2010 Ağustos Anneleri

Ben de sevmiyorum yalnız yemeyi. Ama maalesef yalnız yemek zorundayım. Ay ne oldu sabah anlatayım. Sabah sabah yediğimin içinden cam parçası çıktı. Ödüm patlıyor acaba farketmeden yuttum mu? Ama ağzımda başka parça olsa batardı değil mi dilime falan?? akannehir

ayyyy tatlım bende oncelerı korkardım bıde kan verınce 3 gun kıpırdatamazdım acıdan kolumu.. sımdı ooohoooo 3 gun ıcınde 6 kez kan verdımı bılıyorum vız gelıyo ınankı:):) bu arada nıkah ıcın kan vermeye gıtmemız bızım tam komedıydı... babm bızı sabahın korunde ac karna goturdu kı bılmıyoduk tokda verebılırmısız... eşimde nası hasta oksuruk tıksırık... hemsıre eşimin damarını bulamadı... baska hemsıre geldı aldı ama bu efrde benım kocıs bayıldı bayılcak zor tuttular yatırdılar falan:):) sonra akdenız anemısıne bakıyolar ya bıde onun sonucunu almaya gıttım hemsıreler tanımııyorum bıde haaa o sız hassas damadın nısnalısımısınız demıslerdı:):) kocısımın adı hassas damat kaldı oylelıkle:):)

aman canımmm dıkatlı ol yerken... o cam parcasını farketmıssen baska olsaydı baskasınıda farkederdın buyuk ıhtımalle... agzını kanatırdı... bıde kucuk parcalar daha net farkedılıyo

aman canımmm dıkatlı ol yerken... o cam parcasını farketmıssen baska olsaydı baskasınıda farkederdın buyuk ıhtımalle... agzını kanatırdı... bıde kucuk parcalar daha net farkedılıyo

Uzunlamasına ince bir şeydi. Nasıl korktum. Allah'tan bebekler kan yoluyla besleniyor. Mide öğütemediğini dışarı atıyor.

Ohhh süpürdüm sildim bir tek oturma odam kaldı.
Kayınvalidem de sabahtan beri yıkayayım balkonunu camını deyip duruyor.
Ben yıkarım dedim kaçkere yıkayacaktım da en sonunda sabrım taştı verdim hortumu
eline yıka dedim bir de çok pismiş camım öyle dedi ben de dedim biliyorum
pis olduğunu.Daha 20 gün önce yıkadım camı oysa.Balkonu da 1 haftayı geçmiştir heralde.Bir de demez mi ancak bukadar temizleniyormuş allah allah yaaaaaa.
Balkon bu kış günü ne kadar temiz durur ki.Ben yaz günü nasıl uğraşıyorum o balkonla tek tek duvarlarını heryerini yıkıyorum.Şimdi yapamıyorum haliyle uzanamyorum fırçayla falan ne zamandır.Oturup temizlik mi düşüneyim şimdi canım sıkıldı vala.....

hiiiii dikkatli ol canım mutfakta birşey kırdın da farketmeden içine kaçtı heralde.Ama yok yutmamışsındır başka parça merak etme cam bu farketmeden yutulurmu allah korusun keser valla insanın ağzını dilini....

:roflol::roflol::roflol:

kıslar selam nasılız bugün ?daha yeni girebildim kkya

Wild_Wild_Cat kullanıcısından alıntı

Ben de sevmiyorum yalnız yemeyi. Ama maalesef yalnız yemek zorundayım. Ay ne oldu sabah anlatayım. Sabah sabah yediğimin içinden cam parçası çıktı. Ödüm patlıyor acaba farketmeden yuttum mu? Ama ağzımda başka parça olsa batardı değil mi dilime falan??

ay canım dikkat et olurmu , gerçi bu hepimiziçin geçerli , gıda sektörü çok kötü oldu artık , artık insan ne yapacağını bilemez duurmda , canım benim neyin içinden çıktı am parçası merak ettim ?

Uzunlamasına ince bir şeydi. Nasıl korktum. Allah'tan bebekler kan yoluyla besleniyor. Mide öğütemediğini dışarı atıyor.

yok tatlım kokrma buyuk ıhtımalle tektı ve onu yakaladın... baskası olsa agzında cam kesınlıkle hıssederdın...

Hazır gıdada değildi, kendi yaptığımız bir şeydi.

yok tatlım kokrma buyuk ıhtımalle tektı ve onu yakaladın... baskası olsa agzında cam kesınlıkle hıssederdın...

Kesin kesin... Ya da inşallah...

Kızlar ben çıkıyorum. Çok acıktım. Dikkat edeyim de yine bir şey bulmasın beni. Haydi kendinize iyi bakın...

merhaba annecikler,nasılsınız bakalım,bugün ayrı bi enerji aldım geçmişi okurken gerçi benden de kaynaklanabilir anneme gidicem de biraz daha iyim galiba :))

canım geçmiş olsun dikkat etmek lazım gerçekten işe bak yaa allahtan yakalmışsın....

öpüyorum herkesi opuyorumnanaktan

KIzlar sezen aksunun seyırlık degıl omurluk olsun dıye sarkısı var dınledınız mı hıc??? bu aralar facede cok dolanıyo... cok hosuma gıttı sarkı

merhaba şekerim hoşgeldiinn :)))) iyi diyelim iyi olalım... bu da ağzımın klasik lafı oldu :))))

hosgeldın canım...

Hazır gıdada değildi, kendi yaptığımız bir şeydi.

Kesin kesin... Ya da inşallah...

anladım canım , evet başka yoktur olsa zaten ağzında iken caının yakardı.

kızlar brnfr 8 dak sonra yemeğe geçeceğim , hiç kilo almadım hamileliğimin başlamsından buyana.

aşırı yemedim hiç ama son 10 gündür bana ne oldu bilmiyorum saat 11.30 da sabahları başlıyor midem kazınmaya. daha önce hiç böyle olmamıştım.

eşim oğluşum büyüyor ondan dolayı böylesin diyor , o büyüdükçe onun için yeterli oln gıdada artıyor diyor ama bilmiyorum.

daha önce dediğim gibi hiç yaşamadım , son 10 dakikam bitsede yemeğe gitsek çok acıktıımmmm ,

tatlım bende almadım kılo ve mıdem co kazınıyo mıdem yapısmıs gıbı hısedıyorum...:) ama yemek yerken yoruluyorum ben tam doymuyorum 15 dk sonra tekrar acıkıyom...:):).

[/B]hoşbuldum şekerler,

yaa hava serin gibi yürüye yürüye gider biraz dolaşmış olurum diyodum ama vazmıgeçsem,40 dk sürer yürüsem üşürmüyüm acep?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…