2010 Ağustos Anneleri

Selam nasılsınız?
merhabalarrrr... onatın güzel annesiii....opuyorumnanaktan

hoşgeldinnn.. maşallah prensese sağlıkla büyümeye devam etsin..
bende ünv hastanesinde yaptırdım.. ücret ödemedim..

Ben bizim buraları pek bilmediğim için 2 tane hastaneyi biliyorum sadece.Devlette yapmıyolarmış.Özelde de fiyat sordum söylemediler.Doktorda 1 ay önce istemişti hala yaptırmadım. kaydirigubbakcemile3

anladım canım bende ılk zmanlarda gıttıgımde yapılmıstı ve kan degerıme gore onceden toksoplazma atlatmıssınız dedı doktor bayan suan bı zararı yok dedı sok oldum ben etı falan pek seven ınsan degılım hele hele cok pısmemısse hıc yemem nasıl gecırmısım bende anlamadım.unıversıteler yapıyodur aslında hemde ozelden daha ıyıler cok guzel arastırıyorlar ben burda medıcalparka gıdıyorum devletten cok bı farkı yok ben tokatta oturuyrm ama ozel hastane 1 tane var ve çok ilgisizler

aaa azracıgımıda sormassam darılır dımı nasılsın prenses?hallisna tekmelemeler nasıl sende benım bu haftada bayag yogunlastı bugun sınemaya gıttım ses yukseldıkce tekmeledı bende esıme bayag eglendı sıpa benle dedım oda dıyorkı hayır o rahatsız olmustur sesten ondan tekmeliyodur dıyor acaba hangısı???????

Burda da özeldeki doktor çok iyi.Devletteki de iyi.İkisine de gidiyorum.Silivrideyim de ben,evlenince geldim buraya.Fazla hastane seçeneği yok. bilmiyorumkismile Özeldeki doktor para düşkünü falanda değil Allah'tan. Devlette yapılan testleri işaretleyip orda yaptırın demişti.15 günde bir çağırıyo beni, bi daha gelişinizde kayıt açtırmayın dedi.Ben sık sık çağırıyorum 22. haftaya kadar dedi.opuyorumnanaktan

bu arada yenı cıcısler eklemıs arkadaslar super valla cıcıslerı gordukce aklım gıdıyor ya nekadar sevımlıler oyle bayıldım hepsıne bı dogsalarda giydirip giydirip sevsek yahuuuuu

iyi ne guzel arkadasım burdakılerın hepsı para duskunu devlet hastanesınde bıle ebeler bence cok ayıp bısey gelıp babadan resmen para ıstyrlar tabıkı adettendır verılır ama bence cok ayıp belkı parası olmayan bı aıle olacak ve mahcup olacaklar ben bu tur seylere cok sınırlenıyorum ya.doktorlarımız desen gormelısın devlet hastanesıne gıttıgınde resmen yazaneme gelın dıyorlar ya terbıyesızler keske burdada aıle hekımlıgıne gecılse super olcak

günaydın güzel annecikler...bugün pek kalabalık değiliz bazılarının kontrolü var bazı çalışan anneciklerde bu sabah uyku sefası sürüyor sanırım :))yarasın bebişlere anneler dinlensin bebişler büyüsün emiiiiiiii kaydirigubbakcemile3

hava güneşli olunca sabahları çok keyifli oluyorum ayy maşallah bana kaydirigubbakcemile2

umarım herkesin keyfi yerindedir,ve kontrollerden testlerden herkes güzel haberlerle döner :Saruboceq:

opuyorumnanaktan

off canım nasıl olalım
sürüne sürüne geldik bebişimle :) yatmak istiyoduk ama olmadı:) yatağımız bize biz ona baka baka zor ayrıldık:)

sen nasılsın tatlım

bende iyim napiim uymayayım dedim bende bugün hava güzel olunca uyumayı pek sevmiyorum,bizim durumlar değişmeye başladı sanırım gece aclıktan ölüyo gibi uyandım ama bi taraftan uyku öle bastırdı ki geri öle uyuya kalmışım.:))sabah yedi buukta kalkıp kahvaltı yaptık oğluma yetmiyo galiba yediklerim,aslında iştahım fena sayılmaz ama üç kilo felan aldım hamileliğimin başından beri........öle işte teyzesi olumunekankayizsmile

napsam bugün hava güzel dışarı çıkım ama nere gidim bilmiyom ki,hemen bi yer bulmma lazım kendime kaydirigubbakcemile3

çık tabi canımın içi hazır havada güzelken değerlendir bu fırsatı:) ben sabahtan gelip akşama kadar kalıyorum burda o yüzden de daraldım iyice neyseki 3 ayım kaldı :)
bende henüz öyle açlık durumları yok ya hatta iştahsızlık devam :)

kızlaar biz geldık.hepınıze tesekkur ederım guzel yorumlarınız desteklerınız ıcın..aksam gıttık doktra bebısı gorduk rahatladık bıraz ıyı dedı doktrumuz orda hareket edıyordu kıpır kıpır elleırı kolları ıyı dedı. bnm tansıyon dusuk halıyle bas agrısı bıde mıde bulantısı kendımden baska bıseyı hıısedemıyorum.bıde deıgınız gıbı kız cocukları heralde nazlı oluyor :) yawrum benım. 219 grm olmus maşallah tu tu..sımdı 3 hafta soranyı beklıcezz ınşallah sabırla bekleeyebılrım.kafamda kuruntu yapmadan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…