Haklısın canım zaten belirli kişiler dışında pek selam alan olmuyor.Ya da hiçbirşey yazmıyorlar sadece okumak için giriyorlar oluyor bazen.İnşallah canım inşallah temiz gelecek sonucum ama ne olur beni biras kendi halime bıraksalar yani kendi halime kalmak istiyorum.Kimseler rahatsız etmesin beni işimide kendim yapmak istiyorum ama olmuyor işte....
Kocişim iş için gitti evet öğleden sonra gitti gecemi gelir ne zaman bilemem artık.O da olmayınca iyice yalnız hissediyorum kendimi o sanki bana güç veriyor.
Ya beğenmese gene iyi 2 gündür başımın etini yedi çok pis çok pis diye kaçkere söyledi yani inanın kızlar siz görseniz öyle aman aman da pis değil yani ki pissede ne yapayım yaaa zaten başıma ağrı yapıştı belimi de ağrıttırdım.Şimdi kalkıp camları mı sileyim.Ya yarın gidicez allah korusun su falan alıcaklar bebeğim belki de az da olsa tehlikeye girecek ben bunu düşünüyorum moralimi bozmayayım diyorum ağlamıyayım diyorum olmuyor.Temizlik te temizlik yemişim temizliğinizi.Bide gitmiş 10 tane yufka almış gel saralım sinir oldum sabahtan daha belim başım kopuyor ağrıdan börek sarmaya indim aşağıya sar sar bitmiyor bide.Neymiş hafta sonu gelen olurmuşmisafire çıkaracakmış ya ben yatıcam da yapamiycak tek başına diyemi korkuyor nedir anlamadım.Bir de baktım mutfak dağ gibi bulaşık.Başım çok ağrıyor dedim.Bankaya gidelim gidiceksek hadi anne dedim başım çok ağrıyor yok gider geliriz hemen ya sen gelme başın ağrıyorsa demiyor bana.iyi ozaman ben giyineyim dedim.Daha bulaşıklar var dedi o sinirle dağ gibi bulaşıkları yıkadım tencereler tepsiler.Çıktım giyindim gittik bankaya bekledik falan.gelince dedim ben gidiyorum yatmaya buraya çıktım.
Offf kafanızıda şişirdim ama çoookkkkk doluyum çookkkk...
işte tatlım yahudı malı olunca ben bıraz dusunuyorum... bıde korkuyorum bu dıs ulkeler bızım genetıgımızı bozmak ıcın herseyı yapıyolar o yuzden turk malı kullanmayı dusunuyorum... bu yogurtlar falan hıccc kullanmayı dusunmuyorum kendı yogurdumu kendım gunluk mayalıycam ıns...
benimde eşim başak :) hatta 3 eylül:) az beklesek kocişle aynı gün doğmuş olur ama zor dimi :)
ben de başak burçlarını çokkk seviyorum gerçekten..çok iyi anlaşıyorum..Abim 5 eylül - minik dünya tatlısı yiğenim 4 eylül ve 20 senelik en yakın can dostum da başak burcu..Ben de isterim kuzumun başak burcu olmasını..
Seymacım canım bu yazdığını okuyunca gözlerime inanamadım..Bak yanlış anlama ben senin bir ablan sayılırım..İnsan ayrımcılığı yapmak iyi birşey değildir..Yahudi malı demişsin ..ne demek istedin canım ?? Türkiye'de yaşayan ve türkiyeye çok yatırım yapmış hatta türkten daha türk olan yahudi dostlarımız var..Ya da benim eşim yabancı ve ben yurt dışında yaşıyorum senelerdir kimsenin burada birşeyin genetiğini bozmaya çalıştığını ne gördüm ne de duydum..Sen dini kuvvetli bir arkadaşımızsın biliyorum o yüzden kalbinin sesini iyi dinle canım..Bu dediklerimi de bir düşün..Burada sadece bebeklerimizden ve hamilelikten konuşalım lütfen..Öpüyorum yanaklarından...
yoookkk pınar abla benı yanlıs anlama sakın ınsan ayrımı yapmıyorum... hayyatta en sevmedıgım sey... sakın yanlıs anlama benı... sadece ıcındekılerın n oldugunu bılmedıgımız bısuru maddde kullanıyolar... genetıgı degıstırılmıs bısuru urun... bu cogu yerde gectı haberlerde nette emınım duymusundur... onu soylemek ıstedım ben... guvenemıyorum ben... guvendıgım yerden laısverıs yapmayı uygun buluyorum... bunu soylemek ıstedım... olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
sor şeymacım bazıları bizim için iyi değilmiş en azından marka falan versin sana
ben de önümüzdeki hafta gidicem bakalım iç derse benimki nin markasını da yazarım sana karşılaştırıız
Haklısın canım zaten belirli kişiler dışında pek selam alan olmuyor.Ya da hiçbirşey yazmıyorlar sadece okumak için giriyorlar oluyor bazen.İnşallah canım inşallah temiz gelecek sonucum ama ne olur beni biras kendi halime bıraksalar yani kendi halime kalmak istiyorum.Kimseler rahatsız etmesin beni işimide kendim yapmak istiyorum ama olmuyor işte....
Kocişim iş için gitti evet öğleden sonra gitti gecemi gelir ne zaman bilemem artık.O da olmayınca iyice yalnız hissediyorum kendimi o sanki bana güç veriyor.
Ya beğenmese gene iyi 2 gündür başımın etini yedi çok pis çok pis diye kaçkere söyledi yani inanın kızlar siz görseniz öyle aman aman da pis değil yani ki pissede ne yapayım yaaa zaten başıma ağrı yapıştı belimi de ağrıttırdım.Şimdi kalkıp camları mı sileyim.Ya yarın gidicez allah korusun su falan alıcaklar bebeğim belki de az da olsa tehlikeye girecek ben bunu düşünüyorum moralimi bozmayayım diyorum ağlamıyayım diyorum olmuyor.Temizlik te temizlik yemişim temizliğinizi.Bide gitmiş 10 tane yufka almış gel saralım sinir oldum sabahtan daha belim başım kopuyor ağrıdan börek sarmaya indim aşağıya sar sar bitmiyor bide.Neymiş hafta sonu gelen olurmuşmisafire çıkaracakmış ya ben yatıcam da yapamiycak tek başına diyemi korkuyor nedir anlamadım.Bir de baktım mutfak dağ gibi bulaşık.Başım çok ağrıyor dedim.Bankaya gidelim gidiceksek hadi anne dedim başım çok ağrıyor yok gider geliriz hemen ya sen gelme başın ağrıyorsa demiyor bana.iyi ozaman ben giyineyim dedim.Daha bulaşıklar var dedi o sinirle dağ gibi bulaşıkları yıkadım tencereler tepsiler.Çıktım giyindim gittik bankaya bekledik falan.gelince dedim ben gidiyorum yatmaya buraya çıktım.
Tamam peki o zaman canım benim..kusura bakma ben yanlış anladım..yoksa kulaklarını çekmeye gelecektim oraya :))Seymacım canım bu yazdığını okuyunca gözlerime inanamadım..Bak yanlış anlama ben senin bir ablan sayılırım..İnsan ayrımcılığı yapmak iyi birşey değildir..Yahudi malı demişsin ..ne demek istedin canım ?? Türkiye'de yaşayan ve türkiyeye çok yatırım yapmış hatta türkten daha türk olan yahudi dostlarımız var..Ya da benim eşim yabancı ve ben yurt dışında yaşıyorum senelerdir kimsenin burada birşeyin genetiğini bozmaya çalıştığını ne gördüm ne de duydum..Sen dini kuvvetli bir arkadaşımızsın biliyorum o yüzden kalbinin sesini iyi dinle canım..Bu dediklerimi de bir düşün..Burada sadece bebeklerimizden ve hamilelikten konuşalım lütfen..Öpüyorum yanaklarından...
yoookkk pınar abla benı yanlıs anlama sakın ınsan ayrımı yapmıyorum... hayyatta en sevmedıgım sey... sakın yanlıs anlama benı... sadece ıcındekılerın n oldugunu bılmedıgımız bısuru maddde kullanıyolar... genetıgı degıstırılmıs bısuru urun... bu cogu yerde gectı haberlerde nette emınım duymusundur... onu soylemek ıstedım ben... guvenemıyorum ben... guvendıgım yerden laısverıs yapmayı uygun buluyorum... bunu soylemek ıstedım... olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan
Biz de seni öpüyoruzzzzzz kocaman kocaman..iyi bak kendine..miniği de öpüyorum..kızlar ben çıkıyorum son bi ymek kontrolü yapalım kociş gelir şimdi
herkse iyi hafta sonları diliyorumm
defnecim üzlme cnm yarın iyi gececek inş sonucumnda iyi çıkacak
herkesi ve beişlerini bol bol öpüyorum
:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar
kızlar ben çıkıyorum son bi ymek kontrolü yapalım kociş gelir şimdi
herkse iyi hafta sonları diliyorumm
defnecim üzlme cnm yarın iyi gececek inş sonucumnda iyi çıkacak
herkesi ve beişlerini bol bol öpüyorum
Tamam peki o zaman canım benim..kusura bakma ben yanlış anladım..yoksa kulaklarını çekmeye gelecektim oraya :))
opuyorumnanaktan
gel gel kulaklarım feda olsun...:):) ınan bak sevmem ben ınsan ayrımı yapnalrıda yaptıranlarıda... ben herkezı sevıyorum yetekı ınsanlar ıyı olsunlar...
zemuszemuskaydirigubbakcemile5vereliniortakgel gel kulaklarım feda olsun...:):) ınan bak sevmem ben ınsan ayrımı yapnalrıda yaptıranlarıda... ben herkezı sevıyorum yetekı ınsanlar ıyı olsunlar...
Canımmm zaten cam silmek istemiyorum ben de ama napıcaksın onkere söyleyince ben de o sinirle silecektim vallahi ama belim ağrıdı allahtan süpürge açtım ondan heralde ama silecektim vallahi aklımdan geçirmedim değil.Kızımmm cıldırtma benı o halınle ne cam sılmesı ya gelırım varya hıc acımam hamıle hamıe doverım ınan bırak ya hamıle kadınsı sen pıs kalsın alla alla suna ya cok sınırlendım ınan sımdı ya
Evet haklısın canım yaaa demek lazım aslında o zaman hemen sırt üstü yat diyor bana ilk haftalarımdan biliyorum...Napıcaksın yukarı çıkayım hazırlanayım diyorum bulaşıklar var diyor e daha nekadar açık söylenir kalk bakayım gelin gibi bulaşıkları yıka mı diyecek bana.Bir baktım ki dağ gibi insaf dedim annem geldi aklıma annem olsaydı anne belim başım ağrıyor sen yıka derdim ama diyemiyorsun işte....kız defne başım ağrıyo deme kayınvalidene anlamazlar o zaman karnım çok ağrıyo üşüttüm mü acaba
kasıklarım ağrıyo de bak bebk kıymetli olunca git dinlen der
yaptın da ne oldu bütün işleri iyi mi oldun şimdi tam sopalıksın he aynı ben gibisin valla
eşin hemen gelir inşallah yanına canımopuyorumnanaktan evet onlar olmasa bu hayat hiç çekilme zaten Allah ım ayırmasın canımm:Saruboceq:
balkonu ben 15 20 gündür yıkamadım bu kış gününde zaten yıkasam ne yıkamasam ne birde bizim balkona bi güvercin dadandı rezil heryeri batırıyorinan haftada bi gün yıkasam bile yetmez napcağımı şaşırdım sıcak şuyla domestosla yıkıyorum valla ama artık bıraktım zaten taşıncaz diye çokta önemsemiyorum:)
canım kayınvalidenle altlı üstlü oturuyosun zor oluyodur tabi ama bilmiyomu yarın ufakta olsa operasyon geçireceğini neden bu kadar üstüne geliyor yasöle bari kibar bi dille ama anlamazlarki biliyorum hepsi aynılar huysuzluk etmek için bişey bulurlar:)
kafamızı neden şişiresin tatlım hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz birbirimizin ortağıyız ama sıkma ne olur sen yat uzan dua et içini ferah tut herşey yoluna girce inşallah
bizde büyükler bi sıkıntı olunca derler ki : bu da geçer görmediğe dönersin derler. bak göreceksin herşey o kadar güzel olcakki yaşadığın herşeyi unutcaksın canımmŞeniz
biz hep yanındayız dualarımızdaaaaopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?