2010 Ağustos Anneleri

Bu da oluşum resminin olduğu hayatımın en büyük starı yazan magnetimiz

canım bu çok tattlıymış yaa:)
nasıl yaptırdın:)

Kızlar ben geldim yine...

hoşgeldin canım iyimisin?

Merhaba güzel anneler,
Nasılsınız?
Biz oğlumla çook iyiyiz...

merhaba canım
aman maşallah hep iyi olun inşallah

hoşgeldin canım nasılsınnbayanssulusmile

Canımmm canım canım belki de bana diyorsun ya kızma ne olur.Gördüm o an mesajını çok sinirliydim bir hışımla çıktım netten.Gördüm ama birşey yazamadım çok
sıkıntılıyım bu günler hiçbirşeye tahammülüm yok ama çok ta üstüme geliyorlar.İnan ki böyle isyan aşamasındayım ya şu amniyosentez olayını bir atlatayım gidicem anneme kalıcam biraz insanı en iyi anneler anlar.Herkes kendi keyfinde.buraya yazıpta canınızı sıkmayayım dedim.
Eşimde Bursaya gitti bugün giderayak ağlaya ağlaya onun da moralini bozdum.
Neyse canım sen sakın kızma olur mu?

kızlarrr hamıleyken fındık yemek bebgın nesıne ıyı gelıyodu????
beynine cnm zekasını geliştiriyor bol ceviz,fındık balık ye
Bu da oluşum resminin olduğu hayatımın en büyük starı yazan magnetimiz
maşalalh cnm benim de zeynebimin resmi var içinde

bana da gelmişti cnm tekrar istesemmi nekaydirigubbakcemile3

ayyyy ttalım herseyın bı ahtırası oluyo yaa...:):) bende anlasamam aslanlarla pek cok nadır... o yuzden pek gonlum yok aslan olmasına... saglıkla dogsunda tabı ılk basta.... yaaa her ınsan annesınden alır bıraz bıde... kılo konusunda korkuyorum... bızde herkez şişman...en zayıfları annem su anda oda 81 kılo dusun yanı:):) o yuzden kılo lamak ıstemıyorum... bıde gobegın cıkmstır tatlım baya senın gogusunun altından artık boyle baslıyomu sertlık cıkkınlık ozellıkle oturunca gogusumun altından sıkıstırıyo artık gobusum... anlatabıldım mı bılmıyorum:):)

özlem abla(beyaz16) balık yıyemıyorum burda normalde tek cesıt yıyodum zaten.. kendım yapamıyorum sadece cevız fındık yerını tutar demı??

benimde eşim başak :) hatta 3 eylül:) az beklesek kocişle aynı gün doğmuş olur ama zor dimi :)

o zaman hislerede pek güvenmemek mi lazım yaa :) ay bide kız dermiş doktorrr:kedi:

Son düzenleme:
hoşgeldin canım nasılsınnbayanssulusmile[/B]
merhaba canım hoşbulduk iiyim sağol sen anıslsın?

tatlım inan kişilere değil benim sitemim
hani sen sen şu lşu bu değil
11 kişi varken 1 kişinin bile selam almaması ilgilimi çekti ne oluyoruz dedim
kimi pc başında değildir
kimi iş başında kimi geçmişte tabiki normal bunlar ama hep aynı şeyle karşılaşınca acaba bişey mi oluyor dedim
sende içini ferah tutu cnm sonucun tertemiz çıkacak adım gibi eminim
laborantlık yaptım cnm ben acıbademde falan
böyle giden amniyosentezlerin hiçbiri kötü sonuçla gelmedi ki o kadar çok hasta gelir
sakın ha bebğini strese sokma inş iyi geçer amniyo sentezin
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

İyi sayılırım arkadaşım ama bugün pekte iyi birgün değil benim için....

aman ya kayınvalideni takma hepsi aynı işte bişeyleri beğenmezler kendileride bizden beter yaparlar takma canımın içi:)
kocişin iş içinmi gitti ne zaman döncek

bebk istiyoruz cnm tebrik ederim oğluşun olacakmış başta kız demiş dr.un % belitmişmiydi
çok şaşırmışssındır eminim
amniyosentezinde iiy çıkar in cnm

bende idare ediyorum canım ya midem azcık kötü onun dışında iyiyim
işte hep dilimde aynı şey:kedi: salıyı bekliyorum heycanla:kedi:
hem 5 haftadır görmedim bebeğimi :kedi: hemde cinsiyet öğreneceğiz inşallah:kedi:
birde doğumu falan sorcam :) bakalım hayırlısı hepimizin hakkında:Saruboceq:

canım bu çok tattlıymış yaa:)
nasıl yaptırdın:)
milupanın pakedyle geldi canıım
beynine cnm zekasını geliştiriyor bol ceviz,fındık balık ye

maşalalh cnm benim de zeynebimin resmi var içinde

bana da gelmişti cnm tekrar istesemmi nekaydirigubbakcemile3
üye olduğun için br başka bebek hesabı açarsan o zman gelir heralde yada mail atarsın tekrar hamileyim diye hiç olmadı senin için biri anlarsın yaa :jeyyar::jeyyar:
gögüğlerimin altı batıyor kemiklerim göbişlerde fotom var geçen haftadan oturunca ananem gibi gögüslerm sanki sanki değilde göbeğimde çok kızardım badsini gögüs altına sıkıştırınca ama bende yapıyorum südyen takınca rahatsız oluyorum takmayınca da öyle ama takmassam sarkacak 95 bile olmuyor artık reklamdaki ineklere döndüm wala kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
özlem abla(beyaz16) balık yıyemıyorum burda normalde tek cesıt yıyodum zaten.. kendım yapamıyorum sadece cevız fındık yerını tutar demı??

bende kesinlkle yyemiyorum bir çest severdim annem trabzonlu anlarsınız işte onu bile yiyemiyorum doktor yiceksin dedi ama sonra çok zorlama dedi

hmm bizede gelir belkiiopuyorumnanaktan

Özlem aslında doğru anlamışssın kimsenin söylemek istemediğini ben söylüyorum sana... evet hepimiz sana gıcık oluyor hiç sevmiyoruz... senin hakkında özel mesajlar geziyor.... mümkünse bir daha gelme aramıza.... çünküüüüüü....

senin çok tatlı bi kısıınnn var mıncıklamalık ama bis de goookkkkopuyorumnanaktan opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Haklısın canım zaten belirli kişiler dışında pek selam alan olmuyor.Ya da hiçbirşey yazmıyorlar sadece okumak için giriyorlar oluyor bazen.İnşallah canım inşallah temiz gelecek sonucum ama ne olur beni biras kendi halime bıraksalar yani kendi halime kalmak istiyorum.Kimseler rahatsız etmesin beni işimide kendim yapmak istiyorum ama olmuyor işte....
aman ya kayınvalideni takma hepsi aynı işte bişeyleri beğenmezler kendileride bizden beter yaparlar takma canımın içi:)
kocişin iş içinmi gitti ne zaman döncek

Kocişim iş için gitti evet öğleden sonra gitti gecemi gelir ne zaman bilemem artık.O da olmayınca iyice yalnız hissediyorum kendimi o sanki bana güç veriyor.
Ya beğenmese gene iyi 2 gündür başımın etini yedi çok pis çok pis diye kaçkere söyledi yani inanın kızlar siz görseniz öyle aman aman da pis değil yani ki pissede ne yapayım yaaa zaten başıma ağrı yapıştı belimi de ağrıttırdım.Şimdi kalkıp camları mı sileyim.Ya yarın gidicez allah korusun su falan alıcaklar bebeğim belki de az da olsa tehlikeye girecek ben bunu düşünüyorum moralimi bozmayayım diyorum ağlamıyayım diyorum olmuyor.Temizlik te temizlik yemişim temizliğinizi.Bide gitmiş 10 tane yufka almış gel saralım sinir oldum sabahtan daha belim başım kopuyor ağrıdan börek sarmaya indim aşağıya sar sar bitmiyor bide.Neymiş hafta sonu gelen olurmuşmisafire çıkaracakmış ya ben yatıcam da yapamiycak tek başına diyemi korkuyor nedir anlamadım.Bir de baktım mutfak dağ gibi bulaşık.Başım çok ağrıyor dedim.Bankaya gidelim gidiceksek hadi anne dedim başım çok ağrıyor yok gider geliriz hemen ya sen gelme başın ağrıyorsa demiyor bana.iyi ozaman ben giyineyim dedim.Daha bulaşıklar var dedi o sinirle dağ gibi bulaşıkları yıkadım tencereler tepsiler.Çıktım giyindim gittik bankaya bekledik falan.gelince dedim ben gidiyorum yatmaya buraya çıktım.
Offf kafanızıda şişirdim ama çoookkkkk doluyum çookkkk...

gögüğlerimin altı batıyor kemiklerim göbişlerde fotom var geçen haftadan oturunca ananem gibi gögüslerm sanki sanki değilde göbeğimde çok kızardım badsini gögüs altına sıkıştırınca ama bende yapıyorum südyen takınca rahatsız oluyorum takmayınca da öyle ama takmassam sarkacak 95 bile olmuyor artık reklamdaki ineklere döndüm wala kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Şey boyle gosulerımın latındakı yer gobek delıgımın oldugu yerle bırlestı boyle oturunca falan.... kocaman bısı oldu... bende kendınle ole dalga gecıyom damzılık dıye:):) bu arada gogusunden sıvı gelmeye baslayan var mı???

bende kesinlkle yyemiyorum bir çest severdim annem trabzonlu anlarsınız işte onu bile yiyemiyorum doktor yiceksin dedi ama sonra çok zorlama dedi[/QUOTE]

:):) bende yıyemıyorum ıspanak yerım onu yıyemem... baskası yapsa yıne yerım belkı ama kendım yapamamda yıyemem de

kaydirigubbakcemile3

canım hadi bakalım hayırlısı gönlündeki gibi olur inş cinsiyeti
:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

cnm ebnim hepsinin yeri ayrı sen yapamıyorsan eşin yapabilir mi? bende elleyemiyorum her hafta olmasa da 2 haftada bir yapıyoruz
dr.una sor hamilelerin kullanabileceği balık yağları var onlardan al cnm sakın danışmadan alam hepsini kullanamıyor çünkü hamileler
bende gittiğimde sorucam dr.uma alalım kullanalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…