2010 Ağustos Anneleri

inşallah canım temmuzu bekliyorum sabırla:)
ne dicem sana şu çoklu alıntılardan tek benimkini nasıl aldında cevapladın düzgün şekilde:))

forum sırrı dermişiiiimmm :))) canım kullanıcı adının yanında bulunan ] işaretinden sonrasını [/QUOTE] a gelene kadar siliyorum. ozaman bir tek bana yazmış olduğun kısmı alıyorum :)

forum sırrı dermişiiiimmm :))) canım kullanıcı adının yanında bulunan ] işaretinden sonrasını
a gelene kadar siliyorum. ozaman bir tek bana yazmış olduğun kısmı alıyorum :)[/QUOTE]

Peki kuzuş, çoklu alıntı nasıl oluyo :kedi: yapamadım da kaydirigubbakcemile3

a gelene kadar siliyorum. ozaman bir tek bana yazmış olduğun kısmı alıyorum :)[/B][/I][/COLOR]
Peki kuzuş, çoklu alıntı nasıl oluyo :kedi: yapamadım da kaydirigubbakcemile3

a gelene kadar siliyorum. ozaman bir tek bana yazmış olduğun kısmı alıyorum :)[/B][/I][/COLOR]

anlamadım yaaaamafoldumben

ikiniz de yapamamışsınız :)))) kaydirigubbakcemile3 bazen çoklularda daha çok karışabiliyor...

canım hani alıntı yap var ya onun yanındaki MQ ya tıklıyorsun alıntı yapmak istediğin her msj için...

burcum diğerini de sana daha nasıl detaylı anlatacağımı düşünüyorumm :)))

Gebelik öncesindeki kilonuz normalden düşükse gebelik dönemi boyunca nispeten daha fazla kilo alırsınız.
yazıyor

hımm hadi hayırlısı cnm inş. gönlüne ve cebine göre bi ev bulursun.. oyy bebişini görceksin yani ne güzel. ben de yarın gidicem görmeye:asigim:

biz de bu evimize yeni taşındık hatta evimize taşınırken hamişmişim o kadar yeniyiz ama kiradayız bebiş gelince ev alma telaşına düştük biz de. onun için bakınıyoruz çvreye :)

CANIM BENİM SANIRIM OLDU, ÇOK SAĞOL KUZUŞ vereliniortak

selam arkadaşlar...opuyorumnanaktan
herkesler iyi mi?

HOŞGELDİN KUZUŞ, BİZ DURUMLA İYİYİZ, SENDE İYİSİN UMARIM :CüvCüv:

burcum albüme eklemeye çalıştım orada iki msj arasındaki farka bak nereden nereye kadar silmişim... üstteki senin 2 kişiye yazdığın msj... alttaki benim kendiminkini aldığım msj....umarım anlayabilirsin...

yaaa napıyım anlamadım:)
anlatma o zaman boşverrrrrr

evet canımcım çok göresim var zaten çok özledimm:))

ben anneme uzağım baya o nedenlede ona yakın yer arıyorum canım henüz kiraya çıkıcaz artık ev alımı 2 sene sonraya ben işe başlayınca inşallah Allah ım herkesin gönlüne göre versinn:Saruboceq:

ohhh ellerine sağlık canım
iyi olmuş
hafta sonu da kocişinle yat yuvarlan yaparsınızzzkaydirigubbakcemile3

CANIMCIM ALINTI YAPMAK ıSTEDıĞıN MESAJIN BAŞINDA [QUOTE,SONUNDA DA QUOTE] BIRAK.

HANGı MESAJA ALINTI YAPMAK ıSTıYORSAN ıKı QUOTE ARASINDA Kı YAZIYI BIRAK DıĞERLERıNı SıL

Ama QUOTE yazısının sağındaki ve solunda ki köşe parantez de kalsın,silme onu da... Bi dene bakim kuzuş
:dance:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…