2010 Ağustos Anneleri

tatlım dergının adı ne faydalı bılgıler ıse bızde alalım...

burcucum bız ıyıız cok sukur benım cadı kızımda ıyı....sen nasılsın senın bebiş nasl??

Canım ben hamileliğimin ilk haftalarında üye olmuştum ve adresime bi paket göndermişlerdi. İçinde denememiz için, minik kremler, pişik kremleri, ıslak mendiller ve yenidoğan bebek bezi var. İçinde bilgilendirici broşürler ve hamileyim adlı bi kitap var. Bir de bebek altı değiştirme, banyosu,masajı ile alakalı cd var. Bebek doğduktan sonra da 6 aylıkken bilgilendirici ürünler, yazılar gelmeye devam ediyor.

:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

canım bendede mide yanması var sabah poğaça yedim ondan sonra oldu.. inşallah geçer en kısa zamanda... bende üye oluyorum hemen:)) dergilere de bakıyorum tam alacak oluyorum neyse diyorum 4.ay olsun bide cinsiyet öğreneyimkaydirigubbakcemile3 ne alaka bilmiyorum ama içimde bi his bekle diyor:kedi: salı günü inşallah herşey yolunda gider de bende bu bekleyişimi sona erdirir kendimi salıveririmkaydirigubbakcemile3

tatlım dergının adı ne faydalı bılgıler ıse bızde alalım...

burcucum bız ıyıız cok sukur benım cadı kızımda ıyı....sen nasılsın senın bebiş nasl??

Allah daha iyi etsin canım seni ve hepimiziŞeniz
bende iyiyim canım az heycanlıyım valla salı için bebeğimde iyidir inşallah teyzesi:ecrin_bebek: sessiz sedasız yatıyor içimde:asigim: Allah ım hepimizin bebeğine sağlık sıhhat versin inşallahŞeniz

:kedi: çok iyi canım ya demek ilgililer baya bakayım bendeee:kedi:

_angel cim sana da günaydın cnm,iyiyiz bizde :)

soho cum geçmiş olsun

Şeniz

Annelik yolculuğunda, Milupa uzmanlığından destek alarak;

- Özel dönemlerde beslenme uzmanlarımızdan öneriler alabilir,

- Ücretsiz olarak adresinize göndereceğimiz ürün ve bilgilendirme paketlerinden,

- E-posta adresinize aylık olarak göndereceğimiz bilgilendirmelerden yaralanabilirsiniz.

----------------------------------------------------------------------------------------

ben uye olucam kaydirigubbakcemile3

ne kadar güzel ama dimi opuyorumnanaktan bilmeden alamayız çoğu şeyi zaten böle numune de olsa deneyip para vermek çok mantıklı :))

_angel cim sana da günaydın cnm,iyiyiz bizde :)

soho cum geçmiş olsun

saol canım... ne yapalım buna da şükür :)))

günaydınnnnnn hekese
bende dün iye oldumm ama tam incelemedim
ya ben hala bebeğiimi hissedemiyorummm dün iki pıt hissettim ama anlamıyorumm ne olduğunu. doktorum daha erken bağırsak sesi yada damar atmasıdır demişti(( ama hissedenler varrrr doktora gideceğimi günleri saymaktan yoruldummmm

canım okuduklarının önce veya sonrası farketmiyor ki nedense ben bebekle ilgili okuduğum hiçbişeyi unutmuyorum ki çok unutkan biryimdir :))) Salı günü doktordan çıkar çıkmaz alırsın hemen

günaydın canım
bende henüz hissetmiyorum ama yakında hissetmeye başlıcaz bunu biliyorum
iyi düşünelim herşey iyi olsun tatlım:)
sen ne zaman gideceksin doktorabayanssulusmile

canım okuduklarının önce veya sonrası farketmiyor ki nedense ben bebekle ilgili okuduğum hiçbişeyi unutmuyorum ki çok unutkan biryimdir :))) Salı günü doktordan çıkar çıkmaz alırsın hemen

haklısın canımda şimdilik akşama kadar nettede olduğumdan bütün bilgileri burdan okuyorum dediğin gibi salı dr çıkışı annemle buluşcaz:) hem kıyafet almaya başlıcam yavrumaopuyorumnanaktan hemde dergi gibi şeyleropuyorumnanaktan
ufak ufak başlıcaz işteopuyorumnanaktan

canım günaydın.. doktorlar inanmıyorlar ama o hissettiklerin gerçekten bebeğin hareketleri...hatta ben en son doktora gittiğimde 17. haftamdaydım.. doktor başlamıştır bebek hareketleri dedi bana... ben çok gaz sancısı çeken biri olaraktan ikisini gayeeettt güzel ayırt edebiliyorum... bikaç gün kendini dinle düz yat... hafif hafifi nefes birazda karnını dürt çok bastırmadan bak nasıl tepki verecek sana.. ben de henüz öle durup dururken bebeğin hareketlerini pek hissedemiyorum.. kendimi dinlemem gerekiyor... hatta 2 gündür falan hissetmiyordum dün korktum biraz uzandım rahatsız ettim bebeğimi başladı hemen sürtünmeye harekete :)) sadece kendini dinle... :))) zaten hissediyor ama farkedemiyorsundur...

günaydın canım nasılsınnopuyorumnanaktan
milupa klübüne üye olmuş arkadaşlarda ondan bahsediyoduk bende olucam şimdikk:kedi:

günaydııınn şekerim :)) napalım üye olmalara başladık :)) sen de üye ol :)) milupa anne bebek klubü :))

Zamanında kedi besliyordum. Wiskas'a üye olmuştum. Ücretsiz her ay kıyamet gibi mama geliyordu. Hem de aldığım halde mamanın kendisini, sormuyorlardı, barkot falan. Hatta bir gün polardan kedi battaniyesi gönderdiler kaydirigubbakcemile3 . Aklıma geldi siz öyle deyince. Ben de bir bakarım.

Günaydın canım. Doktorum bana da "erken" demişti. Ne hissettiğimi söyledim, o zaman şaşırdı; tekmeliyormuş yani...
Tatlım bak, ben gittim bir kere hissetmiyorum diye acile. Doktor gösterdi ultrasonda; bebeğin yüzü bacaklarıma doğruydu ve elleri ayakları kıpır kıpırdı. "Bunu hissediyor musun?" demişti. Ben de "hayır" demiştim. Demek ki neymiş; bebeğin pozisyonuna göre bazen hissedemiyormuşuz. Sağlık ocağına gitmediysen gidiver, hem aşını ol hem de kalp atışlarını duyarsın rahat eder için.

Günaydın kıslaaaaarkaydirigubbakcemile2
Ben de üye oldum bendeeeee...
eeee şimdi pat diye kapıya paketmi gelecek
hem de kargo parası ödemeden????

Günaydın kıslaaaaarkaydirigubbakcemile2
Ben de üye oldum bendeeeee...
eeee şimdi pat diye kapıya paketmi gelecek
hem de kargo parası ödemeden????

Günaydııınnn Hoşgeldin canım...

öyleymiş valla baksana :))) gönderdiklerinden almamışlar şimdiye kadar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…