2010 Ağustos Anneleri

günaydıııınnn annecikler
çalışan bir anne olarak ctesileri seviyorum havada güzel olunca erkenden uyandım şöyle keyifli bir kahvaltı edeyim bebişim ve babasıyla dedim. babamızı işede gönderdik biz keyfimize devam ettik ama evde o kadar çok işim varkiiii kim yapacak bilmemm:)) gecede yanlışlıkla yüzüstü yatar gibi olmuşumm gece gece üzüldümm rrahatsız ettim bebeğimi diye:)) bu annelik işi cidden ağır bir yük hemde muhteşem güzel. Allahım inş hayırla kucağımıza almayıda nasip etsin.
bu arada defne25 hayırlı haberlerini bekliyoruz. dualarımız seninle

selam kızlar...uzun bi aradan sonra sizleri özledim.malesef bi süre uzak kaldım sizlerden çünkü bebişlerimden birinde plesentasında kanama yaşandı.. uzun süre yatakdan kalkmadım... çok şükür şu an iyim. ama dr umun söylediği kadarıyla dikkatli olmalıyım....sizler nasılsınız ne var ne yok?

çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsın??

merhabalar canım hoşgeldinissopuyorumnanaktan
bebişinde sorun yokmuş çük şükür sevindim canım darısı başıma, hepimizin başına inşallah Şeniz
kocaman olmuş bebişinde :ecrin_bebek:

günaydın canım tabi sevilmezmi ama evde olunca ben çalıştığım için sevmiyorum
kociş evde yatıyor ben çalışıyorumm
amin canım inşallah hepimiz sağlıkla alırız meleklerimiz kucağımızaa

günaydın dorukcum hoşgeldin uzun zamandır yoktun
inşallah hep beraber bu sıkıntılı günleride atlatır kucağımıza alırız yavrularımızıŞeniz
ben iyiyim canım işte büyüyor bebeğim ama bi gelişme kıpırtı yok :) pek göbeğim yok kiloda almadım :) salı günü kontrol hayırlısıyla bi güzel haberler alsam başka bişey istemem cinsiyette belli olur inşallah :)
öle yani beklemedeyiz hepppŞeniz

Kızlar merhaba ben geldim ama kimse yok:çok üzgünüm:
Yazıp çıkıcam hemen zaten.
Doktordan geldik amniyosentez oldum.
Çok şükür işlem esnasında bir sorun çıkmadı.
Doktorum da baya güvenilir geldi bana.
Ama uyuşturmadan aldı suyu
Neyseki öyle çok çok acı veren bir işlem değil.
Kan aldırmaktan daha az acıyor.Karından olunca
biraz daha kötü oluyor insan.2 orta bir de küçük şırıngayı doldurdular.
Bana çok gibi geldi ama okadar alınması gerekliymiş.
Usg eşliğinde yaptı zaten bebişim de uslu uslu durdu.
Sonra biraz kan aktı bebişime neyseki kesildi.Şimdi
Biraz karnımda hafif sancı oluyor.Onun dışında hiçbirşeym yok.
İstirahat etmemi ev işi yapmamamı söyledi.
Bir de doktor beni baya rahatlattı.Riskin okadar da yüksek değil dedi.
Ölçümleri de gayet normalmiş.Büyük ihtimalle temiz gelicek sonucum.
Şimdi bu yaramaz hiç durmuyor öyle bir vuruyor ki karnımakaydirigubbakcemile3
Neyse ben kaçtım kociş arabayı servise götürdü gelmeden kaçayım
Bir mesaj yazıp çıkıcam dedim.Görmesin netin başında..
Bir ara yine girmeye çalışırım hoşçakalınhihoyyyt

canımmm teşekkür ederim:1hug: yukarıya yazdım haberlerimihihoyyyt

gözünaydun canım çok büyük geçmiş olsun darısı benim başıma inş. inan yazdıklarını okuyunca çok duygulandım Allahım herşeyin hayırlısını versin inş. hepimize yat dinlen yorma kendini hayırlı sonuçlar inş.

canımcım çok büyük geçmiş olsun
inşallah hiçbi sorun olmucak heşey güzel olcak
Allah ım hepimizin yardımcısı olsun
doktorun ve kocişininde dediği gibi sen yat dinlen hayatım
seni ve meleğini kocamann öpüyorummŞeniz

kızlar yeni katıldım aranıza bende 16+3 günlük hamişim bende agustos annesiyim yani

merhaba canım sende hoşgeldin aramıza
inşallah rahat ve sağlıklı bir hamilelik geçirir hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağınaaopuyorumnanaktan

selamlar canlarım defnecim canım gözün aydın allahın izniyle temiz sonuçlarınıda alınca rahatlamış olacaksın şimdi dinlenmene bak canım

canım benim çok geçmiş olsun,biraz daha rahatlamışsındır,dikkat et kendine opuyorumnanaktan

bu arada yeni gelenler hoşgelmişler biz yemeğimizi yaptık akşam sıkışmayalım diye :))pc başında değildim yani :))

gülgüzeli sende rahatlamışsın maşallah bebişine de

sana da çok geçmiş olsun canım,aman dikkat et ne yapman gerekiyosa onu yaparsın zaten çok şükür biz bilinçli anneleriz..:)umarım en yakın zamanda herşey daha da güzel olur :Saruboceq:

günaydın canım hoşgeldin buyrunnnnnnnnn

kızlar yeni katıldım aranıza bende 16+3 günlük hamişim bende agustos annesiyim yani

sende hoşgeldin aramıza canım :CüvCüv:

selamlar canım hoşgeldin nasılsınn

sağolasın canım çok şükür iyiyiz bugünümüze şükürler olsun allahım bugünü görmeyide nasip etti inşallah dahada ileri görmeyi nasip eder sağlıcakla kucağımıza alcağımız günlerde gelir biran önce sen nasılsın nasıl oldun ıhlamır yaptınmı iyi geldimi tatlım

gecmıs olsun defne25 ınsallah ıyı sonuclarınıda yazarsın buraya. doktrunda dedıgı gıbı yat dınlen birşey olmaz ınsalah. sonuc bıraz gec cıkıyor heralde ama olsunn sonundakı guzelhabere ddeger. kendıne ıyı bak we bebişe.a.s.

hoşgeldın aramızaaa.. bir erkek daha eklendı listemızeiinşallah saglıcakla hepımızı kucagımza alıcaz bebeklerımızı agustosss hemen gelsınn ıstıyorummm daha warr yaaaa zaman gecıyor aslında ama daha hızlı geccse :))

amin canımcım aminnn Şeniz
ıhlamuruda yapamadım yaa o gün dışardaydık eve geç gidince unuttum almayı ama daha iyiyim çok şükür

ben bi yemeğe çıkayım gelince görüşürüz inşallahŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…