2010 Ağustos Anneleri

Özleemmmmmm ya mart annelerinin sayfasına girdim ama anacım 5000 küsur sayfa konuşmuşlar nerede gördün bebek oda takımlarını ???

benim annem sitcom dizisi yazsa eminim çok reyting alırdı... dram kahkaha ve bilimum trajı komik olaylar zincirinden oluşan uzun soluklu bir dizii :roflol:

burda şekerim ben de bir girdim baktım bende göremedim ama geçmişten buldum hemen :))))

http://www.kadinlarkulubu.com/mart-anneleri/342478-2010-mart-bebeklerinin-odasi.html

kızlar şu detaylı ultrason olayı var ya.. ona girdikten sonrada sonuç bekleme aşaması olacak mı? hemen vermiyor mu sonuçları doktor???

Merhaba kızlar ciçek arkadaşım rabbim bebeğini korusun inşallah sonuçlar güzel çıkar.YA kızlar ben hala bişey hissetmiyorum sanırım bebğini hissetmeyen varmı 16 haftada ..

canım bende 17. haftamı doldurdum ama bariz bebek hareketiir gibi bir şey hissetmiyorum. internette karnında kelebek uçması gibi bir his diyor ama ben pek farketmedim ne yazık kibilmiyorumkismile

Merhaba kızlar ciçek arkadaşım rabbim bebeğini korusun inşallah sonuçlar güzel çıkar.YA kızlar ben hala bişey hissetmiyorum sanırım bebğini hissetmeyen varmı 16 haftada ..

canım ben 19.haftada net hıssetmeye basladım senınkı ılk bebekse genelde 19-20.haftada anlasılırmıs korkma yanı

merhaba hanımlarr
sayfalar almış başını gitmiş..

testleri riskli çıkan amniyosentez yaptıracak olan içinde sıkıntısı olan her arkadaşıma ayrı ayrı dua ettik kızımla. güzel gözlerinize yazık ağlamayın karamsarlığa kapılmayın emi. bebişlerinizi de üzmeyin içerde. rabbim onları koruyorsa hiç bi riskin önemi yok.. allaha güvenin..tıbba güvenin..kendinize ve bebeğinize güvenin..her şey güzel olacak diye pozitif düşünün.

canım ben 19.haftada net hıssetmeye basladım senınkı ılk bebekse genelde 19-20.haftada anlasılırmıs korkma yanı

peki onatçım tam olarak ne hissediyorsun. yani nasıl ayırd ettin kasıklardaki olağan ağrı gaz vs. den farkı ne? benimde ilk bebeğim. bilgi verirsen sevinirim...

iki gözüm iki çeşme ağlayarak okudum, ne için sıkıntılar yaşadığımı stresler çektiğimi depresyonlara girdiğimi anladım ve bu mucize bunlara değer. okumak isteyenler için
kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/339720-dogum-oykum-mucizemmm-6.html

Biz de geçen hafta gittik baktık bir fikrimiz olsun fiyat konusunda diye..benim beğendiğim biraz pahalı ama sağolsun babam dedesi olarak hediye alacakmış torununa..O yüzden karar verdik gibi birşey odasına..ve ben kesinlikle beyaz yapacağım..çiçek bözek ayı falan tercih etmiyorum..sade ama şık olsun istiyorum..Yakında bzilerde paylaşmaya başlarız artık :)))

Allah razı olsun canım benim..çok teşekkürler..sizlerin desteği ve duaları da bizler için önemli ...

peki onatçım tam olarak ne hissediyorsun. yani nasıl ayırd ettin kasıklardaki olağan ağrı gaz vs. den farkı ne? benimde ilk bebeğim. bilgi verirsen sevinirim...

canım benımde ılk bebegım normalde ayırt edemıyordum ama 19,haftada bayag net bı sekılde burusunu hıssedıyorum bıde genellıkle yattıgımda duyuyorum normal hareket halındeyken pek hıssedılmıyor yemekten 20dkk sonrada net bı sekılde anlasılıyor yakında anlarsın sende super bısey ya cok mutlu oldum bende bu haftam daha farklı gectı

canım baban burdan sana para mı yollayacak anlamadım nasıl alacak :)) ya da babanlar sizde mi şuan :)) bir de söyle bakim kaç para :))))) ben de beyaz istiyorum tabi alabilirsem

sıkma canım canını hepsı aynı bence :) allah yardımcın olsun

bu arada kızlar ben bıyandanda utu yapıyorum bıraz gec cvp verıyorum kusura bakmayın

canım baban burdan sana para mı yollayacak anlamadım nasıl alacak :)) ya da babanlar sizde mi şuan :)) bir de söyle bakim kaç para :))))) ben de beyaz istiyorum tabi alabilirsem
Canım ben mesela buradan kredi kartımla alırım o da benim kartımı öder :)) demokrasilerde çareler tükenmez :)))

Canım yatağı , dolabı - şifonyeri - yatağının tepesine sinekliği- yatak takımı - ortopedik yatağı falan filan toplanda 3500 euro tutuyor..

Hatta dur bakiyim internette resmini bulursam göstereyim..

canım benim Allah yardımcın olsun umutsuzluğa kapılma nolur inşallah hiçbişey yoktur

canım rahatsız olduğunu sölesen , gidemeyeceğini sölesen olmazmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…