2010 Ağustos Anneleri

gunaydın canım nasılsın... benım kızımın arkadası nasıl bakalım:):) bu arada daha dogmadan sıpacıklarımızın bısuru arkadası oldu ya ne guzelllll:)

İyi canım Allah'a şükür ama çok hareketli sabahtan beri tepiniyor:) Evet ya çok arkadaşı var hiç yalnız kalmıycaklar sanırım. Bu arada bu numune olayı ne ben anlamadım ne yapmak lazım

Milupanın e kart yapma yerine bir bakar mısınız, çok şeker ya. Sürükle bırakla yapıyorsun...

İyi canım Allah'a şükür ama çok hareketli sabahtan beri tepiniyor:) Evet ya çok arkadaşı var hiç yalnız kalmıycaklar sanırım. Bu arada bu numune olayı ne ben anlamadım ne yapmak lazım

masallah canım masallah... tatlım mılupa Anne bebek kulubu yaz googldan... ordan uye ol... numune goderıyolar hedıye olarak...bebek bezı kremler falan.. mail adresıne bılgıler gonderıyolar.. bukadar ..:):)

Kazen bunu öğrense de milupayla iletişim kursa, dese "bizim siteden size çok üye geldi, ücretsiz reklam alanı sağlayın" dese. Anam amma da ticaret kafası var bende.

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canım dediğin gibi yavaş yavaş yormadan yaparsın kendini
diğeri içinde üzme kendini doktorlar en iyi şekilde yaparlar canımmmŞeniz
peki ne dicem : aneztezi mi uygulayacaklar sana:kedi:

Günaydın kızlar,

Nasılsınız?Biz iyiyiz Allah'a şükür. Defnecim çok yorma kendini

günaydın canım hoşgeldin nasılsın

ay canım ya çok özür dilerim hiç aklıma geldi
ben hiç isim vermem bahsetmem yani ilk defa olsu afedersin:gitme:
hem neyini çekcek canın yaaa yedim pişman oldum hasta etti pis p... kaydirigubbakcemile3

tatlıısm sen nasılsın napıyosun bayadır gormuyorum senı ya:):) pısıcık nasıl annesı...

İyiyim nasıl olayım? Dün bebek tekmelerken bir de baktım ne göreyim, karnım da pıt pıt atıyor. Dışarıdan ayan beyan görünüyor, bir garip oldum sorma... Sen nasılsın iyisindir inşallah??

kendini çok yormaaa kafanı dağıtacak şeyler bul. sorunsuz geçecekk ve bir bakmışsın bitmiş. bolbol dua et bizde ediyoruzz. güzel günler hepimizin Allahın izniyleeee.:CüvCüv:

İyiyim nasıl olayım? Dün bebek tekmelerken bir de baktım ne göreyim, karnım da pıt pıt atıyor. Dışarıdan ayan beyan görünüyor, bir garip oldum sorma... Sen nasılsın iyisindir inşallah??

yaa bendeee böyle hissetmek istiyorumm. aramızda 3 hafta var tabii senin bu kadar hissetmen doğal. darısı başımızaaaaaboshayallersmile

merhaba güzel enne adaylarııı.bir hafta daha bitti gittii çok şükür.çok geçmişi okuyamadım vaktim yok.herkese sağlıklı hafta sonu diliyorum.

yaa bendeee böyle hissetmek istiyorumm. aramızda 3 hafta var tabii senin bu kadar hissetmen doğal. darısı başımızaaaaaboshayallersmile

Az kaldı az... Bizim bir akrabamızla benim aramda 3,5 ay vardı. Onun oynarken ben de özenirdim. Senin sadece 3 haftan kaldı. Şimdi o 1 nisandan itibaren bebeğinin gelmesini bekleyecek. Benim yine 3,5 ayım var :gitme:

Zaten bebek doğduktan 6 ay sonra yolluyorlarmış sanırım

3 paket halinde, birincisi yakında gelir: hamileyim paketi...

evet canım lokal anesteziyle yapılacakmış bölgesel uyuşturmayla yani.İnan ki eskiden olsa iğneden kan aldırmaktan öyle korkardım ki şimdi vız geliyor hepsi hiç korkmuyorum.Geçen sağlık ocağında da nikah için kan vermeye gelmiş bi çift kız çocuğun başını yedi ayy nasıl kan alıcaklar ya ben korkuyorum of ya sen versene benim yerime ay uyuz oldum.Ben de korkardım ama okadar da değil.İçimden dedim şimdi evleniyorsunuz sonra karnında minicik bir yumoşun olsun bak korkuyor musun dedim ama içimden tabikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Şimdi ben hiç korkmuyorum hemen olsun bitsin istiyorum.
Sonucu da çok merak ediyorum...

bende ıyıyım canım cok sukur ıste babam vardı onu gonderdık dun... kızımda gayet ıyı... dun senın dedıgın gıbı oldu sınırlı ve uzgundum bı baktım benım kız ıkı tekme attı sonra naptıysa bı hareketlendı gobegım oynadı dısardan bellı oldu cok sasırdım ya.... şimdide kahvaltı hazırlıcam... eşimcumayı kılıp gelır... benım en buyuk problemım bu yanlız yemek yıyemıyorum... ılla yanımda bırı benle yıyecek... o yuzden busaate sarkıyo kahvaltılar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…