• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

Amin canım inşallah. Sen de sağlıkla kavuşursun inşallah bebişine
Artık her lafım "inşallah" "Allah kısmet ederse" oldu valla :)

Yok ama böyle minik bir çıkıntı var sanki :)
Çok canım sıkkın ama... bebeğin beslendiği plasenta yanlış yerde duruyormuş. Rahim ağzına yakın bir yerde... 15 gün önce kanamam oldu. O günden beri evde yatıyorum. Plasenta previa deniyor işte...
Bakalım yarın dr.a görünücem belki yukarı çıkmıştır olması gerektiği yere... İki elim duada

dmy cim geçmiş olsun canımbebişinle beraber bu rahatsızlığın üstesinden geleceğinize inanıyorum.dinlenmene bak ,hiç bişeyede üzülme.hayırlı haberlerini bekliyoruz

kızlarr maşallah bebişler bir bir kendilerini gösteriyor
esterya canım oğluşun hayırlı olsun
baby love çok şanslısın kız ve oğlan çok güzel tebrikler

kızlarr maşallah bebişler bir bir kendilerini gösteriyor

baby love çok şanslısın kız ve oğlan çok güzel tebrikler

evet gülay maşallaaaaah biri kız biri oğlan..ben daha alıştıramadım kendimi ikisini erkek diye düşündüğüm için..
çok heycanlıyııııız pembe bişeylere bakarken ben heralde bunları hiç giydiremicem diyodum:))))
tekrar çok sağol teşekürederiiiiiiim:1hug:

GUnaydın Kızlar,

Iyi dilekleriniz icin cok ama cok tesekkur ederim, ilginc olan ne biliyormusunuz yapılan butun hesaplamalar cin takvimleri rus takvimi yok kan yenileme hesaplama falan hepsi kız diyordu ama bebişim erkek cok enteresan degil mi?

günaydınnnn geçmişin hepsini okuyamadım valla çok yazmışsınız:))
ikili testi iyi olanlar gözünüz aydın cinsiyeti öğrenen arkadaşlarda var ne güzel darısı bizlere inşallah.
bu arada bu sene kız anneleri şanslı 1 kıza 3 erkek düşücek nerdeyse:)))

burcucum seninde cuman mübarek olsun.
bu arada benimde 2li testimi usg görevlisi yapıcak yaa banada göstermezmi acaba valla bi sürü para vericem zaten uçarım gerçi kayınvalidem çok iyi biri olduğunu söylemişti önceden gitmiş ona hayırlısı bakalım pzt anlıyıcaz

ngünaydın arakadaşlar nasılsınız hepinizin cuması hayırlı olsun inş...

cinsiyetlerini öğrenen annelerinde gozleri aydın allah sağlıklı huzurlu yetiştirmek nasip etsin inş...

bugün cok moralim bozuk cumartesi türkiye ye gelecektim doktor için perşembe gününe ertelendi .ya bende artık bebişimi görmek istiyorum heycandan meraktan ölüyorum.mafoldumben

aman da aman ne güzel anlatmışsın canım:emir_bebek:
maşallah
gerçekten çok şanslısın ALlah ikisini birden veriyor
inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın canım:Saruboceq:

amiin angel amin canım benim darısı başına inşallaaah hepimiiiiz hayırlısı ileee öncelikle hayırlı doğumlar kolay bir hamilelik süresi vee sağlıklı velatlar nasib eylesin rabbim bizeee...TEŞEKÜREDERİM:asigim:a.s.

amin canım inşallah hepimizee

burcucum seninde cuman mübarek olsun.
bu arada benimde 2li testimi usg görevlisi yapıcak yaa banada göstermezmi acaba valla bi sürü para vericem zaten uçarım gerçi kayınvalidem çok iyi biri olduğunu söylemişti önceden gitmiş ona hayırlısı bakalım pzt anlıyıcaz

günaydın canımmm nasılsın
yani ben ilk zamanlar burda kadın doğum hastanesi var oraya gidiyordum kadın bakıyordu hemen bir kağıt yazıyordu yukardan ultrason dr baksın diyordu yukarı çık sıra al ultrason dr bakıyordu hiç öle banada göstermedi hani şimdi gitseydim nasıl olurdu bilmem sonra o bir kağıt veriyordu dr bakıyordu tamam herşey yolunda deyip çıkıyordum ama şimdi tanıdık dr um var hemde hastanede değişti o nedenle ultrasona bakanda yorumlayanda gösterende kendisi...
seninde tanıdık olcağı için göstermeme gibi bi şansı yok bence:kedi:
herşey güzel olur merak etme canımcımmopuyorumnanaktan

herkese günaydınlar hayırlı cumalar

günaydın imren nasılsın canım

imren üzülme bak bebeğinde üzülüyor sen üzülünce olsun bir kaç gün daha var hayırlısıyla gelde belki böylesi daha iyi olucak her işte bir hayır vardır sen perşembeye kadar oyala kendi sık sık buraya gel bak biz hep burdayız çene yapıyoruz

bu sadece ense kalınlığını öğrenmek için dr büyük usgye girmemi istedi ama 4 boyutlu olduğu için bende görmek istiyorum inşallah görebilirim

ngünaydın arakadaşlar nasılsınız hepinizin cuması hayırlı olsun inş...

cinsiyetlerini öğrenen annelerinde gozleri aydın allah sağlıklı huzurlu yetiştirmek nasip etsin inş...

günaydın leylacım sanada hayırlı cumalarrr

bugün cok moralim bozuk cumartesi türkiye ye gelecektim doktor için perşembe gününe ertelendi .ya bende artık bebişimi görmek istiyorum heycandan meraktan ölüyorum.mafoldumben

sıkma canını bitanem
geç olsunda güç olmasın ne yapıcaksın
1 hafta sonra gelirsin inşallah kazasız belasızz:Saruboceq:

Back
X