• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

Günaydın kızlaaaar günaydın küçük prens ve prenses mercimekleeer..
nasılsınııız?ben herzamanki gibi kayınvaldem kaldırıyo kahvaltıya yanına gidiyorum.bir güzel kahvaltı yapıp eve çıkıyorum evimi topluyorum sonra portokal sıkıyorum kendimee..biraz geçtikten sonrada MEGADİN VİTAMİNİMİ ALICAM.oda maşallah silgi gibi kocaman:)))
dün biraz belim ağırdı heralde çıktım gezdim diye gece boyunca eşim masaj yaptı belime çok kötüydüü..

DEMETÇİM CANIM SİNİRLENME SAKİN OL YAPMAAA biliyorum kolay değil herkişinin ağız kokusunu çekmek amam bebişini düşün..

canım benimde belim ilk günden beri belim ara ara ağrıyor son üç gündür sürekli ağrıyor doktora sordum normal dedi her hamilelinin haftaları ilerledikçe farklı yerlerine ağrı olabilir dedi kanama yada akıntı olmadığı sürece korkulacak birşey yok dedi kasılmaları ayırt etmek lazım tabiki düzenli ağrılar girip çıkan ağrılar sorun olabiliyor özellikle bele yük bindikçe ağrıması normal dedi benim regli dönemlerimdede en çok belim ağrırdı zaten hamileliktede en çok ağrıyan yerim belim valla

Benim 3. randevum 2'li test için şubat 6'da onun için şaşırdım...

sen daha geç gitmişsindir ilk randevuna 2 li test içinde uygun zaman 3. randevuna denk gelince öyle olmuştur canım benim 5. randevum 2 li test olacak hepimizn farklı canım ben 15 günde bir gittiğim için

canım benimde belim ilk günden beri belim ara ara ağrıyor son üç gündür sürekli ağrıyor doktora sordum normal dedi her hamilelinin haftaları ilerledikçe farklı yerlerine ağrı olabilir dedi kanama yada akıntı olmadığı sürece korkulacak birşey yok dedi kasılmaları ayırt etmek lazım tabiki düzenli ağrılar girip çıkan ağrılar sorun olabiliyor özellikle bele yük bindikçe ağrıması normal dedi benim regli dönemlerimdede en çok belim ağrırdı zaten hamileliktede en çok ağrıyan yerim belim valla

yok allahtan benim öyle çok ve sık ağırmıyo.işte dün arkadaşım gelmişti yurt dışından bir alışveriş merkezine gittik .nekadar otursakta oturmaktan yorulduk gezdik kendime tayt aradım hep kotla rahat etmiyorum hiç..malesefde bulamadım hep incecik taytlar vede yeni sezon bile gelmiş çok komik..
bencede hamileliğin ilk blirtilerinden bel ağrısıdır dediğin gibi kanama olmadıktan sonra çok normal.göbeğimiz ağırlaşınca heralde belimiz kıvrılmaya başlıyo rahim büyüyo tabi..
gene de dikkatli olmak lazım özellikle evdeysek uzankam lazım..çünkü doktorum ha oturmuşsun ha ayaktaymışsın aynı dedi..a.s

Kızlar ben artık çıkıyorum. Başım çok dönüyor. Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın... Öpüldünüz...

kimsenin kahrını çekeme valla 26 yaşındayım 17 yaşımdan beri çalışıyorum yeter artık. evimde oturmak yemek yapmak film zilemek temizlik yapmak istiyorum artık. kendime evime vakit ayırmak istiyorum artık. cahil insanlarla hiç işim olmaz hele ki iki yüzlü insanlarla asla mı alsa işim olmaz. ama görecekler onların hesaplarını karıştırıp gitmeyen demet eşek olsun....

:))
bende aynı şeyleri düşünüyorum ama sabredicem 7.aya kadar rapor hakkımı kazanayım hoppp ayrılcam :)
evde oturcam bebeğime bakıcam inşallah:Saruboceq:

Günaydın kızlaaaar günaydın küçük prens ve prenses mercimekleeer..
nasılsınııız?ben herzamanki gibi kayınvaldem kaldırıyo kahvaltıya yanına gidiyorum.bir güzel kahvaltı yapıp eve çıkıyorum evimi topluyorum sonra portokal sıkıyorum kendimee..biraz geçtikten sonrada MEGADİN VİTAMİNİMİ ALICAM.oda maşallah silgi gibi kocaman:)))
dün biraz belim ağırdı heralde çıktım gezdim diye gece boyunca eşim masaj yaptı belime çok kötüydüü..

DEMETÇİM CANIM SİNİRLENME SAKİN OL YAPMAAA biliyorum kolay değil herkişinin ağız kokusunu çekmek amam bebişini düşün..

günaydın canım
ah keşke bende evde olsam anneciğimin yanında kahvaltılar yapsak beraber
neyse yaz başında çok ağırlaşmadan taşınıcam zaten annemin yakınına inşallahopuyorumnanaktan

teşekkür ederim canım iyiyim allahıma şükürler olsun sen nasılsın tatlım ???

bende iyiyim tatlım
2 de çıkıcam kan sonuçlarını alıcaz bakalım hayırlısı
inşallah sorunsuz çıkar herşey:Saruboceq:

güzel anneler ve bebişleri günaydın

günaydın çilekçim nasılsın

Kızlar ben artık çıkıyorum. Başım çok dönüyor. Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın... Öpüldünüz...

tamam canım dikkattet kendine uzan biraz ama yan yat..dinlen şu bilgisayarda az radyasyon yüklemiyo bize yaa:((

biz çok acıktık eve gidiyoruz babayla yemek yemeye öptük hepinizi

affiyet olsuuuuncokacimcoook yarasın bebişee

görüşürüz canımopuyorumnanaktan
iyi bak kendine

bende çok acıktım ama yemeğe 1 saat var daha
sana afiyet olsun canımmopuyorumnanaktan

Kızlar Günaydınnnnnnnn...çok güzel bir gün olsun hepimize inşallah...Biraz geçmişi okiyim ben bakayım neler kaynattınız :))

günaydın canımm
inşallah hepimiz için güzel bir gün oluropuyorumnanaktan

ya bu çızelgenn aynından bırı bana yapsın delı oldum olmuyo lütfeeennnn:((:CüvCüv:
tatlım yaz bilgilerini yapalım
güzel anneler ve bebişleri günaydın
günaydın cnm
yat dinlen cnm biraz
oh afiyet olsun
Kızlar Günaydınnnnnnnn...çok güzel bir gün olsun hepimize inşallah...Biraz geçmişi okiyim ben bakayım neler kaynattınız :))

günaydın tatlım

günaydın canım
neyse yaz başında çok ağırlaşmadan taşınıcam zaten annemin yakınına inşallahopuyorumnanaktan

evet ya evde olmak çok güzel.23 ay önce marketimiz vardı devrettik hep dua ediyodum allahım eve geçince beni bebişle müjdele diye çok şükür öyle oldu..çalışıyo olsaydım çok zorlanıcaktım...her şerde bir hayırvardııııır..bunu sakın unutmayın ben çok yaşadım bu örneği..
inşallah sende anneciğine yakın eve taşınırsın ozaman görürsün nekadar kolay olucak herşey..
ben kahvaltımı orda yapıyorum ayrıca akşam yemeğinide orda yiğoruz kayınvaldem annemden ötee bir bardak bile yıkkatmıyo sağolsuuuun:asigim::1hug:

günaydın hepinize güzel anneler nasılsınız bakalım
doktora gidicek arkadaşlar inş. güzel haberlerle dönerler

günaydın canım

evet ya evde olmak çok güzel.23 ay önce marketimiz vardı devrettik hep dua ediyodum allahım eve geçince beni bebişle müjdele diye çok şükür öyle oldu..çalışıyo olsaydım çok zorlanıcaktım...her şerde bir hayırvardııııır..bunu sakın unutmayın ben çok yaşadım bu örneği..
inşallah sende anneciğine yakın eve taşınırsın ozaman görürsün nekadar kolay olucak herşey..
ben kahvaltımı orda yapıyorum ayrıca akşam yemeğinide orda yiğoruz kayınvaldem annemden ötee bir bardak bile yıkkatmıyo sağolsuuuun:asigim::1hug:

inşallah canım bende istiyorum hele de bebek olunca en çok anneme ihtiyacım olcak çünkü hep beraber vakit geçiririm hem bekarken de çalıştığım için annemi akşamdan akşama görüyordum şimdi haftada bir görüşüyoruz ama yetmiyor kaydirigubbakcemile3

kıslar midem çok fena ben çıkıyorum biraz masaya kafamı koyayım sinirden midem de zıpladı valla. neyse kendinize iyi bakın arkadaşlar görüşürüz

inşallah canım bende istiyorum hele de bebek olunca en çok anneme ihtiyacım olcak çünkü hep beraber vakit geçiririm hem bekarken de çalıştığım için annemi akşamdan akşama görüyordum şimdi haftada bir görüşüyoruz ama yetmiyor kaydirigubbakcemile3

anne gibisi varmı yaaa..:umursamaz: benim annm teee yurt dışında.napalım gurbetteyiz canı sağolsun ..allaha şükürler olsunki kayınvalde aratmıyo yanlız değilim hiç..seni çok iyi anlıyorum ..gittinmi yanına dizinin dibinden kalkma hiç tadını çıkar..

Back
X