Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bu bebegının gelışımıyle ilgili benım dogumuma ilk 28agustos dedı soora 23dedi dr şimdi son gıdışımızde 14agustos dedı bebek geliştıkce dogum öne alınırmış dr ööle dedı.
pınarım ve sitare sizde tüm herkes gibi buradan güzel haberlerinizi paylaşacaksınız bizimle inş..umarım bıdıklarını da gösterirler:)
şunu da söyleyeyim,; sıcak su hemoroide normalde iyi geliyor bende duymuştum ama şimdi hamileyiz ya bir zararı var mıdır acaba? doktora sordun mu özlem?
hımmm çok saol arkadaşım. bu gdişle her gittiğimde yeni tarihler duyacağım bi bakıyormuşum önce ağustos sonu derken şimdi en önce ben doğururmuşum :))
ben bişi sormak istiyorum arkadaşlar bilgisi olan yorumlarsa sevinirim.
şimdi bnm satıma göre doğum tarihim 27 ağustos çıkıyordu ama 6 haftalık hamileyken doktorum bilgisayar ultrasona göre doğumunu 30 ağustos gösteriyo 3 gün geriden gidiyor bbek dedi geçen hafta gittiğimizde bu sefer de ultrasona göre doğumun 24 ağustos dedi nasıl oluyor bu? bebeğimde değişiklik yok sadece doğumum mu yaklaşıyor yoksa bebeğim ve kesesinin gelişimine göre haftası mı ileri gidiyor? kafam karıştı :S
tşk ederim verdiğin bilgi için.
kafana takma derken yani ben son satımımı esas almalıyım yoksa doktorun dediği 24 ağustosumu ona göre şimdi 12+3 üm mü oluyor? 11+4 ken 46mm demişti doktor boya göre bakarsa tarihe ooo işimiz var :) ben uzunum baba uzun :))
hoşgeldin halisnacım nasılsın
sen çalışıyormusun canımcım yoğunsun galiba
arada giriyorsun ya ondan sordum
Kızlar ben ancakkkk geldiimmmm....biraz geç geldim geçmiş okudum..Sohocum geçmiş olsun canım ..bu problem bende de var maalesef...Elma kaynatıp pişmiş elma yiyip suyunu içiyorum..beni biraz rahatlattı açıkçası istersen sende bir dene canım..yarın 2li testim var bende de heycan dorukta..
pınarım ve sitare sizde tüm herkes gibi buradan güzel haberlerinizi paylaşacaksınız bizimle inş..umarım bıdıklarını da gösterirler:)
şunu da söyleyeyim,; sıcak su hemoroide normalde iyi geliyor bende duymuştum ama şimdi hamileyiz ya bir zararı var mıdır acaba? doktora sordun mu özlem?
:)cınsıyetını ögrendınmı bebegınn ben 2lı teste gıttıgımde 12+1oldugumu sanıyodum erkenmı gıdıyorum derken dr 13+3oldugumu sööledı vee küçük kızımızı gördük
cnm başta bebişin gerideymiş,sonra fark atmış baksana maşallah,nerdeyse 1 hafta önden gidiyor şimdi
genelde dr.un nei söylese o tarihte oluyor cnm
bize 16 mayıs demişti dr.um
15 inde oldu kızım sancılarım başladı ama açılma olmadığı için sezeryan olmuştu
ikili testim 2 gün sonra canım.doktora en son geçen hafta perşembe gitmiştim ultrason çıktısında 11+4 diyordu şimdi 1 hafta geçti demek ki haftamı 12+4 kabul edeceğim cumartesi ikili teste gittiğimde nerdeyse 13 haftalık olacağız ozaman :) inş cinsiyetini gösterir. son gördüğümüzde hareketliydi sıçradı yerinden ellerini oynattı bişiy tutmak ister gibi :)
Selam canım , hoşgeldin.Senin randevun saat kaçta ? Bakalım cinsiyet öğrenebilicek miyiz? opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Merhaba arkadaşlar,
Biz geldik. Umarım herkes iyidir. Keyfiniz neşeniz boldur.
Biz oğlumla oldukça iyiyiz.:ecrin_bebek:
Sohocuğum bu arada geçmiş olsun.
tşk ederim angelcim biz iyiyiz çok şükür heyecanla bekliyoruz..inş cinsiyetini görürüz.
bebişin ve sen nasılsın? senin bi şikayetin yoktur inş.
yok canım çalışmıyorum...arada katılıyorum konuşmalara ama sizleri takipteyim yerimseniben
kızlar ben geldim...bugün ikili testim vardı ama hiiç umduğum gibi geçmedi...ultrasonu yapan doktor sağolsun ekranı bile bana çevirmedi, ağzından bir tek kelime işitmedim...10 dakika bile bakmamıştır zaten...tamam, kalkabilirsin dedi...raporunu hazırlıycam dedi...kapıda bekledim, aldım raporu, kendi doktoruma çıktım..ense kalınlığı normal dedi...çarşamba günü kan tahlil sonuçlarını alıcam..((
kızlar ben geldim...bugün ikili testim vardı ama hiiç umduğum gibi geçmedi...ultrasonu yapan doktor sağolsun ekranı bile bana çevirmedi, ağzından bir tek kelime işitmedim...10 dakika bile bakmamıştır zaten...tamam, kalkabilirsin dedi...raporunu hazırlıycam dedi...kapıda bekledim, aldım raporu, kendi doktoruma çıktım..ense kalınlığı normal dedi...çarşamba günü kan tahlil sonuçlarını alıcam..((
selam kızlar nasılsınız bakalım biz bebişimle ancak şimdi girebildik nete annemlerdeyimde bugün
özlemcim geçmiş olsun cnm kuru kayısı,üzüm ye onalar iyi geliyo bende kabızlıkla uğraştım için biliyorum artık neyin iyi geldiğini ve pırasada iyi gelir
demek bebeişini gördün ama o zana göstermedi bişey ayyy bu beişler bizi meraktan çatlatcak walla sırnaşık şey
Merhaba arkadaşlar,
Biz geldik. Umarım herkes iyidir. Keyfiniz neşeniz boldur.
Biz oğlumla oldukça iyiyiz.:ecrin_bebek:
Sohocuğum bu arada geçmiş olsun.