2010 Ağustos Anneleri

aynen canım hızlıca geçse şöyleee uyansak bir baksak mis kokulularımız kucaklarımızda allahım o günleri bize nasip etsin inşallah

Kıslar selam nasılız bugÜn ıŞyerınde mesaım bıtıyor aranıza yenı katılıpyazabılıyorum arkadaŞalr artık pzartesı ye gÖrÜŞÜrÜz allah nasıp ederse ,

kendınız ıyı bakın ıyı hafta sonları...

Kıslar selam nasılız bugün işyerinde mesaim bitiyor aranıza yeni katılıpyazabiliyorum arkadaşalr artık pzartesi ye görüşürüz allah nasip ederse ,

kendiniz iyi bakın iyi hafta sonları...

Kıslar selam nasılız bugün işyerinde mesaim bitiyor aranıza yeni katılıpyazabiliyorum arkadaşalr artık pzartesi ye görüşürüz allah nasip ederse ,

merhaba canım
iyi haftasonları
görüşürüz pazartesiiiopuyorumnanaktan

canım benim afiyet olsun yarasın bebişine

sağol tatlım inşallah yararŞeniz

bnm nıyee bıtmıyorr mesaımm yaaa(( salak salak ınslara laf anlatmaktan bıktım yoruldum laftan analmıyolar nekadar anlayıssız kaba ınsalar warr yaaa..hepsını bogasımm gelıyor hawa ne guzell dısarda bız ıcerde bogusuyoruzz. telefonda susmuyor mal mall off gerıldım gene sınırlerım cıkıyor tahammulum yok....:gitme:klava:

Selam kızlar dün söylemiştim ya bugün cinsiyet öğrenmeye gideceğiz diye ..gittiikkkkk :))) ve göstermediiiiii :)))) allahım ne haraketli bir kuzum var bir durmadı yerinde doktor teyzesi de bakamadı tabiiki..sonra benimki durmaya karar verdi ama bacaklarını bir güzel çapraz yaptı ve göstermedi..olsun ne yapalım bir hafta daha bekleyeceğiz artık öğrenmek için :)))

Başkanım bugün ekleyemeyeceksin beni yine listeye kaydirigubbakcemile3
ama kuzumu gördüm ya ohhhhh öyle huzur doluyumki..

Neyse bu arada canımmm Defneciğimin yanaklarından öpüyorum ve ona geçmiş olsun diyorum..

darısı sevgili Missgrafik ve benim başıma..bizde kazasız belasız cırrttt diye atlatacağız inşallahhh..

maşallah.. annesi ne güzel besliyorsun sen prensesini.. yada prenses annesini kemirip duruyor:) mümkün olduğunca dinlenmeye bak canım dikkat et kendine..

geçmiş olsun canım.. sonuçlarda çok güzel çıkacak inş..

şeker senide ekledik dua listemize.. inş sende atalatacaksın bu süreci sağlıkla..

kızlar yeni katıldım aranıza bende 16+3 günlük hamişim bende agustos annesiyim yani
hoşgeldin aramıza ilk sayfada gerekli olan bilgilerini yazarsan senide listemize ekleyelim olurmu..

sabır sabır sabır... az kaldı inş..yerimseniben

ne nazlı çıktı bu annesiiii..kaydirigubbakcemile3
ne kıymetli bıddığı varmış:) ama kaçarı yok bugün olmadı haftayaaaaa...
özlem gidermiş oldun canım sende iyi de olmuş..
sizdeki bu pozitif enerjilerle tabikide kolaycacık atlatacaksınız bu süreçleri..
güçlü-sağlıklı bebişlerin güçlü annelerisiniz siz...opuyorumnanaktan

Ayyy başkanım yaa doğru diyorsun biraz geçmiş okudum da ..ne günlermiş..bak düşün wild wild cat diyorki yaa keseyi gördük ama daha bebeği göremedik falan..hele ben bhcg derdine düşmüşüm size sorup duruyorum değerim şu çıktı bu çıktı acaba normal mi diye ..sen de beni rahatlatmak için merak etme herşeyin normal diye mesajlar atmışsın bana :)))) dediğin gibi biz o günleri atlattık ayol bu saatten sonra kuzularımız ne bizi ne de biz onları bırakmayız artık..:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

merhaba pınarcımmm
halisnanında dediği gibi ne kıymetli bıdığı varmışşkaydirigubbakcemile3
artık haftaya görürsün inşallah
yaa hadi salı bende göremezsemmmohaoldumsmile
neyse hayırlısı onlar sağlıklı olsunlarda 1 ay sonra öğrenelim dimi cinsiyetlerii:kedi:
öperim seni kocamannnopuyorumnanaktan

evet evet artık bırakamayız birbirimizi
büyük bi aşkla bağlıyız meleklerimize
inşallah sağlıkla sıhhatle kucağımıza alcağımız günleride göreceğiz inşallahhopuyorumnanaktan

inş. canım sen ne zaman geliyosun türkiyeye burda yaptırıcaksın dimi
hayırlısıyla atlatıp temiz sonuçlarımızıda alırız inş.

inş. canım sen ne zaman geliyosun türkiyeye burda yaptırıcaksın dimi
hayırlısıyla atlatıp temiz sonuçlarımızıda alırız inş.

merhaba canım nasılsın
sen ne zaman yaptırcaksın
inşallah hepinizin , hepimizin sonuçları temiz çıkar meleklerimize sağlıkla kavuşuruz inşallah canımm

merhaba canım nasılsın
sen ne zaman yaptırcaksın
inşallah hepinizin , hepimizin sonuçları temiz çıkar meleklerimize sağlıkla kavuşuruz inşallah canımm

sağol canım napıyım işte iyi düşünüp herşeyin iyi gitmesi için ümit ediyorum...

ben çarşamba amniyosentez yapan doktora gidicem hemen o gün mü yapar randevu mu verir bilmiyorum çünkü 19. haftayı geçicez

inş. herkes hayırlı haberlerle gelir

merhaba kızlar biz doktordan gedik biraz önce ve cinsiyeti kız olarak değişti bebeğimin:)))) doktor kilona dikkat et fazla yeme ddedi.1 ayda 3 kiloya yakın almışım fazla dedi. 3 lü test için kan verdim haftaya çıkacak herkesin tüm sonuçları güzel çıkar inşallah. Halisnacık listede bizi düzeltirsin artık öptüm hepinizi

tabi canım iyi düşünelim herşey iyi olsun inşallah:)
Allah ım zaten hepimize bi sakinlik bi dinginlik veriyor sabır veriyor şimdiden çok şükür dimi:)
hadi bakalım hayırlısı olsun hakkında canım
inşallah o gün yapar dimi bölece strestende kurtulmuş olursunnŞeniz

hoşgeldin tatlım
kız olarakmı değişti:)) iyiymişş aklinialirimsmile
hayırlısı olsun hakkımızda
ayy ben artık dayanamıyorum yaaa 3 gün kaldı ama saymak zor :hulya:

inş. o gün yapar bütün temennim o hayırlısıyla bir an önce kurtulalım sonrada doğumlara dua edelim kaydirigubbakcemile3

inş. o gün yapar bütün temennim o hayırlısıyla bir an önce kurtulalım sonrada doğumlara dua edelim kaydirigubbakcemile3

evet yaa hep beklemekle geçiyor vaktimiz:)
ama birbirimize dua ediyoruz ya o çok güzel Allah ım hep kabul ediyor çok şükür :)
sıkıntısı olanlarda atlatıyor Allah ın izniylee:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…