kızlarr 20lık dıısm cıkyo... canım acıyo cok kotu ya...
Kıslar kaçıyorum bende kendinize çok çok çok iyi bakın.
Bugün birdaha giremem sanırım.Kocişte geliyormuş zaten.
Yarın bilmiyorum duruma göre girebilirim belki ama beni şindi kocacığım
ayağa bilem kaldırmazkaydirigubbakcemile3
Benim için dua edin herşey yolunda gider inşallah
Hadi öptüm kim varsa byyyyyhihoyyyt
Çokkkk tebrik ederim canım..allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :))))merhaba güzel anneler ve bebişleri ne zamandır uğrayamıyordum inşallah iyisinizdir geçmişi okuyamadın 5 gün yoktum 168 sayfa olmuş biz çok iyiyiz ayrıntılı ultrasyona girdik hepsi normal çıktı çok şükür kalp atışını dinledim damarımdan akan kanın sesini bile duydum çok enteresan valla hepinizi çk özledim kocaman öpüldünüz :ecrin_bebek:
merhaba güzel anneler ve bebişleri ne zamandır uğrayamıyordum inşallah iyisinizdir geçmişi okuyamadın 5 gün yoktum 168 sayfa olmuş biz çok iyiyiz ayrıntılı ultrasyona girdik hepsi normal çıktı çok şükür kalp atışını dinledim damarımdan akan kanın sesini bile duydum çok enteresan valla hepinizi çk özledim kocaman öpüldünüz :ecrin_bebek:
canım bende duydum onu hatta sol koluna yaptır.çok ağrı yapıyormuş. Ama olsun bebişlerimiz için dayanırız. Seninle bizim haftamız aynı gidiyor senin SAT ın kaç.
Günaydın kızlar...
yaaa ben de alıcam ben de kesin almalıyım o grili mavili ve kırmızılı takımdan.Sen nereden aldın canım kırklarelin de mi oturuyorsun?
ksr bkm canım yaa o kadarda okumuştum geçmşi ama görmemişim lüleburgazdan aldım ama benm aldıım kremli turunculu daha güzel aslında daha renkleri vardı netteki güzel değil fabrika ataşehirdeymiş istanbulda satılır heralde,benim aldığım yerde bir çok ürün vardı ama kadın özellikle bu markayı önerdi...
toxicdaisy canımm cicilerin süperler....sağlıkla giymesi de nasip olsun inş..opuyorumnanaktanksr bkm canım yaa o kadarda okumuştum geçmşi ama görmemişim lüleburgazdan aldım ama benm aldıım kremli turunculu daha güzel aslında daha renkleri vardı netteki güzel değil fabrika ataşehirdeymiş istanbulda satılır heralde,benim aldığım yerde bir çok ürün vardı ama kadın özellikle bu markayı önerdi...
Selam nasılsınız?
İyiyiz , sen nasılsın? olumunekankayizsmile
Bende iyiyim canım.Toxoplasma testini ben üniversitede yaptırdım ücret alınmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?