Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya ben öyle 12 saat falan hastanede sancı çekmekten çok korkuyorum yani acımasından değil ama heycandan napar insan 12 saat geçmek bilmez. bide bağırmak istemiyorum hiç böle evde suyum gelsin sonra hastaneye gideyim 2 sancı hopp bebişim:))
kızlar nerdesiniz?? valla uyuyıcam şimdi bi uyku bastırdı sormayın
işte bende bağıramam utanırım. ayy inşallah bağırtmaz bebişimiz arkadaşım bağırırsın bence diyor ama bakalım. valla benim yengem maşallah iki yiğenimde de hastaneye gitti hopp yarım saat sonra bebişler kucakta evde çekti sancısını ama işte insan tedirgin olur ne biliyim
tünaydın tünaydın tünaydın canım arkadaşlarımm.... yine sayfalarca yazılmış..
efsanurcum mide yanması için 2yudum soğuk süt içmeni tavsiye ediyorum.. yakınlarında olsun ama sadece 2yudum soğuk iç.. tekrar ederse 10dk sonra yekrar 2yudum.. yine tekrarlarsa yine 10dk sonra 2yudum.. rahatlıycaksın inş..
hallisna bende deniyicem soğuk sütü şimdi soda içiyorum iyi gibi ama başım başladı bu seferde aman hergün bi tarafım ağrıyo:)
gidiyor gözlerim açık tutamıyorum ay noldum bugün böyle tabi dün 9da değil 10da yattım:)
ya kızlar nolur bir şey söyleyin ben uyuyamıyorum gece 3e kadar dönüp durdum ne yana dönsem rahat edemiyorum şimdi böyle ben napcam son aylarda
hoşbulduk güzel-tatlı-şirin özlemimmm... opuyorumnanaktanhoşgeldiin şekeriimm :))
geçen havanın güneşli olduğu gün içim öylesine coştu ki mutfağa kısmi temizlik yaptım.. ve ilk zamanların yorgunluğu kokulardan tiksinmeler vs vs hiçbiri yok.. hem havanın griliğinin verdiği sıkıntı hemde normal olarak gebeliğin verdiği rahatsızlar.. hepsi geçecek inş.. ben şükür yavaş yavaş toparlanıyorum..hallisna bende deniyicem soğuk sütü şimdi soda içiyorum iyi gibi ama başım başladı bu seferde aman hergün bi tarafım ağrıyo:)