Kızlar ben geldim yine...
Merhaba güzel anneler,
Nasılsınız?
Biz oğlumla çook iyiyiz...
kzılar herkes üstüne alınmasın lütfen
yanlış anlaşılmalar oluyor bazen tabi ama hep böyle denk geldi bu aralar valla bana neyse ağzımızın tadını bozmayalım
anlattıklarıyla ilgilenmesek de en azından selam verelnelrin selamını alalım yeter
özlemcim üstüne alınma lütfen sen yoktun bileŞeniz
kzılar herkes üstüne alınmasın lütfen
yanlış anlaşılmalar oluyor bazen tabi ama hep böyle denk geldi bu aralar valla bana neyse ağzımızın tadını bozmayalım
anlattıklarıyla ilgilenmesek de en azından selam verelnelrin selamını alalım yeter
özlemcim üstüne alınma lütfen sen yoktun bileŞeniz
beynine cnm zekasını geliştiriyor bol ceviz,fındık balık yekızlarrr hamıleyken fındık yemek bebgın nesıne ıyı gelıyodu????
maşalalh cnm benim de zeynebimin resmi var içinde
Merak edenler için;geçen hamileiğimde ye olmuştm hatta düük yaptığımda getirmişlerdi kargo hiçbir ücret ödemedim hatta eşime bırakıp gittiler onun dükkan adresini vermiştim.
Bu kadar çok gözüktüğüne bakmayın ablam hilekarlık yapıp hamile gibi benim için üye olmuş onlarıda topladm ondan onun için 2 şer tane Paket içeriği;
Mektup,(ayrıca bilgilendirme msjları geyor özel günlerde msj felan atıyorlar),cd,kitapçık
Alt değiştirme,banyo,masaj nasıl yaprtırılır anlatılıyor kitapçıkta çok güzel ayrıntılı bilgiler var
1 adet yeni doğan huggies bez,1 paket kremli ıslak mendil nivea (pakette 5 adet var)
Vücut şampuanı,pişik onarıcı krem,olay,sos el kremi,Stell-Tee emzren anneler için çay numuneleri,indirim kuponu migros ve tansaş larda geçerli %20,ve buz dolabı magneti....
(umarım yasak değldir :))
Kızlar sonunda geçmii bitirip geldim herkese iyi günler..
Ay tam bizi anlatıyorsun bizdede sağlık ocağında salak hemşire kocamı deneme tahtası gibi soktu iğneyi çıkardı kaç defa bulamadı sonunda yaptı ama dışarı çıktık hastanye gitmeye tam yürüyorduk adam sapsarı olmuştu bayıldı bayılcak sokak oratasnda ne korkmuştum yaa bide benimkinin daha kolunu sıkmadan kocakoca damarları gözüküyor yani kaydirigubbakcemile3
Aman boşver ben ist geldim evi bi süpürdüm sldim sonra grip oldum 6 gündür oratalığı bile doplayasım yok battı balık yan gider çok beyenmeyen gelsin kendi yapsın dimi yani :)
Bana da oluyor canım genelde kimse iyi aksamlar felan demeden gidiyor ben kendi kendime deyip çıkıyorum takmıyorum onuda hiç takamıcam walla yeterince derdim var şuan...
Günde en fazla 5 zeytin yeter zaten yumurta bilmem ne bi sürü şey yiyiyoruz canım dikkat et...
Ben başağım keşke oğlumda başak olsa bi tarafmı da yırtsam başak olmayacakdedem aslan erkeğiydi hiiç anlaşamasdık hep kavga inş oğluşum öyle omas ben aslanlarla pek anlaşamam ama yengeçlerle anlaşırım :jeyyar:
Ben hep kız hissediyordum %90 kız diye herkes öle diyordu dr erkeğe benziyo diyince zoyynnk oldum yani kaydirigubbakcemile3
Aynen bende bizim bi abla 4 kilo almıştı doğumdan sonra eskisinden daha zayıf hale eldi :bbo:
Annem eskiden hep 45 kiloymuş hiç kilo alamazmış ama 3 hamleliğindede hep 22-25 kilo alırmış inşallah ona benzemem...
Ahh ahh keşke 61 le hamile kaldım 66,5 lerdeyim gittikçede gidiyor dr da kızdı napiim öyle aman aman yemiyorum dedim tartı öyle demiyor ama dedi hep açım hep açım ne yapayım öleyim mi yani aklinialirimsmile
teşekkürler teysesi gerçi sadece şuan sadece kılçık gibi omuriliğimiz gözüküyo fotoda ama neyse :)
Kızlar sonunda geçmii bitirip geldim herkese iyi günler..
Ay tam bizi anlatıyorsun bizdede sağlık ocağında salak hemşire kocamı deneme tahtası gibi soktu iğneyi çıkardı kaç defa bulamadı sonunda yaptı ama dışarı çıktık hastanye gitmeye tam yürüyorduk adam sapsarı olmuştu bayıldı bayılcak sokak oratasnda ne korkmuştum yaa bide benimkinin daha kolunu sıkmadan kocakoca damarları gözüküyor yani kaydirigubbakcemile3
Aman boşver ben ist geldim evi bi süpürdüm sldim sonra grip oldum 6 gündür oratalığı bile doplayasım yok battı balık yan gider çok beyenmeyen gelsin kendi yapsın dimi yani :)
Bana da oluyor canım genelde kimse iyi aksamlar felan demeden gidiyor ben kendi kendime deyip çıkıyorum takmıyorum onuda hiç takamıcam walla yeterince derdim var şuan...
Günde en fazla 5 zeytin yeter zaten yumurta bilmem ne bi sürü şey yiyiyoruz canım dikkat et...
Ben başağım keşke oğlumda başak olsa bi tarafmı da yırtsam başak olmayacakdedem aslan erkeğiydi hiiç anlaşamasdık hep kavga inş oğluşum öyle omas ben aslanlarla pek anlaşamam ama yengeçlerle anlaşırım :jeyyar:
Ben hep kız hissediyordum %90 kız diye herkes öle diyordu dr erkeğe benziyo diyince zoyynnk oldum yani kaydirigubbakcemile3
Aynen bende bizim bi abla 4 kilo almıştı doğumdan sonra eskisinden daha zayıf hale eldi :bbo:
Annem eskiden hep 45 kiloymuş hiç kilo alamazmış ama 3 hamleliğindede hep 22-25 kilo alırmış inşallah ona benzemem...
Ahh ahh keşke 61 le hamile kaldım 66,5 lerdeyim gittikçede gidiyor dr da kızdı napiim öyle aman aman yemiyorum dedim tartı öyle demiyor ama dedi hep açım hep açım ne yapayım öleyim mi yani aklinialirimsmile
teşekkürler teysesi gerçi sadece şuan sadece kılçık gibi omuriliğimiz gözüküyo fotoda ama neyse :)
canım bu çok tattlıymış yaa:)
nasıl yaptırdın:)
hoşgeldin canım iyimisin?
merhaba canım
aman maşallah hep iyi olun inşallah
hoşgeldin canım nasılsınnbayanssulusmile
merhaba canım hoşbulduk iiyim sağol sen anıslsın?hoşgeldin canım nasılsınnbayanssulusmile[/B]
Canımmm canım canım belki de bana diyorsun ya kızma ne olur.Gördüm o an mesajını çok sinirliydim bir hışımla çıktım netten.Gördüm ama birşey yazamadım çok
sıkıntılıyım bu günler hiçbirşeye tahammülüm yok ama çok ta üstüme geliyorlar.İnan ki böyle isyan aşamasındayım ya şu amniyosentez olayını bir atlatayım gidicem anneme kalıcam biraz insanı en iyi anneler anlar.Herkes kendi keyfinde.buraya yazıpta canınızı sıkmayayım dedim.
Eşimde Bursaya gitti bugün giderayak ağlaya ağlaya onun da moralini bozdum.
Neyse canım sen sakın kızma olur mu?
İyi sayılırım arkadaşım ama bugün pekte iyi birgün değil benim için....
merhaba canım hoşbulduk iiyim sağol sen anıslsın?
tatlım inan kişilere değil benim sitemim
hani sen sen şu lşu bu değil
11 kişi varken 1 kişinin bile selam almaması ilgilimi çekti ne oluyoruz dedim
kimi pc başında değildir
kimi iş başında kimi geçmişte tabiki normal bunlar ama hep aynı şeyle karşılaşınca acaba bişey mi oluyor dedim
sende içini ferah tutu cnm sonucun tertemiz çıkacak adım gibi eminim
laborantlık yaptım cnm ben acıbademde falan
böyle giden amniyosentezlerin hiçbiri kötü sonuçla gelmedi ki o kadar çok hasta gelir
sakın ha bebğini strese sokma inş iyi geçer amniyo sentezin
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
milupanın pakedyle geldi canıımcanım bu çok tattlıymış yaa:)
nasıl yaptırdın:)
üye olduğun için br başka bebek hesabı açarsan o zman gelir heralde yada mail atarsın tekrar hamileyim diye hiç olmadı senin için biri anlarsın yaa :jeyyar::jeyyar:beynine cnm zekasını geliştiriyor bol ceviz,fındık balık ye
maşalalh cnm benim de zeynebimin resmi var içinde
bana da gelmişti cnm tekrar istesemmi nekaydirigubbakcemile3
gögüğlerimin altı batıyor kemiklerim göbişlerde fotom var geçen haftadan oturunca ananem gibi gögüslerm sanki sanki değilde göbeğimde çok kızardım badsini gögüs altına sıkıştırınca ama bende yapıyorum südyen takınca rahatsız oluyorum takmayınca da öyle ama takmassam sarkacak 95 bile olmuyor artık reklamdaki ineklere döndüm wala kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ayyyy ttalım herseyın bı ahtırası oluyo yaa...:):) bende anlasamam aslanlarla pek cok nadır... o yuzden pek gonlum yok aslan olmasına... saglıkla dogsunda tabı ılk basta.... yaaa her ınsan annesınden alır bıraz bıde... kılo konusunda korkuyorum... bızde herkez şişman...en zayıfları annem su anda oda 81 kılo dusun yanı:):) o yuzden kılo lamak ıstemıyorum... bıde gobegın cıkmstır tatlım baya senın gogusunun altından artık boyle baslıyomu sertlık cıkkınlık ozellıkle oturunca gogusumun altından sıkıstırıyo artık gobusum... anlatabıldım mı bılmıyorum:):)
özlem abla(beyaz16) balık yıyemıyorum burda normalde tek cesıt yıyodum zaten.. kendım yapamıyorum sadece cevız fındık yerını tutar demı??
milupanın pakedyle geldi canıım
üye olduğun için br başka bebek hesabı açarsan o zman gelir heralde yada mail atarsın tekrar hamileyim diye hiç olmadı senin için biri anlarsın yaa :jeyyar::jeyyar:
gögüğlerimin altı batıyor kemiklerim göbişlerde fotom var geçen haftadan oturunca ananem gibi gögüslerm sanki sanki değilde göbeğimde çok kızardım badsini gögüs altına sıkıştırınca ama bende yapıyorum südyen takınca rahatsız oluyorum takmayınca da öyle ama takmassam sarkacak 95 bile olmuyor artık reklamdaki ineklere döndüm wala kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bende kesinlkle yyemiyorum bir çest severdim annem trabzonlu anlarsınız işte onu bile yiyemiyorum doktor yiceksin dedi ama sonra çok zorlama dedi
merhaba canım hoşbulduk iiyim sağol sen anıslsın?
kimi pc başında değildir
kimi iş başında kimi geçmişte tabiki normal bunlar ama hep aynı şeyle karşılaşınca acaba bişey mi oluyor dedim
böyle giden amniyosentezlerin hiçbiri kötü sonuçla gelmedi ki o kadar çok hasta gelir
Haklısın canım zaten belirli kişiler dışında pek selam alan olmuyor.Ya da hiçbirşey yazmıyorlar sadece okumak için giriyorlar oluyor bazen.İnşallah canım inşallah temiz gelecek sonucum ama ne olur beni biras kendi halime bıraksalar yani kendi halime kalmak istiyorum.Kimseler rahatsız etmesin beni işimide kendim yapmak istiyorum ama olmuyor işte....merhaba canım hoşbulduk iiyim sağol sen anıslsın?
kimi pc başında değildir
aman ya kayınvalideni takma hepsi aynı işte bişeyleri beğenmezler kendileride bizden beter yaparlar takma canımın içi:)
kocişin iş içinmi gitti ne zaman döncek
Özlem aslında doğru anlamışssın kimsenin söylemek istemediğini ben söylüyorum sana... evet hepimiz sana gıcık oluyor hiç sevmiyoruz... senin hakkında özel mesajlar geziyor.... mümkünse bir daha gelme aramıza.... çünküüüüüü....
senin çok tatlı bi kısıınnn var mıncıklamalık ama bis de goookkkkopuyorumnanaktan opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canım hadi bakalım hayırlısı gönlündeki gibi olur inş cinsiyetibende idare ediyorum canım ya midem azcık kötü onun dışında iyiyim
işte hep dilimde aynı şey:kedi: salıyı bekliyorum heycanla:kedi:
hem 5 haftadır görmedim bebeğimi :kedi: hemde cinsiyet öğreneceğiz inşallah:kedi:
birde doğumu falan sorcam :) bakalım hayırlısı hepimizin hakkında:Saruboceq:
:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:Özlem aslında doğru anlamışssın kimsenin söylemek istemediğini ben söylüyorum sana... evet hepimiz sana gıcık oluyor hiç sevmiyoruz... senin hakkında özel mesajlar geziyor.... mümkünse bir daha gelme aramıza.... çünküüüüüü....
senin çok tatlı bi kısıınnn var mıncıklamalık ama bis de goookkkkopuyorumnanaktan opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
özlem abla(beyaz16) balık yıyemıyorum burda normalde tek cesıt yıyodum zaten.. kendım yapamıyorum sadece cevız fındık yerını tutar demı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?