2010 Ağustos Anneleri

geçmiş ilerlemiş yine. okumaya çalıştım ama muhabbete dahil olamıyorum birden tepeden iner gibi. kontrolü olan arkadaşların hayırlı haberlerle gelmelerini diliyorum

nasılsınız? önceden kimse olmazdı şimdide yoğunluktan heralde selamlar kaynıyor arada (

Canlarım ben cıkıyorum bulasıgım bıraz kaldı... kocısımde geldı... yemek yapcam hepınızı kocaman opuyorum... herkeze hayırlı aksmalar aksam gelırım yıne ıns.... muck muck muck...

iyi akşamlar canım... en kısa sürede görüşmek üzereee....

hoşgeldin sitarecim... evet bu sefer de yoğunluktan kaçırılıyor selamlar... ben zaten arada bir bakıyorum sayfa hep açık kalamıyor.. e ben gelene kadar bazıları yazıp gitmiş oluor ben de cevap veremiyorum verdiğim de de zaten bir dahakine geldiğinde görmüyor... işler karışıyor...

Canım benim, haklısın yoğunluktan olsa gerek kaynayan mesaj çok oluyo. Hoşgeldin sen ve kuzun, canım benim iyisindir umarım :CüvCüv:

olsun canım üzülme onlar da yeter :)

anam noluyo ben bir iki kişiden alıntı yapıp yazana kadar gelen giden ohoooo neyse gidenlere güle güle kendinize iyi bakın canlarımmm.Gelenlere de hoşgeldiiniiiiiz o zaman diyerek işi kurtarabilirm sanırım:))))

Bugüünn Cumaaaaaaaaaaaaaaaa yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile2sositosositoalkisalkisalkishihoyyytsırnaşık şey

melabaa bis geeldiik:CüvCüv:
hoşgeldin cnm
sanaaa:dilcikar: :dilcikar: meleklerineee opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan hıııhh
naniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknanik
güle güle şekeriiimmm bayanssulusmile
hoşçakal cnm
Canlarım ben cıkıyorum bulasıgım bıraz kaldı... kocısımde geldı... yemek yapcam hepınızı kocaman opuyorum... herkeze hayırlı aksmalar aksam gelırım yıne ıns.... muck muck muck...

iyi akşamalr kolay gelsin

ay hala çıkamadım bu sefer kaçtım:a015:

sen takma kafana canım hatta bi yerde okumuştum yoğurt ve peynirde özellikle kaşar peynirde sütten daha çok kalsiyum varmış. bana da süt gaz yapıo doktor başka şeylerden alırsın dedi. sebzelerde bile kalsiyum var merak etme sen :teselli:

Bende kuzenimle konuuyodum 1,5 yaşında bebeği var peynir yoğurt farklı mutlaka süt iç diyor gitip içeyim bari dünküde boşa gtti çıkardım napiim hiç olmadı bras kalsiyum aliim b mktarıda olsa alır içimde haralde

aaaaa aynı benim gibisin kız sen de.Ben de hiç süt içemem hem de hiç.Küçükken çokkkk severmişim anne ben süt istiyorum değil sütümü dermişim başka bişey demezmişim sonra (bu hikayeyi daha önce okuyanlar okumayabilirlerkaydirigubbakcemile3)köydeki teyzem de dediki bana hayal meyal hatırlıyorum gel bak dedi senin o sütümü sütümü dediğin nerden çıkıyor dedi.Ahıra götürdü benikaydirigubbakcemile3 ineği sağdı yanımda nelere mal oldu bak.ben de demişim ki aaaa anne benim sütüm bu pis yerden mi çıkıyoooo demişim.Birdaha da ağzıma sürmedim sütü içemem de asla.Şimdi ağzıma alıyorumbir yudum yutamıyorum kesinlikle ama bol bol yoğurt ve peynir yemeğe çalışıyorum.Doktorumda 20.haftadan sonra kalsiyuma başliycaz dedi.
Sütün içine mısır gevreği atarsan kalsiyumu yok olmaz bence ama tam olarak bilemiyorum ben de e ama iyi de mısır gevreğiyle beraber yiyebilecek misin ki?Bana neyapsan fayda etmez....

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

amin canım inşallahhŞeniz

Ohhh süper ozaman! Ay var ya, süt içmediğimi bilen herkes, iç.. iç... diye baskı yapıyo, fenalık geldi.. Türlü türlü sebepler sayıp duruyolar. Neyse onlara "tamam" diyip geçim.. :lepi:

Geriliyorum çünkü aaaaaa delikafadulden

olur canım yaa
hatta hamileler için sabahları corn flaks süt iyiymiş bağırsaklarıda çalıştırıyomuş:)
ama ben onuda yiyemiyorum:)

Kaşar peynir yiyin yağlı ama en çok kalsiyum onda varmış

tamam canım kaşarıda bildiğim iyi olduŞeniz

hoşbulduk canım biz iyiyiz sizi sormalı keyifler yerinde mi?

iyi çok şükür canım yaa
ev arıyorum işte inşallah hemen bulurumda taşınırım aklımda o var şu an:)
annemlere yakın yerde ev arıyorum bakalım bu hafta varmış bi kaç ev pazar gidip bakıcaz inşallah
onun dışında salıyı bekliyorum :) kontrol için :)

ayyy canım kıyamam sana... haklısın az daha sabret sonra oohh rahatsııızz bebeğinlesinn ne güzel :)))

inşallah canım temmuzu bekliyorum sabırla:)
ne dicem sana şu çoklu alıntılardan tek benimkini nasıl aldında cevapladın düzgün şekilde:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…