- 19 Aralık 2008
- 3.583
- 85
- 358
bizde sorun bendeydi.. ilk tanıştığımızda eşime söylemiştim.. iş resmiyete dönüşünce annesi de bilsin istedim.. söyledik.. benim çocuğumun olmayacağına kanaat getirdiler.. eşimle arama girildi ve biz nişan yapmayı düşünürken ayırıldık..
sonrasında canım kocam ben seviyorum ben alıcam ben razıyım dedi.. evlendik..
sorunumda;pko.. ve sürekli tekrar eden kistler yüzünden tek yumurtalığımın alınmış olması..
hani ne bileyim evlilik dışı ilişkim sonucunda çocuk aldırsam da böyle bir rahatsızlığa sahip olsam tamam yine haklılar.. ama benim dışımda olan bir rahatsızlık.. keyfimden olmadı ya.. ki söylemesem kimseler bilmezdi anlamazdı.. ama gizli-saklı olmasın dedim..!!!
evlendik.. ilk aydan itibaren çocuk yokmu söylemleri başladı..
en başta kendimiz istediğimiz için,sonrasında herkesin susması için evliliğimizin 2.ayında tedavilere başladık..
önceki doğru söyleyişimin verdiği tecrübe ile kimseye söylememeye karar verdik..
şükür RABBİM senelerce uğraştırmadan nasip etti.. inş sonumuzda güzel olur..
tatlım boyle ınsanlar heryerde var... ınan ben konyalıyım bızım oraların kayınvalıdelerı cok mesurdur ezıyetlerı... ya ınsansın acızsın.. hersey ınsanın elınde olmadıgını onlarda gayet ıyı bılıyolardır... Rabbım hıc vermeyedebılırdı... ama esın senı okadar cok sevıyomuskı bu aranızda problem olmamıs... yaaa aman uzun lafın kısası bosver hıc dusunme sız mutlu olun gerısı hıc ama hıc onemlı degıl... Allahım ole dusunen ınsanlara fırsat vermesın ınsallah..