2010 Ağustos Anneleri

hepinizeee teşekkür ederimm rahatladımm birazz. annelik böyle bişey galibaa amma evhamlı yapıyor insanı. eşimide sinir ediyorumm:)) oda sürekli rahatlatmaya çalışıyor. bir gün isyan edecek :))) o zaman dün duyduklarım bebişimdii dün çok anlamadığımdan sevinemedim şimdi sevineyim bariiiiiiiiii:))))))))

bak canım bak baya da bilgi var
işte bi oyalanma yeri dahaakaydirigubbakcemile3

Günaydın kıslaaaaarkaydirigubbakcemile2
Ben de üye oldum bendeeeee...
eeee şimdi pat diye kapıya paketmi gelecek
hem de kargo parası ödemeden????

günaydın canım nasılsın,
galiba öle olcak :sm_confused:

İnşallah bakalım para mara isterlerse yok.Bilmediğim kullanmadığım bişey için para ödeyemem.Ben üye olmadım diye inkar ederim ben dekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Kazen bunu öğrense de milupayla iletişim kursa, dese "bizim siteden size çok üye geldi, ücretsiz reklam alanı sağlayın" dese. Anam amma da ticaret kafası var bende.

kızlar bende uye oldum:):) adres olarakta eşimin okulunu verdım napıyım baska adres bılmıyorum kı burda:):9

Offff kıslar iş yapmam lazım bugün e malum
yarından sonra 1 kaç gün yapamayacağım.
Yarın da germeye başladı beni.
Korkmuyorum da bebeğim için çok endişeleniyorum.
Ona birşey olacak diye.Risklerini falan okudum da
iğne batması falan da oluyormuş allah
korusun yavruma....
Hemen gidip bitirmek istiyorum şu işi..
Daha fazla gerilmeden.Bir yandan da şöyle düşünüyorum.
Oğlumu renkli usg de görücem kıpır kıpır ama yine de
fazla kıpırdamaması için dua ediyorum.
Neyse önce iyice inceleyecekmiş sanırsam doktor heryerine
bakıcakmış.Şimdilik beni avutan tek şey bu...

Yavaş yavaş evi süpürüp sileyim bari dinlene dinlene
ara ara gelip yazarım size hatta hiç hissedilmez bile yokluğumkaydirigubbakcemile3

canım benım pek yorma kendını olur mu?? bende kalkayım barı sagı solu toparlıyayım... hevese geldım sayende:):9

İnşallah bakalım para mara isterlerse yok.Bilmediğim kullanmadığım bişey için para ödeyemem.Ben üye olmadım diye inkar ederim ben dekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Yok kuzuşklar, kargo parası ödeme filan hiç bişi yok! Adamlar ürünlerini tanıtıyo bu şekilde numunelerle, kullan, beğen ve al mantığı..

vereliniortak

kızlar kargolar gelmeye başlayınca birbirimizi haberdar edelim
bu arada _angel aşkolsun p. ile başlayan şyi söyledin canım çekti şimdi (
bu arada karnım son 2 haftadır çok kaşınıo sürekli yağ sürüyorum bende naniknanik

Birincisi kendini yorma, ikincisi de korkma. Doktorların hep yaptığı şey sonuçta. Hepimizin bebekleri önce Allah'a sonra da doktorlara emanet.

Yok kuzuşklar, kargo parası ödeme filan hiç bişi yok! Adamlar ürünlerini tanıtıyo bu şekilde numunelerle, kullan, beğen ve al mantığı..

vereliniortak

urunlerı tanıtıyolar mı?? anammmm benım kocanın adresını verdım ben adam arkadaslarının yanında rezıl olmasın:):9

Günaydın kızlar,

Nasılsınız?Biz iyiyiz Allah'a şükür. Defnecim çok yorma kendini

gunaydın canım nasılsın... benım kızımın arkadası nasıl bakalım:):) bu arada daha dogmadan sıpacıklarımızın bısuru arkadası oldu ya ne guzelllll:)

canım çok yorma kendini varsın bikaç gün pis olsun ne var yani :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…