim için

hoşgeldiiinnn Balll opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ŞenizŞeniz

Kızlar bugun aklıma ne geldı bılıyomusunuz.... hanı yagmur yagsın dıye duaya cıkarlar ya... bızde dogumlarımız yaklasnca dogum duasımı yapsak hep beraber:):)

olur valla :))) bana uyar:)))
zaten oı kadar rahatlıyorum ki burda sürekli birbirimize dua ve güzel istekler
halince olduğumuz için
çok seviyorum siziiiiiiiiiiiiiiiopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…