• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

ya ben öyle 12 saat falan hastanede sancı çekmekten çok korkuyorum yani acımasından değil ama heycandan napar insan 12 saat geçmek bilmez. bide bağırmak istemiyorum hiç böle evde suyum gelsin sonra hastaneye gideyim 2 sancı hopp bebişim:))

ya ben öyle 12 saat falan hastanede sancı çekmekten çok korkuyorum yani acımasından değil ama heycandan napar insan 12 saat geçmek bilmez. bide bağırmak istemiyorum hiç böle evde suyum gelsin sonra hastaneye gideyim 2 sancı hopp bebişim:))

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 valla inş. canım 2 sancı sonra hop bebişlerimizz alkisalkisalkis inş. zaten suyunuz gelmeden hastaneye gelmeyin diyormuş doktorlar.. öyle yapmak lazım ayy ben bağıramamda utanırım herkesin içinde bayanssulusmile

aaaaa NPSL gelmiiişşş... canıım geçmişi okumayı bırak .. önce bize nasıl odluğunuz yaazz çabuuk ... merak ettik senii...

işte bende bağıramam utanırım. ayy inşallah bağırtmaz bebişimiz arkadaşım bağırırsın bence diyor ama bakalım. valla benim yengem maşallah iki yiğenimde de hastaneye gitti hopp yarım saat sonra bebişler kucakta evde çekti sancısını ama işte insan tedirgin olur ne biliyim

işte bende bağıramam utanırım. ayy inşallah bağırtmaz bebişimiz arkadaşım bağırırsın bence diyor ama bakalım. valla benim yengem maşallah iki yiğenimde de hastaneye gitti hopp yarım saat sonra bebişler kucakta evde çekti sancısını ama işte insan tedirgin olur ne biliyim

ayy hiç kendimi düşünemiyorum yaa nasıl bir halde olucaz acaba... kocacığıma rica edeyimde biraz daha fazla verip özel oda tutsa bana bari :)))

tünaydın tünaydın tünaydın canım arkadaşlarımm.... yine sayfalarca yazılmış..:nazar:
efsanurcum mide yanması için 2yudum soğuk süt içmeni tavsiye ediyorum.. yakınlarında olsun ama sadece 2yudum soğuk iç.. tekrar ederse 10dk sonra yekrar 2yudum.. yine tekrarlarsa yine 10dk sonra 2yudum.. rahatlıycaksın inş..

tünaydın tünaydın tünaydın canım arkadaşlarımm.... yine sayfalarca yazılmış..:nazar:
efsanurcum mide yanması için 2yudum soğuk süt içmeni tavsiye ediyorum.. yakınlarında olsun ama sadece 2yudum soğuk iç.. tekrar ederse 10dk sonra yekrar 2yudum.. yine tekrarlarsa yine 10dk sonra 2yudum.. rahatlıycaksın inş..

hoşgeldiin şekeriimm :))

hallisna bende deniyicem soğuk sütü şimdi soda içiyorum iyi gibi ama başım başladı bu seferde aman hergün bi tarafım ağrıyo:)

hallisna bende deniyicem soğuk sütü şimdi soda içiyorum iyi gibi ama başım başladı bu seferde aman hergün bi tarafım ağrıyo:)

ben de sabah aynı şeyi düşünmüştüm canım.. bu yaşımda sürekli ağrı çekiyorum yaşlanınca yataktan kalkamayacağım heralde diye içimden geçiyordu...

umarım hepsi hamileliktendir ve en kısa sürede geçer hepsiii hihoyyyt

ya kızlar nolur bir şey söyleyin ben uyuyamıyorum gece 3e kadar dönüp durdum ne yana dönsem rahat edemiyorum şimdi böyle ben napcam son aylarda

gidiyor gözlerim açık tutamıyorum ay noldum bugün böyle tabi dün 9da değil 10da yattım:)

:roflol: :roflol: :roflol: ayy biz bu tavuklukla napıcaz şekerim yaa.. az yatsan dert çok yatsan dert.. hafta sonları uzun saatler uyuyayım diyorum ozamanda çok yatmaktan başım ağrıyor.. ben de yani bzi de senin gibiyiz hafta içi en geç 11 de yatıyoruz şakkıdı

ya kızlar nolur bir şey söyleyin ben uyuyamıyorum gece 3e kadar dönüp durdum ne yana dönsem rahat edemiyorum şimdi böyle ben napcam son aylarda

canım belki bu döneme özel bişeydir he? geçer daha sonra... benim favori yanım sol yanım.. hem burnum açılıyor hem de rahat yatabiliyorum...

hoşgeldiin şekeriimm :))
hoşbulduk güzel-tatlı-şirin özlemimmm... opuyorumnanaktan

geçen havanın güneşli olduğu gün içim öylesine coştu ki mutfağa kısmi temizlik yaptım.. ve ilk zamanların yorgunluğu kokulardan tiksinmeler vs vs hiçbiri yok.. hem havanın griliğinin verdiği sıkıntı hemde normal olarak gebeliğin verdiği rahatsızlar.. hepsi geçecek inş.. ben şükür yavaş yavaş toparlanıyorum..
az kaldı az....
kızlar 2010 ağustos bebişlerinin cicileri konusunu ne zaman açayım? alalım artık bişeyler...

Back
X