hoşgeldın aramızaaa.. bir erkek daha eklendı listemızeiinşallah saglıcakla hepımızı kucagımza alıcaz bebeklerımızı agustosss hemen gelsınn ıstıyorummmdaha warr yaaaa zaman gecıyor aslında ama daha hızlı geccse :))
amin canımcım aminnn Şeniz
ıhlamuruda yapamadım yaao gün dışardaydık eve geç gidince unuttum almayı ama daha iyiyim çok şükür
ben bi yemeğe çıkayım gelince görüşürüz inşallahŞeniz
Kıslar selam nasılız bugün işyerinde mesaim bitiyor aranıza yeni katılıpyazabiliyorum arkadaşalr artık pzartesi ye görüşürüz allah nasip ederse ,
kendiniz iyi bakın iyi hafta sonları...
canım benim afiyet olsun yarasın bebişine
Kıslar selam nasılız bugün işyerinde mesaim bitiyor aranıza yeni katılıpyazabiliyorum arkadaşalr artık pzartesi ye görüşürüz allah nasip ederse ,
kendiniz iyi bakın iyi hafta sonları...
kızlar nasılsınız ?
maşallah.. annesi ne güzel besliyorsun sen prensesini.. yada prenses annesini kemirip duruyor:) mümkün olduğunca dinlenmeye bak canım dikkat et kendine..kızlaar biz geldık.hepınıze tesekkur ederım guzel yorumlarınız desteklerınız ıcın..aksam gıttık doktra bebısı gorduk rahatladık bıraz ıyı dedı doktrumuz orda hareket edıyordu kıpır kıpır elleırı kolları ıyı dedı. bnm tansıyon dusuk halıyle bas agrısı bıde mıde bulantısı kendımden baska bıseyı hıısedemıyorum.bıde deıgınız gıbı kız cocukları heralde nazlı oluyor :) yawrum benım. 219 grm olmus maşallah tu tu..sımdı 3 hafta soranyı beklıcezz ınşallah sabırla bekleeyebılrım.kafamda kuruntu yapmadan..
geçmiş olsun canım.. sonuçlarda çok güzel çıkacak inş..Kızlar merhaba ben geldim ama kimse yok:çok üzgünüm:
Yazıp çıkıcam hemen zaten.
Doktordan geldik amniyosentez oldum.
Çok şükür işlem esnasında bir sorun çıkmadı.
Doktorum da baya güvenilir geldi bana.
Ama uyuşturmadan aldı suyu
Neyseki öyle çok çok acı veren bir işlem değil.
Kan aldırmaktan daha az acıyor.Karından olunca
biraz daha kötü oluyor insan.2 orta bir de küçük şırıngayı doldurdular.
Bana çok gibi geldi ama okadar alınması gerekliymiş.
Usg eşliğinde yaptı zaten bebişim de uslu uslu durdu.
Sonra biraz kan aktı bebişime neyseki kesildi.Şimdi
Biraz karnımda hafif sancı oluyor.Onun dışında hiçbirşeym yok.
İstirahat etmemi ev işi yapmamamı söyledi.
Bir de doktor beni baya rahatlattı.Riskin okadar da yüksek değil dedi.
Ölçümleri de gayet normalmiş.Büyük ihtimalle temiz gelicek sonucum.
Şimdi bu yaramaz hiç durmuyor öyle bir vuruyor ki karnımakaydirigubbakcemile3
Neyse ben kaçtım kociş arabayı servise götürdü gelmeden kaçayım
Bir mesaj yazıp çıkıcam dedim.Görmesin netin başında..
Bir ara yine girmeye çalışırım hoşçakalınhihoyyyt
şeker senide ekledik dua listemize.. inş sende atalatacaksın bu süreci sağlıkla..gözünaydun canım çok büyük geçmiş olsun darısı benim başıma inş. inan yazdıklarını okuyunca çok duygulandım Allahım herşeyin hayırlısını versin inş. hepimize yat dinlen yorma kendini hayırlı sonuçlar inş.
hoşgeldin aramıza ilk sayfada gerekli olan bilgilerini yazarsan senide listemize ekleyelim olurmu..kızlar yeni katıldım aranıza bende 16+3 günlük hamişim bende agustos annesiyim yani
sabır sabır sabır... az kaldı inş..yerimsenibenbnm nıyee bıtmıyorr mesaımm yaaa(( salak salak ınslara laf anlatmaktan bıktım yoruldum laftan analmıyolar nekadar anlayıssız kaba ınsalar warr yaaa..hepsını bogasımm gelıyor hawa ne guzell dısarda bız ıcerde bogusuyoruzz. telefonda susmuyor mal mall off gerıldım gene sınırlerım cıkıyor tahammulum yok....:gitme: klava:
ne nazlı çıktı bu annesiiii..kaydirigubbakcemile3Selam kızlar dün söylemiştim ya bugün cinsiyet öğrenmeye gideceğiz diye ..gittiikkkkk :))) ve göstermediiiiii :)))) allahım ne haraketli bir kuzum var bir durmadı yerinde doktor teyzesi de bakamadı tabiiki..sonra benimki durmaya karar verdi ama bacaklarını bir güzel çapraz yaptı ve göstermedi..olsun ne yapalım bir hafta daha bekleyeceğiz artık öğrenmek için :)))
Başkanım bugün ekleyemeyeceksin beni yine listeye kaydirigubbakcemile3
ama kuzumu gördüm ya ohhhhh öyle huzur doluyumki..
Neyse bu arada canımmm Defneciğimin yanaklarından öpüyorum ve ona geçmiş olsun diyorum..
darısı sevgili Missgrafik ve benim başıma..bizde kazasız belasız cırrttt diye atlatacağız inşallahhh..
Ayyy başkanım yaa doğru diyorsun biraz geçmiş okudum da ..ne günlermiş..bak düşün wild wild cat diyorki yaa keseyi gördük ama daha bebeği göremedik falan..hele ben bhcg derdine düşmüşüm size sorup duruyorum değerim şu çıktı bu çıktı acaba normal mi diye ..sen de beni rahatlatmak için merak etme herşeyin normal diye mesajlar atmışsın bana :)))) dediğin gibi biz o günleri atlattık ayol bu saatten sonra kuzularımız ne bizi ne de biz onları bırakmayız artık..:ecrin_bebek::ecrin_bebek:ne nazlı çıktı bu annesiiii..kaydirigubbakcemile3
ne kıymetli bıddığı varmış:) ama kaçarı yok bugün olmadı haftayaaaaa...
özlem gidermiş oldun canım sende iyi de olmuş..
sizdeki bu pozitif enerjilerle tabikide kolaycacık atlatacaksınız bu süreçleri..
güçlü-sağlıklı bebişlerin güçlü annelerisiniz siz...opuyorumnanaktan
Selam kızlar dün söylemiştim ya bugün cinsiyet öğrenmeye gideceğiz diye ..gittiikkkkk :))) ve göstermediiiiii :)))) allahım ne haraketli bir kuzum var bir durmadı yerinde doktor teyzesi de bakamadı tabiiki..sonra benimki durmaya karar verdi ama bacaklarını bir güzel çapraz yaptı ve göstermedi..olsun ne yapalım bir hafta daha bekleyeceğiz artık öğrenmek için :)))
Neyse bu arada canımmm Defneciğimin yanaklarından öpüyorum ve ona geçmiş olsun diyorum..
darısı sevgili Missgrafik ve benim başıma..bizde kazasız belasız cırrttt diye atlatacağız inşallahhh..
Ayyy başkanım yaa doğru diyorsun biraz geçmiş okudum da ..ne günlermiş..bak düşün wild wild cat diyorki yaa keseyi gördük ama daha bebeği göremedik falan..hele ben bhcg derdine düşmüşüm size sorup duruyorum değerim şu çıktı bu çıktı acaba normal mi diye ..sen de beni rahatlatmak için merak etme herşeyin normal diye mesajlar atmışsın bana :)))) dediğin gibi biz o günleri atlattık ayol bu saatten sonra kuzularımız ne bizi ne de biz onları bırakmayız artık..:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
Selam kızlar dün söylemiştim ya bugün cinsiyet öğrenmeye gideceğiz diye ..gittiikkkkk :))) ve göstermediiiiii :)))) allahım ne haraketli bir kuzum var bir durmadı yerinde doktor teyzesi de bakamadı tabiiki..sonra benimki durmaya karar verdi ama bacaklarını bir güzel çapraz yaptı ve göstermedi..olsun ne yapalım bir hafta daha bekleyeceğiz artık öğrenmek için :)))
inş. canım sen ne zaman geliyosun türkiyeye burda yaptırıcaksın dimi
hayırlısıyla atlatıp temiz sonuçlarımızıda alırız inş.
merhaba canım nasılsın
sen ne zaman yaptırcaksın
inşallah hepinizin , hepimizin sonuçları temiz çıkar meleklerimize sağlıkla kavuşuruz inşallah canımm
sağol canım napıyım işte iyi düşünüp herşeyin iyi gitmesi için ümit ediyorum...
ben çarşamba amniyosentez yapan doktora gidicem hemen o gün mü yapar randevu mu verir bilmiyorum çünkü 19. haftayı geçicez
inş. herkes hayırlı haberlerle gelir
merhaba kızlar biz doktordan gedik biraz önce ve cinsiyeti kız olarak değişti bebeğimin:)))) doktor kilona dikkat et fazla yeme ddedi.1 ayda 3 kiloya yakın almışım fazla dedi. 3 lü test için kan verdim haftaya çıkacak herkesin tüm sonuçları güzel çıkar inşallah. Halisnacık listede bizi düzeltirsin artık öptüm hepinizi
tabi canım iyi düşünelim herşey iyi olsun inşallah:)
Allah ım zaten hepimize bi sakinlik bi dinginlik veriyor sabır veriyor şimdiden çok şükür dimi:)
hadi bakalım hayırlısı olsun hakkında canım
inşallah o gün yapar dimi bölece strestende kurtulmuş olursunnŞeniz
inş. o gün yapar bütün temennim o hayırlısıyla bir an önce kurtulalım sonrada doğumlara dua edelim kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?