inşallah canım temmuzu bekliyorum sabırla:)
ne dicem sana şu çoklu alıntılardan tek benimkini nasıl aldında cevapladın düzgün şekilde:))
a gelene kadar siliyorum. ozaman bir tek bana yazmış olduğun kısmı alıyorum :)[/QUOTE]forum sırrı dermişiiiimmm :))) canım kullanıcı adının yanında bulunan ] işaretinden sonrasını
a gelene kadar siliyorum. ozaman bir tek bana yazmış olduğun kısmı alıyorum :)[/QUOTE]forum sırrı dermişiiiimmm :))) canım kullanıcı adının yanında bulunan ] işaretinden sonrasını
a gelene kadar siliyorum. ozaman bir tek bana yazmış olduğun kısmı alıyorum :)[/B][/I][/COLOR]
Peki kuzuş, çoklu alıntı nasıl oluyo :kedi: yapamadım da kaydirigubbakcemile3
a gelene kadar siliyorum. ozaman bir tek bana yazmış olduğun kısmı alıyorum :)[/B][/I][/COLOR]
anlamadım yaaaamafoldumben
selam arkadaşlar...opuyorumnanaktan
herkesler iyi mi?
iyi çok şükür canım yaa
ev arıyorum işte inşallah hemen bulurumda taşınırım aklımda o var şu an:)
annemlere yakın yerde ev arıyorum bakalım bu hafta varmış bi kaç ev pazar gidip bakıcaz inşallah
onun dışında salıyı bekliyorum :) kontrol için :)
Kızlar ya şmd gebek.org a bakıyordumda gebelikte klio alımı hesaplayıcısına dr 4 aylıkken çok almışın 5 kilo dedi ama buraya göre normal,sınırdaym yani acaba abartmayım diye gözümümü korkuttu ne yaptı...
gebelikte kilo alımı
hesaplayıcı
herkesler iyi mi?
ikiniz de yapamamışsınız :)))) kaydirigubbakcemile3 bazen çoklularda daha çok karışabiliyor...
canım hani alıntı yap var ya onun yanındaki MQ ya tıklıyorsun alıntı yapmak istediğin her msj için...
burcum diğerini de sana daha nasıl detaylı anlatacağımı düşünüyorumm :)))
herkesler iyi mi?
ikiniz de yapamamışsınız :)))) kaydirigubbakcemile3 bazen çoklularda daha çok karışabiliyor...
canım hani alıntı yap var ya onun yanındaki MQ ya tıklıyorsun alıntı yapmak istediğin her msj için...
burcum diğerini de sana daha nasıl detaylı anlatacağımı düşünüyorumm :)))
hımm hadi hayırlısı cnm inş. gönlüne ve cebine göre bi ev bulursun.. oyy bebişini görceksin yani ne güzel. ben de yarın gidicem görmeye:asigim:
biz de bu evimize yeni taşındık hatta evimize taşınırken hamişmişim o kadar yeniyiz ama kiradayız bebiş gelince ev alma telaşına düştük biz de. onun için bakınıyoruz çvreye :)
yaaa napıyım anlamadım:)
anlatma o zaman boşverrrrrr
CANIM BENİM SANIRIM OLDU, ÇOK SAĞOL KUZUŞ vereliniortak
oldumuki:))))
merhaba canım hoşgeldin
nasılsınnn
HOŞGELDİN KUZUŞ, BİZ DURUMLA İYİYİZ, SENDE İYİSİN UMARIM :CüvCüv:
hoşbulduk kızlarr..opuyorumnanaktanhoşgeldiiiiinnnn :))))
hoşbulduk kızlarr..opuyorumnanaktan
ben de iyiyim çok şükür sadece biraz yorgunum hafta sonu temizlik yapamıyorum eşim evdeyken bugün yapayım dedim...akannehir
hava da süperdi komşu da da bi kahve içtim geldim işte.
olmamış(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?