günaydın canımm.. çok şükür iyiyiz... biraz midem ağrıyor okadar... ama sabredebiliyorum... canım toxicdaisy dün akşam söylemişti... üye olduğunuzda size denemelik şeylerin bulunduğu bir paket gönderiyorlarmı.. hem de bebeklerimizi 3 yaşına kadar takip ediyorlarmış :)) bu arada bir de anne bebek dergisi aldım içinde yenidoğanın özellikleri ve bakımı ile ilgili bir kitapçık var... çok yararlı bilgiler yazıyor...
tatlım dergının adı ne faydalı bılgıler ıse bızde alalım...
burcucum bız ıyıız cok sukur benım cadı kızımda ıyı....sen nasılsın senın bebiş nasl??
günaydın canımm.. çok şükür iyiyiz... biraz midem ağrıyor okadar... ama sabredebiliyorum... canım toxicdaisy dün akşam söylemişti... üye olduğunuzda size denemelik şeylerin bulunduğu bir paket gönderiyorlarmı.. hem de bebeklerimizi 3 yaşına kadar takip ediyorlarmış :)) bu arada bir de anne bebek dergisi aldım içinde yenidoğanın özellikleri ve bakımı ile ilgili bir kitapçık var... çok yararlı bilgiler yazıyor...
tatlım dergının adı ne faydalı bılgıler ıse bızde alalım...
burcucum bız ıyıız cok sukur benım cadı kızımda ıyı....sen nasılsın senın bebiş nasl??
Canım ben hamileliğimin ilk haftalarında üye olmuştum ve adresime bi paket göndermişlerdi. İçinde denememiz için, minik kremler, pişik kremleri, ıslak mendiller ve yenidoğan bebek bezi var. İçinde bilgilendirici broşürler ve hamileyim adlı bi kitap var. Bir de bebek altı değiştirme, banyosu,masajı ile alakalı cd var. Bebek doğduktan sonra da 6 aylıkken bilgilendirici ürünler, yazılar gelmeye devam ediyor.
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
_angel cim sana da günaydın cnm,iyiyiz bizde :)
soho cum geçmiş olsun
Canım ben hamileliğimin ilk haftalarında üye olmuştum ve adresime bi paket göndermişlerdi. İçinde denememiz için, minik kremler, pişik kremleri, ıslak mendiller ve yenidoğan bebek bezi var. İçinde bilgilendirici broşürler ve hamileyim adlı bi kitap var. Bir de bebek altı değiştirme, banyosu,masajı ile alakalı cd var. Bebek doğduktan sonra da 6 aylıkken bilgilendirici ürünler, yazılar gelmeye devam ediyor.
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
_angel cim sana da günaydın cnm,iyiyiz bizde :)
soho cum geçmiş olsun
Günaydın kızlar... Neler kaynatıyorsunuz bakalım??
Günaydın kızlar... Neler kaynatıyorsunuz bakalım??
canım bendede mide yanması var sabah poğaça yedim ondan sonra oldu.. inşallah geçer en kısa zamanda... bende üye oluyorum hemen:)) dergilere de bakıyorum tam alacak oluyorum neyse diyorum 4.ay olsun bide cinsiyet öğreneyimkaydirigubbakcemile3 ne alaka bilmiyorum ama içimde bi his bekle diyor:kedi: salı günü inşallah herşey yolunda gider de bende bu bekleyişimi sona erdirir kendimi salıveririmkaydirigubbakcemile3
Allah daha iyi etsin canım seni ve hepimiziŞeniz
bende iyiyim canım az heycanlıyım valla salı için bebeğimde iyidir inşallah teyzesi:ecrin_bebek: sessiz sedasız yatıyor içimde:asigim: Allah ım hepimizin bebeğine sağlık sıhhat versin inşallahŞeniz
günaydınnnnnn hekese
bende dün iye oldumm ama tam incelemedim
ya ben hala bebeğiimi hissedemiyorummm dün iki pıt hissettim ama anlamıyorumm ne olduğunu. doktorum daha erken bağırsak sesi yada damar atmasıdır demişti(( ama hissedenler varrrr doktora gideceğimi günleri saymaktan yoruldummmm
canım okuduklarının önce veya sonrası farketmiyor ki nedense ben bebekle ilgili okuduğum hiçbişeyi unutmuyorum ki çok unutkan biryimdir :))) Salı günü doktordan çıkar çıkmaz alırsın hemen
günaydınnnnnn hekese
ya ben hala bebeğiimi hissedemiyorummm dün iki pıt hissettim ama anlamıyorumm ne olduğunu. doktorum daha erken bağırsak sesi yada damar atmasıdır demişti(( ama hissedenler varrrr doktora gideceğimi günleri saymaktan yoruldummmm
günaydın canım nasılsınnopuyorumnanaktan
milupa klübüne üye olmuş arkadaşlarda ondan bahsediyoduk bende olucam şimdikk:kedi:
günaydııınn şekerim :)) napalım üye olmalara başladık :)) sen de üye ol :)) milupa anne bebek klubü :))
günaydınnnnnn hekese
özlemcım tombık paket kodu dıyo ya o ne???
Günaydın kıslaaaaarkaydirigubbakcemile2
Ben de üye oldum bendeeeee...
eeee şimdi pat diye kapıya paketmi gelecek
hem de kargo parası ödemeden????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?