• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

hoşgeldin cnm ne kadar ilgisiz bi doktormuş alsanaalsanasmile insan sanada gösteriri bebişini dimi ama sende bişey demedinmi cnm
kendi doktorun bakmadı mı sana sonra ultrasonda ona söyleseydin bi bebişimi görim diye
ultrasonu yapan farklı bir doktor..usg den sonra kendi doktoruma çıktım...zaten salı günü kendi doktorumda bakmıştı, gelişimi iyi demişti..ama olsun , bugünde görmek isterdim..

canım allah yardımcın olsun şimdiden hiçbierşey çıkmaz inş bu arada bebeğini kısa süre görmene çok üzüldüm onu uzun uzadıya izlemek daha şimdiden bile keyif veriyor insana benim doktorum sağolsun aynı heyecanı benimle yaşıyor gibi ben bıkana kadar bekliyor beni:)))) cinsiyeti belli oldumu bu arada???

kadının ağzından kerpetenle laf alıyosun..bebek sağlıklımı diye ben sordum, şimdi belli olmaz dedi..akannehir20. haftada ayrıntılı usg de belli olur dedi..cinsiyeti bellimi dedim ,daha erken dedi...iki cümle zor aldım yani ağzından..

selam kızlar naptınız neler kaynattınız bakıcam sımdı... bende bıraz once acıkogretım kaydımı yaptırdım... hem hamıs hem okullu oldum:) zemuszemus

hay allahım yaa madem insanlarla konuşup aydınlatmıycaksa ne diyye doktor olduysa
işte ama çok tatlı dilli doktorların olduğu gibi böyle doktorlarda var
üzme cnm kendini en azından iyi olduğunu duymak bile güzel

arkadaşlar şimdi doktordan geldim ense kalınlığı 1.7 çıktı kan sonuçlarını cumartesi günü alıcam. nette araştırdım canımı sıkan şeylerle karşılaştım şuan çok moralim bozuk. bazıları 3 ün üzeri riskli bazıları 1.7 de risk gurubuna girer diyo 1.7 çokmu yüksek yaa? nolur bişe söyleyin

bana müsade arkadaşlar
eşim bugün erken gelcek dışarı çıkcaz hazırlanıyım geç olmadan
hepinize bebişlerinizle sağlıklı günler dilerim
ikili testi olanlar umarım güzel bir muayene geçirir güzel haberler getirirler..

sersumaa relaks relaks relaks:) bebişte sinirleniyor..:)
özicelcius ALLAH üçüzlerini sağlıkla kucağına alıp büyütmenide nasip etsin inş.. hoşgeldin..

arkadaşlar şimdi doktordan geldim ense kalınlığı 1.7 çıktı kan sonuçlarını cumartesi günü alıcam. nette araştırdım canımı sıkan şeylerle karşılaştım şuan çok moralim bozuk. bazıları 3 ün üzeri riskli bazıları 1.7 de risk gurubuna girer diyo 1.7 çokmu yüksek yaa? nolur bişe söyleyin

doktorun ne dedi

selam kızlar naptınız neler kaynattınız bakıcam sımdı... bende bıraz once acıkogretım kaydımı yaptırdım... hem hamıs hem okullu oldum:) zemuszemus

hadi bakalım cnm hayırlı olsun bende senin gibiyim
ama benim cnm hiç ama hiç derste çalışmak istemiyo napıcam bilemiyorum eyvahedigeldismile

hadi bakalım cnm hayırlı olsun bende senin gibiyim
ama benim cnm hiç ama hiç derste çalışmak istemiyo napıcam bilemiyorum eyvahedigeldismile

aynen canım varya kpss yede calısmaya calısıyorum.. kıtabı acıyorum ya o anda ne hıkmetse uykum gelıyyo ve uyuyorum... bayanssulusmile

hemen sıkma canını bakalım benim doktorumda 3'ün üzeri riskli dedi
doktoruna gösterdiğinde o da bişey olmadığını söyler merak etme sen

bu sonuç tek başına bişey ifade etmez dedi. kan değerleriye beraber yorumlıycaz dedi.

canım korkma hıc bısey olmaz Allahın ıznıyle ya sıkma kendı canınıda bebegın canınıda annesi tamam mı dua et bol bol.. gor bak hıc bısey cıkmıcak

sema hastanesinde yaptırdım ama sanırım başka bi hastaneye daha gidicem. içim hiç rahat değil. teşekkürler sıkmamaaya çalışıcam canımı

Selam canım , hoşgeldin.Senin randevun saat kaçta ? Bakalım cinsiyet öğrenebilicek miyiz? opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

döv gitsin yaa sen hamilesin herşey hakkın alsanaalsanasmile aklinialirimsmile[/QUOTE

ya bu saat olmuş öyle bir iş geldiki önüme anlatamam, sabahtan beri oturuyo kal....k geldi bu saatte iş veriyo, deli olcam yolcam gidip saçını başını şimdi

canıım saçmalama o 2,7 olmasın sakın... ben hiçbiyerde okumadım öyle bişey eminim sen de yanlış bişeyi anlamışsındır... bana doktor kendi ağzı ile söyledi... hem ozaman biz ölelim.. benim ki de 1,4 benimki risk oranı yüksek olmalıydı.. çok şükür herşey normaldi.. sıkma canını sakın.. sen yanlış anlamışsındırrr..

Back
X