merhabalarrrr... onatın güzel annesiii....opuyorumnanaktanSelam nasılsınız?
hoşgeldinnn.. maşallah prensese sağlıkla büyümeye devam etsin..Selam kızlar, bugün doktora gittik.Bebişimiz kesin kız. 164 gram olmuş.Doktor ne kadar uzamış bebeğimiz dedi.Artık ekranda tamamı görünmüyo. Güneşleniyo gibi rahat rahat yatıyo dedi.Sonra bi ara bacaklarını çapraz yaptı.
Birde şu toksoplazma ve rubella testlerini yaptırdınız mı siz? Fiyat sorucaktımda yaptıranlara.
Ben bizim buraları pek bilmediğim için 2 tane hastaneyi biliyorum sadece.Devlette yapmıyolarmış.Özelde de fiyat sordum söylemediler.Doktorda 1 ay önce istemişti hala yaptırmadım. kaydirigubbakcemile3
merhabalarrrr... onatın güzel annesiii....opuyorumnanaktan
merhabalar canımmmmmmmmmm nasılsın?bende optum senı kocman.nasılsın????????
anladım canım bende ılk zmanlarda gıttıgımde yapılmıstı ve kan degerıme gore onceden toksoplazma atlatmıssınız dedı doktor bayan suan bı zararı yok dedı sok oldum ben etı falan pek seven ınsan degılım hele hele cok pısmemısse hıc yemem nasıl gecırmısım bende anlamadım.unıversıteler yapıyodur aslında hemde ozelden daha ıyıler cok guzel arastırıyorlar ben burda medıcalparka gıdıyorum devletten cok bı farkı yok ben tokatta oturuyrm ama ozel hastane 1 tane var ve çok ilgisizler
Burda da özeldeki doktor çok iyi.Devletteki de iyi.İkisine de gidiyorum.Silivrideyim de ben,evlenince geldim buraya.Fazla hastane seçeneği yok. bilmiyorumkismile Özeldeki doktor para düşkünü falanda değil Allah'tan. Devlette yapılan testleri işaretleyip orda yaptırın demişti.15 günde bir çağırıyo beni, bi daha gelişinizde kayıt açtırmayın dedi.Ben sık sık çağırıyorum 22. haftaya kadar dedi.opuyorumnanaktan
merhabalarrrr... onatın güzel annesiii....opuyorumnanaktan
merhabalar canımmmmmmmmmm nasılsın?bende optum senı kocman.nasılsın????????
aaa azracıgımıda sormassam darılır dımı nasılsın prenses?hallisna tekmelemeler nasıl sende benım bu haftada bayag yogunlastı bugun sınemaya gıttım ses yukseldıkce tekmeledı bende esıme bayag eglendı sıpa benle dedım oda dıyorkı hayır o rahatsız olmustur sesten ondan tekmeliyodur dıyor acaba hangısı???????
iyiyiz teyzesiii... seğirmeler yerini daha sert dokunuşlara bıraktı bende bu hafta daha net hissediyorum ama cidden müthiş bişey..
artık duyabiliyorlarmış ya sese bağlı olabilir:) uyuyorsa rahatsız olmuştur bey:)
arkadaslar hepnıze ıy ıgeceler bız dattık
tatlı rüyalar..opuyorumnanaktaniyi geceler kızlar bizde yatıyoruzzzz herkese tatlı ruyalar...
günaydın kıslaarrrr
günaydın canım nasılsınız bakalım opuyorumnanaktan
off canım nasıl olalım
sürüne sürüne geldik bebişimle :) yatmak istiyoduk ama olmadı:) yatağımız bize biz ona baka baka zor ayrıldık:)
sen nasılsın tatlım
bende iyim napiim uymayayım dedim bende bugün hava güzel olunca uyumayı pek sevmiyorum,bizim durumlar değişmeye başladı sanırım gece aclıktan ölüyo gibi uyandım ama bi taraftan uyku öle bastırdı ki geri öle uyuya kalmışım.:))sabah yedi buukta kalkıp kahvaltı yaptık oğluma yetmiyo galiba yediklerim,aslında iştahım fena sayılmaz ama üç kilo felan aldım hamileliğimin başından beri........öle işte teyzesi olumunekankayizsmile
napsam bugün hava güzel dışarı çıkım ama nere gidim bilmiyom ki,hemen bi yer bulmma lazım kendime kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?