Özleemmmmmm ya mart annelerinin sayfasına girdim ama anacım 5000 küsur sayfa konuşmuşlar nerede gördün bebek oda takımlarını ???
Canım benim süpersinnnnnn..yazdıklarını okuyunca işte budur dedim ..tebrik ediyorum ve güzel haberlerini hep beraber bekliyor olacağız..kaydirigubbakcemile5
Kime yaptırmaya karar verdin amniosentezini ??
Bal böcüğüm çok güldüm..ay sen ne şekersin yaaa..sitcom gibisiniz annenle kaydirigubbakcemile3
Sevgili cicekcik amniosentez sayfasında da yazdım sana..burada görümce yine yazmak istedim..canım inşallah herşey çok normal çıkacak..Lütfen üzme fazla kendini..dualarımız seninle..
Eee bebeğimden başka birşey düşünmüyrsam ona haksızlık ederek onu üzmemeliyim demi ama.
Canım eşimle akşam baya bir düşündük araştırdık.Benim aklıma senin dediğin şu prof.dr.Hayri ERMİŞ baya bi yattı.Hatta eşime de dedim bak çok önemliymiş bu perinatolog dedim.O da araştırdı.Eşimin arkadaşının eşi de amniyosentez olmuş geçenlerde.Onun da benim gideceğim doktor yapmış amniyosentezini.çok iyi ve çok ilgilendi dediler.Bizde biraz kendi doktorumuz önerdi diye prof.dr.Selçuk ÖZDEN i tercih ettik.Bakalım hayırlısı olsun cumartesi sabahı gideceğiz.
Merhaba kızlar ciçek arkadaşım rabbim bebeğini korusun inşallah sonuçlar güzel çıkar.YA kızlar ben hala bişey hissetmiyorum sanırım bebğini hissetmeyen varmı 16 haftada ..
Merhaba kızlar ciçek arkadaşım rabbim bebeğini korusun inşallah sonuçlar güzel çıkar.YA kızlar ben hala bişey hissetmiyorum sanırım bebğini hissetmeyen varmı 16 haftada ..
canım ben 19.haftada net hıssetmeye basladım senınkı ılk bebekse genelde 19-20.haftada anlasılırmıs korkma yanı
Canımmmmm ben Selçuk hocayı duymadım ama sonuçta adam prof ve önemli olan senin içinin rahat etmesi..ben de 20 martta için aldım randevumu..Doktorum ne dedi biliyormusun bana ben sana yazmayı unuttum daha önce..Bebek hareketli ise down sendromlu olma olasılığı çok düşermiş..Yani ultrasonda benimkine bakmıştı ve demiştiki ben hem bu kadar haraketli olup hem de down sendromlu bir bebek görmedim demişti..tabii bu kesin bir şey değil sadece benimkinin gözlemlediği birşey..Eee bebeğimden başka birşey düşünmüyrsam ona haksızlık ederek onu üzmemeliyim demi ama.
Canım eşimle akşam baya bir düşündük araştırdık.Benim aklıma senin dediğin şu prof.dr.Hayri ERMİŞ baya bi yattı.Hatta eşime de dedim bak çok önemliymiş bu perinatolog dedim.O da araştırdı.Eşimin arkadaşının eşi de amniyosentez olmuş geçenlerde.Onun da benim gideceğim doktor yapmış amniyosentezini.çok iyi ve çok ilgilendi dediler.Bizde biraz kendi doktorumuz önerdi diye prof.dr.Selçuk ÖZDEN i tercih ettik.Bakalım hayırlısı olsun cumartesi sabahı gideceğiz.
Canım ben de senin gibiyim o kadar rahatımki ..biliyorum çokkkk kolay bie şekilde atlatacağız..dualarım seninle..
Biz de geçen hafta gittik baktık bir fikrimiz olsun fiyat konusunda diye..benim beğendiğim biraz pahalı ama sağolsun babam dedesi olarak hediye alacakmış torununa..O yüzden karar verdik gibi birşey odasına..ve ben kesinlikle beyaz yapacağım..çiçek bözek ayı falan tercih etmiyorum..sade ama şık olsun istiyorum..Yakında bzilerde paylaşmaya başlarız artık :)))benim annem sitcom dizisi yazsa eminim çok reyting alırdı... dram kahkaha ve bilimum trajı komik olaylar zincirinden oluşan uzun soluklu bir dizii :roflol:
burda şekerim ben de bir girdim baktım bende göremedim ama geçmişten buldum hemen :))))
http://www.kadinlarkulubu.com/mart-anneleri/342478-2010-mart-bebeklerinin-odasi.html
Allah razı olsun canım benim..çok teşekkürler..sizlerin desteği ve duaları da bizler için önemli ...merhaba hanımlarr
sayfalar almış başını gitmiş..
testleri riskli çıkan amniyosentez yaptıracak olan içinde sıkıntısı olan her arkadaşıma ayrı ayrı dua ettik kızımla. güzel gözlerinize yazık ağlamayın karamsarlığa kapılmayın emi. bebişlerinizi de üzmeyin içerde. rabbim onları koruyorsa hiç bi riskin önemi yok.. allaha güvenin..tıbba güvenin..kendinize ve bebeğinize güvenin..her şey güzel olacak diye pozitif düşünün.
Canımmmmm ben Selçuk hocayı duymadım ama sonuçta adam prof ve önemli olan senin içinin rahat etmesi..ben de 20 martta için aldım randevumu..Doktorum ne dedi biliyormusun bana ben sana yazmayı unuttum daha önce..Bebek hareketli ise down sendromlu olma olasılığı çok düşermiş..Yani ultrasonda benimkine bakmıştı ve demiştiki ben hem bu kadar haraketli olup hem de down sendromlu bir bebek görmedim demişti..tabii bu kesin bir şey değil sadece benimkinin gözlemlediği birşey..
Canım ben de senin gibiyim o kadar rahatımki ..biliyorum çokkkk kolay bie şekilde atlatacağız..dualarım seninle..
Allahım:Saruboceq: içimi nasıl rahatlattın varya çünkü tek emin olduğum şey bebeğimin çok çok hareketli olduğu.Hiç durmuyor yavrum ya hiç hem de.
Hadi bakalım hayırlısı canım inşallah güzel haberlerle gelicez inşallah.
peki onatçım tam olarak ne hissediyorsun. yani nasıl ayırd ettin kasıklardaki olağan ağrı gaz vs. den farkı ne? benimde ilk bebeğim. bilgi verirsen sevinirim...
Biz de geçen hafta gittik baktık bir fikrimiz olsun fiyat konusunda diye..benim beğendiğim biraz pahalı ama sağolsun babam dedesi olarak hediye alacakmış torununa..O yüzden karar verdik gibi birşey odasına..ve ben kesinlikle beyaz yapacağım..çiçek bözek ayı falan tercih etmiyorum..sade ama şık olsun istiyorum..Yakında bzilerde paylaşmaya başlarız artık :)))
Offfff kızlar sinirlerim çok bozuk galiba benim.
Kaynanama sinir olup duruyorum sabahtan beri.
Sabah geldi balkon camın çok batmış yarın silelim onu dedi.Balkonu da yıkarız dediÇok dediği de bişey anlaşılmıyor buzlu cam zaten.Ben nelerle uğraşıyorum başlaıycam balkon camıma da temizliğede.Heryerim tertemiz zaten balkon camımda pis kalsın.Bu durumda en son düşüneceğim şey temizlik zaten.Şimdi bu durumda bana söylenecek şey mi bu yaaaaaaa....
Şimdide geldi hastaneye gidelim sonuçlarımı alalım dedi doktorada gösterilecek ya dün zaten onun yüzünden 3 saat hastanedeydim o moral bozukluğuyla ağlaya ağlaya 3 saat fazladan durdum hastanede.Bugünde başka hastaneye eften püften şeyler için gidiyoruz.Offff hiçbirşeyi de çıkmıyor zaten baştan sona tarama yaptırtıyor kendine.Hastalık hastası yaaa birşeyi çıksa allah korusun seve seve giderim yanında kalırım ama hep hastalık arıyor kendine yaaaa offfffff gitmek istemiyorummmmmsenağlama
Canım ben mesela buradan kredi kartımla alırım o da benim kartımı öder :)) demokrasilerde çareler tükenmez :)))canım baban burdan sana para mı yollayacak anlamadım nasıl alacak :)) ya da babanlar sizde mi şuan :)) bir de söyle bakim kaç para :))))) ben de beyaz istiyorum tabi alabilirsem
merhaba kızlar sizlere pek iyi haberlerim yok hepinizin dualarına ihtyicaım var yalnız
iki gün önce genel muayeneye gittiğimde doktorum bebeğin beyninde sıvı birikimi tespit etti bunun kromozom sorunlarından olabileceğini bişey olmayabileceğinide söyledi beni cerrahpaşada bi prof a yönlendirdi amniyosentez yaptırmak için
dünde o prof a gittim amniyosentezim yapıldı 3 hafta sonra çıkmak üzere ama doktorum dünde başka bir beyin sorunuda olabileceğini belirterek bebeğin beyin mr ının çekilmesi gerektiğini söyledi yarında beyin mr ı çekilecek dandy walker varienti diye bir durum çekilen mr beyin cerrahlarına inceletilecek aynı zamanda şoktayım iki gündür şoktayım nolur dualarınızı esirgemeyin
aynı zamanda bebeğimin erkek değil kız olduğunu söyledi ben anlamadım duymadım bile söylenenlerden sonra hakkımızda hayırlısı kızlar ne diyim
Offfff kızlar sinirlerim çok bozuk galiba benim.
Kaynanama sinir olup duruyorum sabahtan beri.
Sabah geldi balkon camın çok batmış yarın silelim onu dedi.Balkonu da yıkarız dediÇok dediği de bişey anlaşılmıyor buzlu cam zaten.Ben nelerle uğraşıyorum başlaıycam balkon camıma da temizliğede.Heryerim tertemiz zaten balkon camımda pis kalsın.Bu durumda en son düşüneceğim şey temizlik zaten.Şimdi bu durumda bana söylenecek şey mi bu yaaaaaaa....
Şimdide geldi hastaneye gidelim sonuçlarımı alalım dedi doktorada gösterilecek ya dün zaten onun yüzünden 3 saat hastanedeydim o moral bozukluğuyla ağlaya ağlaya 3 saat fazladan durdum hastanede.Bugünde başka hastaneye eften püften şeyler için gidiyoruz.Offff hiçbirşeyi de çıkmıyor zaten baştan sona tarama yaptırtıyor kendine.Hastalık hastası yaaa birşeyi çıksa allah korusun seve seve giderim yanında kalırım ama hep hastalık arıyor kendine yaaaa offfffff gitmek istemiyorummmmmsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?