2010 Ağustos Anneleri

kızlarr 20lık dıısm cıkyo... canım acıyo cok kotu ya...

canımcım çok zor ya
benim 20 likler çıkarken çenem kilitlenmişti 3 ay falan doğrudürüst bişey yiyemedim
çok zor bilirim :)

canımcım Allah yardımcın olsun dualalrımız seninle
en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyoruz
merak etme herşey güzel olcak Şeniz

Ayy kızlar bebişimin cicilerini ekledim hallisna başkanıma iş düşmesin diye :bbo: ben ayarlaym dedim anca işim bitti sözde pek bişi almadım ammada toplandı bir araya...bakarsnız artıkın :ecrin_bebek:

Son düzenleme:
merhaba güzel anneler ve bebişleri ne zamandır uğrayamıyordum inşallah iyisinizdir geçmişi okuyamadın 5 gün yoktum 168 sayfa olmuş biz çok iyiyiz ayrıntılı ultrasyona girdik hepsi normal çıktı çok şükür kalp atışını dinledim damarımdan akan kanın sesini bile duydum çok enteresan valla hepinizi çk özledim kocaman öpüldünüz :ecrin_bebek:

Çokkkk tebrik ederim canım..allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :))))

Hepinizi öpüyorum ve iyi hafta sonları diliyorum..ben de yarın cinsiyet öğrenmeye gidiyorum eve geldiğimde hemen yazarım buraya..

defnecim canım allahım senin yanında olsun ve yarınki işlemden sağlıcakla hayırlı haberler almayı nasip etsin tüm dulaarımız seninle canım allahın izni ile hiç birşey olmayacak

canım gözün aydın allahım sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin hayırlı haberlerin darısı başımıza inşllah canım

sağolun kızlar inşallah bütün güzel haberler bizim olsun allahım kucağımıza aldığımız günleride görürüz italyadan inşallah bebeşin gösterir cicisinide sende öğrenirsin cinsiyetini

Ahhc kızlar The Game nin How we do şarkısını açtım pc başında bebiş başladı tekme atmaya ritim tuttu sanki kaydirigubbakcemile3 bu oğlanda benim gibi r&b cimi olcak ne gerçi bu şarkı hiphop ama neyse kaydirigubbakcemile3

Geçen de kocamla tomb raider legend oynuyoruz daha doğrusu ben oynuyorum bazı çok heyecan yaptığım bi kaç kısmı ona veriyordum yapamıyorda pek pc oyunlarını beceremez öle yap şöle yap diye sinirleniyorum baktım bebi bi kere pıt yaptı kızma babama diye diyorum oğlumuza pc oyunlarını nasıl öğretcen öğrenki oğlumuza da öğret annesnden mi öğrencek diye,düşününce çatlağım be yaa bana çekmez inşallah pc konusunda çeksinde aklinialirimsmile
Düşünsenize oğluşumla tekken 5 (dövüş oyunu) oynadığımı babası beceremiyor diye Allam ne garip kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

herkese iyi akşamlar... gün içerisinde bol bol muhabbetler olmuş en sıcağından...:)
annecm.. sevgili arkadaşım ne zamandır takip ediyorsun bizi.. hadi sende katıl aramıza..a.s.

canım bende duydum onu hatta sol koluna yaptır.çok ağrı yapıyormuş. Ama olsun bebişlerimiz için dayanırız. Seninle bizim haftamız aynı gidiyor senin SAT ın kaç.

Ayy canım görmedim yanıtlayayım 1 kasım sat ım ben sağ koluma yaptırırım her zman çünkü solağım :)

Selam kızlar, bugün doktora gittik.Bebişimiz kesin kız. 164 gram olmuş.Doktor ne kadar uzamış bebeğimiz dedi.Artık ekranda tamamı görünmüyo. Güneşleniyo gibi rahat rahat yatıyo dedi.Sonra bi ara bacaklarını çapraz yaptı.

Birde şu toksoplazma ve rubella testlerini yaptırdınız mı siz? Fiyat sorucaktımda yaptıranlara.

Bende iyiyim canım.Toxoplasma testini ben üniversitede yaptırdım ücret alınmadı.

Ben bizim buraları pek bilmediğim için 2 tane hastaneyi biliyorum sadece.Devlette yapmıyolarmış.Özelde de fiyat sordum söylemediler.Doktorda 1 ay önce istemişti hala yaptırmadım. kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…