Bu mart annelerinin sitesine baktım ya kafam öyle karıştıki..ne kadar çok almak gerekn şey var ve insan nerden başlayacağını da bilemiyor..Sağolsun başkanım güzel bir liste hazırladı ve sundu bize ama yinede bir heycan basıyor bana eyvahedigeldismile
canım ilk sayfaya git orada en başta göreceksin..üzerine tıklarsan hemen listeye ulaşırsın...canım ben kaçırdım sanırım, başkanın sunduğu listeye nasıl ulaşabilirim?
canım ilk sayfaya git orada en başta göreceksin..üzerine tıklarsan hemen listeye ulaşırsın...
bende geldım... elektrık bı gıttı daha yenı gelıyo havada guzeldı ılık boyle neden kestıler anlayamadım... dogudayysan bu zor ıste yaaaa
Şu amniosentez curcunası bir bitsin ben artık başlıyorum..ama bir de biliyorsun halaaa bilmediğimden kuzum kız mı erkek mi o yüzden de birşey alamadım :)) ammaaaaaa cumartesi sabahhhhhh allah izin verirde benim bıcırık gösterirse öğreneceğim artık :ecrin_bebek:ben burdayıııımmm :))) şeker bu yüzden şimdiden ağır ağır almaya başlamak lazım...
ay evet neden koyu renk acaba..benimde dikkatimi çekmemişti..ama ben hiç koyu renk görmedim..hep krem pembe mavi beyaz renklerde var..belki de çeşit olsun diyedir :))))kızlar bu anne ihtiyaç listesindeki koyu renk banyo havluları neden? açık renkli olmasının sakıncası ne anlamadım benbilmiyorumkismile
bende geldım... elektrık bı gıttı daha yenı gelıyo havada guzeldı ılık boyle neden kestıler anlayamadım... dogudayysan bu zor ıste yaaaa
canım bende anlattım ya geçen gün... annem bana küsmüş diye anneler sonuçta dayanamıyorlar... ben üzerine gitmedim arayıp sormadım... babam dün sabah dedi ki gitmeden bir ugra merak ediyor seni dedi... dedim uğramicam geç kaldım işe dedim burun kıvırdım gitmedim yanına... sonra akşam evimin kapısına geldim aşağıdan sesleniyor... özlem gelseneee... gelemem işim var dedim... ne işin var diyor bir yandan gülüyor :)) dedim yemek yapıcam gel sana bişey aldım onu vercem dedi... dedim sonra gelir alırım yine gitmedim... bu akşam uğrarım ama artık :)) durup dururken kendi kendine küstüüü... sonra yine kendi kendine barıştı :)))
üzme canım tatlı canını dayanamaz o arar seni nasılsa :)))
şşşşt Şeymam sakın üzme kendini bakayım boşver gitsin ya sen de naz yap azıcık anneni arama bakalım ne yapacak.O arar tabi yine bence anne yüreği dayanamaz.Ama sen sakın üzme kendini bak bana diyorsunuz 2 gündür ben üzülmeyeceğim dedim üzülmüyorum da bebeğimize bunu yapamayız hakkımız yok çünkü.
Bak izle ve gör.
canım cok tesekkur ederım... zaten bebegım hemen tepkı vermeye basladı 3 kez tekmeledı ve bı hareket oldukı karnımda dısardan farkedılcek kadar kuvvetlıydı... anneler işte anne nolur dıyorum sus karnım acıyo dıyorum banamısın demedı.. kapatıyorum telefonu dedım... zaten benı bıdaha arama demstı yıne dedı arama benı dıye bende tamam aramam dedım... aramamda baya artık hıc yoktan yere uzdu benı en cokta bebegımı...haklısın canım...
Hamilelik sürecinde yaşananlar bebeğin karakterini etkiler mi? - UZMAN TV
kızlar şu detaylı ultrason olayı var ya.. ona girdikten sonrada sonuç bekleme aşaması olacak mı? hemen vermiyor mu sonuçları doktor???
Ben bugün daha iyiyim allaha şükür.
Gece hiç uyumadım eşimde uyudu uyandı hep.
Akşam da ağlayıp durdum artık gözlerim mahvoldu.
Bu sabah kalktım kendikendime karar verdim.
Sırf bu test yüzünden gözümden bir damla yaş akıtmayacağım.
Hamileliğimin en güzel 3 haftasını da bu test yüzünden feda etmeyeceğim.
Kötü hiçbirşey düşünmeyeceğim ve bebeğime birsürü şey alacağım.
Şuana kadar bir tek zıbın aldım.
Şimdi cumartesiyi bekliyorum paşalar gibi gidip amniyosentez yaptıracağım.
İçimde minicik bir korku bile yok sonrasında sırtüstü yatıp dinleneceğim.
İnşallah 3 hafta sonra da güzel sonuçlarımı buraya yazacağım.zemuszemus
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
Arkadaşın dediğ gibi hergün taze yapman daha iyi ve eskiden beri ıhlamuru kaynatırız yaa kırmızı olana kadarda içeriz çok yanlışmış bütün btki çaylarını su kaynatıp sonra içine atıp öyle demlememiz gerekirmi ben artık su kaynatıp ıhlamuru içine atıyorum...ben de iyiyim canım genel olarak bugün sağ kalçamda bi ağrı var ayağımı bastıkça kemiğim ağrıyor ama iyiyim yani bebeğimde iyidir inşallah teyzesi hareket falan yok henüz salı görücez bakalım herşey yolundamı cinsiyeti ne inşallah hayırlı haberler alırız hepimiz:Saruboceq:
oh sen şanslısın aşılar ayağına geliyorrropuyorumnanaktan ne güzell canım opuyorumnanaktan
ıhlamuruda yapıyım akşam dedim 1 bardak içerim yeterkaydirigubbakcemile5
peki artarsa ertesi günde içilirmi o yoksa dökeyimmi:kedi:
kızlar bu anne ihtiyaç listesindeki koyu renk banyo havluları neden? açık renkli olmasının sakıncası ne anlamadım benbilmiyorumkismile
bende geldimmmmopuyorumnanaktan
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
eeee böyle olması gerekiyor hallisnacım.İlk şoku üzüntüyü atlattım şimdi sıra sabır aşamasında.Yalnız buradaki herkesin tek tek yazdıkları aklıma geliyor daha bir rahatlıyor içim daha önce de demiştim iyiki açmışsın bu topiği canım ve ben iyiki bulmuşum burayıa.s
eeee böyle olması gerekiyor hallisnacım.İlk şoku üzüntüyü atlattım şimdi sıra sabır aşamasında.Yalnız buradaki herkesin tek tek yazdıkları aklıma geliyor daha bir rahatlıyor içim daha önce de demiştim iyiki açmışsın bu topiği canım ve ben iyiki bulmuşum burayıa.s
şekerim gittin mi kaynananla :))) ne insanlar var... ben de sinir olurum sinirim bozukken üzüntülüyken iş güç düşünen insanlara...
şekerim gittin mi kaynananla :))) ne insanlar var... ben de sinir olurum sinirim bozukken üzüntülüyken iş güç düşünen insanlara...
Gittim geldim canım neyseki çok çok uzun sürmedi.Ama canım sıkkın biiyor zaten dün akşama kadar ağladım bugünde toparlanmaya çalışıyorum temizlikmiş bilmemneymiş umrumda değil yani napayım.O da bana yapmıyorum diye demiyorda bu cam çok kirlenmiş deyince sinirlerim bozuldu.Ben görmüyormuyum sanki camı çamur yağdı geçen napayım bütün camlarım kirlendi.Yapamam bu aralar moral bozukluğu bide şu amniyosentez olayı sonrasında da yapamam beklesin biraz daha camlarım.zemuszemus
Arkadaşın dediğ gibi hergün taze yapman daha iyi ve eskiden beri ıhlamuru kaynatırız yaa kırmızı olana kadarda içeriz çok yanlışmış bütün btki çaylarını su kaynatıp sonra içine atıp öyle demlememiz gerekirmi ben artık su kaynatıp ıhlamuru içine atıyorum...
Koyu renk havlu bizim için kanama felan olur diye mi acaba bilmiyorumkismile
hoşgeldiiinnn Balll opuyorumnanaktan
Kızlar bugun aklıma ne geldı bılıyomusunuz.... hanı yagmur yagsın dıye duaya cıkarlar ya... bızde dogumlarımız yaklasnca dogum duasımı yapsak hep beraber:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?