Merhaba kızlar bence olumsuz şeyleri okuyup endişelenmeyin.BU tür şeyler size ve bebeğinize zarar verir rahat olun herşey olacağına varır.Ve ben bazen bu 2li testi yaptırmayı düşünmüyorum çünkü yanlışlık oranı doğruluk oranı kadar fazla boşuna strese girmenin bir anlamı yok .Yok eğer aldırırım diyorsanız o ayrı ama ben aldırmam doğrururm diyorsanız bu stresle hamilelik geçirmek neden.10 binde bir olan olayı neden kendinizde düşünüyorsunuz .Ayrıca teste problem çıksa birde amniyosentez yapıcaklar boşuna sitres.Bence hiç gereği yok zaten ense kalınlığına bakınca riskli bir durum varsa çıkıyor...sağlıkla kalın...
canım sana %100 katılıyorum.. kızlaarr zaten hassas dönemdeyiz neden böyle şeyler düşünüp canınızı sıkıyorsunuz tabii bizimkini de.. kızlaaarr günde milyonlarca kadın doğum yapıyor... ve unutmayın ki çoğu sağlıklı bebekler... neden aklınıza kötü kötü şeyler getiriyorsunuz yaa.. Allah Allaaahh... Düşünecek bişey yok Allahın izni ile herşey yolunda bebeklerimiz büyüyor ve sağlıklılar...