Canlarım ben cıkıyorum bulasıgım bıraz kaldı... kocısımde geldı... yemek yapcam hepınızı kocaman opuyorum... herkeze hayırlı aksmalar aksam gelırım yıne ıns.... muck muck muck...
geçmiş ilerlemiş yine. okumaya çalıştım ama muhabbete dahil olamıyorum birden tepeden iner gibi. kontrolü olan arkadaşların hayırlı haberlerle gelmelerini diliyorum
nasılsınız? önceden kimse olmazdı şimdide yoğunluktan heralde selamlar kaynıyor arada(
geçmiş ilerlemiş yine. okumaya çalıştım ama muhabbete dahil olamıyorum birden tepeden iner gibi. kontrolü olan arkadaşların hayırlı haberlerle gelmelerini diliyorum
nasılsınız? önceden kimse olmazdı şimdide yoğunluktan heralde selamlar kaynıyor arada(
Ya kızlar ben süt içemiyorum, sade sütlü tatlı bile yiyemem. Düşünün yani, en son anne sütü içmişim. Bi yandan da endişe ediyorum ters giden bişi olur mu?bilmiyorumkismile
Ama peynir, yoğurt yerim.. yerimseniben
hoşgeldin cnmmelabaa bis geeldiik:CüvCüv:
naniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniksanaaa:dilcikar: :dilcikar: meleklerineee opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan hıııhh
hoşçakal cnmgüle güle şekeriiimmm bayanssulusmile
Canlarım ben cıkıyorum bulasıgım bıraz kaldı... kocısımde geldı... yemek yapcam hepınızı kocaman opuyorum... herkeze hayırlı aksmalar aksam gelırım yıne ıns.... muck muck muck...
olsun canım üzülme onlar da yeter :)
Canım benim, haklısın yoğunluktan olsa gerek kaynayan mesaj çok oluyo. Hoşgeldin sen ve kuzun, canım benim iyisindir umarım :CüvCüv:
hoşgeldin cnm
Hamilelikle ilgili okuduğum her yazıda, süt için yazıyo.. Her okuduğumda ayy içsem mi diyodum.. Dün içmeyi denedim.. yapamadım :kedi:
Acaba süte çikolatalı gevrek katıp yesem, sütün kalsiyumu yok olur mu?
Hamilelikle ilgili okuduğum her yazıda, süt için yazıyo.. Her okuduğumda ayy içsem mi diyodum.. Dün içmeyi denedim.. yapamadım :kedi:
Özlem aslında doğru anlamışssın kimsenin söylemek istemediğini ben söylüyorum sana... evet hepimiz sana gıcık oluyor hiç sevmiyoruz... senin hakkında özel mesajlar geziyor.... mümkünse bir daha gelme aramıza.... çünküüüüüü....
senin çok tatlı bi kısıınnn var mıncıklamalık ama bis de goookkkkopuyorumnanaktan opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canım hadi bakalım hayırlısı gönlündeki gibi olur inş cinsiyeti
:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
cnm ebnim hepsinin yeri ayrı sen yapamıyorsan eşin yapabilir mi? bende elleyemiyorum her hafta olmasa da 2 haftada bir yapıyoruz
dr.una sor hamilelerin kullanabileceği balık yağları var onlardan al cnm sakın danışmadan alam hepsini kullanamıyor çünkü hamileler
bende gittiğimde sorucam dr.uma alalım kullanalım
Seymacım canım bu yazdığını okuyunca gözlerime inanamadım..Bak yanlış anlama ben senin bir ablan sayılırım..İnsan ayrımcılığı yapmak iyi birşey değildir..Yahudi malı demişsin ..ne demek istedin canım ?? Türkiye'de yaşayan ve türkiyeye çok yatırım yapmış hatta türkten daha türk olan yahudi dostlarımız var..Ya da benim eşim yabancı ve ben yurt dışında yaşıyorum senelerdir kimsenin burada birşeyin genetiğini bozmaya çalıştığını ne gördüm ne de duydum..Sen dini kuvvetli bir arkadaşımızsın biliyorum o yüzden kalbinin sesini iyi dinle canım..Bu dediklerimi de bir düşün..Burada sadece bebeklerimizden ve hamilelikten konuşalım lütfen..Öpüyorum yanaklarından...
benimde eşim başak :) hatta 3 eylül:) az beklesek kocişle aynı gün doğmuş olur ama zor dimi :)
ben de başak burçlarını çokkk seviyorum gerçekten..çok iyi anlaşıyorum..Abim 5 eylül - minik dünya tatlısı yiğenim 4 eylül ve 20 senelik en yakın can dostum da başak burcu..Ben de isterim kuzumun başak burcu olmasını..
evet ya o kadar uyumlu ki eşim anlatamam çocuğumunda onun gibi olmasını isterim büyük ihtimal başak olcak zaten:kedi:
ama ne verirse Rabbim hayırlısını versin önemli olan o değilmiiopuyorumnanaktan
kızlar ben çıkıyorum son bi ymek kontrolü yapalım kociş gelir şimdi
herkse iyi hafta sonları diliyorumm
defnecim üzlme cnm yarın iyi gececek inş sonucumnda iyi çıkacak
herkesi ve beişlerini bol bol öpüyorum
görüşürüz canım iyi bak kendine ve meleklerine
öperim kocamannnŞeniz
melabaa bis geeldiik:CüvCüv:
hoşgeldin canım nasılsınnnopuyorumnanaktan
Ya kızlar ben süt içemiyorum, sade sütlü tatlı bile yiyemem. Düşünün yani, en son anne sütü içmişim. Bi yandan da endişe ediyorum ters giden bişi olur mu?bilmiyorumkismile
Ama peynir, yoğurt yerim.. yerimseniben
canım ben de dediğin gibi annemin sütünden başkasını içemem:kedi:
hiç içemedim ama en son sağlık ocağındaki dr dedi ki süt içemiyosan bol yoğurt peynir ye ayran iç dedi yerini tutar dedi bende rahatladımmmopuyorumnanaktan
görüşürüz tatlışımm
iyi bak kendineeeeŞeniz
Canımmm zaten cam silmek istemiyorum ben de ama napıcaksın onkere söyleyince ben de o sinirle silecektim vallahi ama belim ağrıdı allahtan süpürge açtım ondan heralde ama silecektim vallahi aklımdan geçirmedim değil.
Evet haklısın canım yaaa demek lazım aslında o zaman hemen sırt üstü yat diyor bana ilk haftalarımdan biliyorum...Napıcaksın yukarı çıkayım hazırlanayım diyorum bulaşıklar var diyor e daha nekadar açık söylenir kalk bakayım gelin gibi bulaşıkları yıka mı diyecek bana.Bir baktım ki dağ gibi insaf dedim annem geldi aklıma annem olsaydı anne belim başım ağrıyor sen yıka derdim ama diyemiyorsun işte....
Aynen canım ya benim de 20 gün falan olmuştur en fazla yani.Çıkmıyoruz da balkona o yüzden yıkamadım.Ama evimin temizliğine çok dikkat ederim.Mutfağım ve tuvaletim herzaman temizdir.E dağınıkta değilim heryerim derli toplu ne istiyor benden anlamadım yani.Takmış 2 gündür balkona camlara neyse yaaaaaaa.
dediğin gibi zaten çıkılmadığı için her daim yıkamaya da gerek yok:) yoksa yaz günü 2 günde bir kova su döküyoruz en azından :)
aman boşver canım ya sen kendini bildikten sonra takma onu kafana yoksa bal döküp yalasan yine yaranamazsın dimi amaakaydirigubbakcemile3
Şeniz
Bugüünn Cumaaaaaaaaaaaaaaaa yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile2sositosositoalkisalkisalkishihoyyytsırnaşık şey
mafoldumbenmafoldumben
benim için bişey ifade etmiyor yarın yine burdayım 6 ya kadar
mafoldumbenmafoldumben
sen takma kafana canım hatta bi yerde okumuştum yoğurt ve peynirde özellikle kaşar peynirde sütten daha çok kalsiyum varmış. bana da süt gaz yapıo doktor başka şeylerden alırsın dedi. sebzelerde bile kalsiyum var merak etme sen :teselli:
Kaşar peynir yiyin yağlı ama en çok kalsiyum onda varmış
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile
hoşgeldin canım nasılsınnnopuyorumnanaktan
mafoldumbenmafoldumben
benim için bişey ifade etmiyor yarın yine burdayım 6 ya kadar
mafoldumbenmafoldumben
hoşbulduk canım biz iyiyiz sizi sormalı keyifler yerinde mi?
ayyy canım kıyamam sana... haklısın az daha sabret sonra oohh rahatsııızz bebeğinlesinn ne güzel :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?