• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

hosgeldin canim...senin hamislik nasil gidiyo..

çok hoşbuldum canım. benim 7 haftalıkken bulantılarım başladı sabahları mutlaka yataktan kalkar kalkmaz çıkarıyordum affedersiniz. şimdi yavaş yavaş azalmaya başladı. ama tabi tiksindiğim bazı gıdalar oldu ayran, kıyma ve muz. senin nasıl gidiyo canım sen kaç haftalık hamişsin.

kızlar hepinize selam.ben bu topiğe daha önce girip listeye ismimi yazdırmıştım fakar bir daha girmeye fırsat bulamamıştım. mafoldumben
bende 12+1 bir günlük hamileyim ve 26 ağustosta inşallah bebeğimi kucağıma alacağım. bebeğimin kalp atışlarını 8 haftalıkken duydum ve yarın tekrar kontrolüm var.
benide aranıza alırmısınız. a.s.

tabii kiiii :))) hoşgeldiiinn... Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş.

hoşgeldin canım
sanada hayırlı ve güzel hamilelikler olsun inşallah
[/QUOTE]

sağol bitanem allah hepimizi sağ salim meleklerimize kavuştursun inşallah.

herkes bişeylere aşeriyo sanırım bende kiraza aşeriyorum ama bulamıyoruz birde erik kızlar ya daha bunlarında mevsimine çok var ya :çok üzgünüm:

Ben herseyden tıksındım yenı yenı yemek yıyebılıyorum.. ama kahvaltı tarzı daha cok sevıyorum... hıc sulu yemek yemegı ıstemıyorum hala.. bebegım beslenemıyecek dıye cok korkuyorum...

çok hoşbuldum canım. benim 7 haftalıkken bulantılarım başladı sabahları mutlaka yataktan kalkar kalkmaz çıkarıyordum affedersiniz. şimdi yavaş yavaş azalmaya başladı. ama tabi tiksindiğim bazı gıdalar oldu ayran, kıyma ve muz. senin nasıl gidiyo canım sen kaç haftalık hamişsin.

ben 4 ayi bitirdim allahin izniylen cok sükür...benim cok az midem bulanmisti...ama hic istifra etmedim..simdi zaten tamamen gecti...

hoşgeldin canım
sanada hayırlı ve güzel hamilelikler olsun inşallah

sağol bitanem allah hepimizi sağ salim meleklerimize kavuştursun inşallah.[/QUOTE]

amin canım inşallah

Ben herseyden tıksındım yenı yenı yemek yıyebılıyorum.. ama kahvaltı tarzı daha cok sevıyorum... hıc sulu yemek yemegı ıstemıyorum hala.. bebegım beslenemıyecek dıye cok korkuyorum...

bende aynı durumdayım canım ya
ne yapıcam bilmem
yoğurdu falan da zorla yiyorum:(

kızlar bu arada bende nivea nın bebe yağını aldım
sabah duştan sonra kullandım
ayy o kadar güzelki hem mis gibi koktum hemde yumuşacık oldum:))

canım üzülme yavaş yavaş düzeliyormuş bulantıların bak. bebekler 3 aydan sonra annenin yediklerinden beslenirlermiş. benim bi arkadaşım vardı 9 ay boyunca hep kustu ve 4 kilo nur topu gibi bi bebek dünyaya getirdi.

günaydın herkese, gece hiç uyuyamadım bişe sorucam sizlere göbek deliğimin hizasında sol tarafımda bi ağrı var 3-5 sn. ağrıyo geçiyo ağrıyo geçiyo ben acaba bebeğim hareket ediyıorda kendine yer açmaya çalışıyorda onun ağrısımı acaba dedim ama geçmiyo sürekli var bie kasıklarım çok ağrıdı gece sizde de oluyormu böyle ağrılar korktum ben gece baya

angel canim herseyi paylasabiliriz burda...ama yinede hurafe seyleri umursamamak lazim...zaten cok sinir oldugum seyler bu koca kari laflari...öyle cok seyler söyleniyorki bazen düsünüyorum..bunlari nasil neye dayanarak eski hanimlarimiz uydurdular diye..almanlardada cok hurafe söylentiler var...sadece bizde deyil....

ben 4 ayi bitirdim allahin izniylen cok sükür...benim cok az midem bulanmisti...ama hic istifra etmedim..simdi zaten tamamen gecti...

ne güzel canım ya çok imreniyorum sorunsuz hamilelik geçirenlere ya. sizin cinsiyet belli olmuştur değilmi kaç haftalıkken belli oldu canım.

sağol bitanem allah hepimizi sağ salim meleklerimize kavuştursun inşallah.

amin canım inşallah

bende aynı durumdayım canım ya
ne yapıcam bilmem
yoğurdu falan da zorla yiyorum:(
[/QUOTE]

ben onuda yıyemıyorum hergun bı bardak sut ıcıyorum ınan zorla ya esım hergun yumurta yedırıyo bıtane... yumurtadan tıksındım..

herkes bişeylere aşeriyo sanırım bende kiraza aşeriyorum ama bulamıyoruz birde erik kızlar ya daha bunlarında mevsimine çok var ya :çok üzgünüm:

aman kızlar gözünüzü seveyim vermeyin şu meyvelerin isimlerini.. canı isteyen olur okuyunca falan.. bulunmuyorlarda kolay kolay... lütfenn :))

ben de onu kullanıyorum canım gerçektenn mis gibi kokuyor :)) eşim de bayılıyor :asigim:

günaydın herkese, gece hiç uyuyamadım bişe sorucam sizlere göbek deliğimin hizasında sol tarafımda bi ağrı var 3-5 sn. ağrıyo geçiyo ağrıyo geçiyo ben acaba bebeğim hareket ediyıorda kendine yer açmaya çalışıyorda onun ağrısımı acaba dedim ama geçmiyo sürekli var bie kasıklarım çok ağrıdı gece sizde de oluyormu böyle ağrılar korktum ben gece baya

günaydınnnn :)) canım belki bebek hareket ediyorduuuurrr :)))

bendede oluyor hala ara sira öyle agrilar...özelikle aniden oturdugum yerden kalktigimda cok fena agri giriyo birden...kramp gibi..birde cok sinirli gergin oldugum zaman...bazende cok yoruldugumda agrilar oluyo ..artik daha dikkatli olmaya calisiyorum..cok fazla yormuyorum kendimi

Ben daha hıc kullanmadım yagı... ıns bugun kullanayım olmazsa..sadece banyodan sonra mı kullanıyosun canım yoksa hergun kullanıyomusun... bıde benım ıc camasırlarım olmuyo artık bana... kalcam acayıp genısledı...

canım üzülme yavaş yavaş düzeliyormuş bulantıların bak. bebekler 3 aydan sonra annenin yediklerinden beslenirlermiş. benim bi arkadaşım vardı 9 ay boyunca hep kustu ve 4 kilo nur topu gibi bi bebek dünyaya getirdi.

masallah... ınsallah benımde oyle olur.. bebekler beslencek bıyer buluyolarmıs ole dıyodu bızım bı arkadas.. ınsallah ole olur... benden alsın kendı buyusun ıns...

bendede oluyor hala ara sira öyle agrilar...özelikle aniden oturdugum yerden kalktigimda cok fena agri giriyo birden...kramp gibi..birde cok sinirli gergin oldugum zaman...bazende cok yoruldugumda agrilar oluyo ..artik daha dikkatli olmaya calisiyorum..cok fazla yormuyorum kendimi

benımde cok oluyo ozelllıkle sag tarafımda.. anlatamam bazen bır oluyo ıann aglıyorum cok acıyo sag ayagımın uzerıne basamıyorum... tezcanlı bırıyım anıden kalk otur yapıyorum ondanda oluyo alısamadım yavas hareket etmeye

kızlar ben kuruyemişten tiksindim iyide oldu valla zaten bi faydası yok cevizle fındık yiyebiliyorum o yeter.
soho almadı eşim buzu çözülmeden yiyin falan yazıyırya bizimki takıntılıdır o konuda bi şey falan olur ben sana bulurum izmirden isteriz dedi

Back
X