• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

bizde sorun bendeydi.. ilk tanıştığımızda eşime söylemiştim.. iş resmiyete dönüşünce annesi de bilsin istedim.. söyledik.. benim çocuğumun olmayacağına kanaat getirdiler.. eşimle arama girildi ve biz nişan yapmayı düşünürken ayırıldık..
sonrasında canım kocam ben seviyorum ben alıcam ben razıyım dedi.. evlendik..
sorunumda;pko.. ve sürekli tekrar eden kistler yüzünden tek yumurtalığımın alınmış olması..
hani ne bileyim evlilik dışı ilişkim sonucunda çocuk aldırsam da böyle bir rahatsızlığa sahip olsam tamam yine haklılar.. ama benim dışımda olan bir rahatsızlık.. keyfimden olmadı ya.. ki söylemesem kimseler bilmezdi anlamazdı.. ama gizli-saklı olmasın dedim..!!!
evlendik.. ilk aydan itibaren çocuk yokmu söylemleri başladı..
en başta kendimiz istediğimiz için,sonrasında herkesin susması için evliliğimizin 2.ayında tedavilere başladık..
önceki doğru söyleyişimin verdiği tecrübe ile kimseye söylememeye karar verdik..
şükür RABBİM senelerce uğraştırmadan nasip etti.. inş sonumuzda güzel olur..

tatlım boyle ınsanlar heryerde var... ınan ben konyalıyım bızım oraların kayınvalıdelerı cok mesurdur ezıyetlerı... ya ınsansın acızsın.. hersey ınsanın elınde olmadıgını onlarda gayet ıyı bılıyolardır... Rabbım hıc vermeyedebılırdı... ama esın senı okadar cok sevıyomuskı bu aranızda problem olmamıs... yaaa aman uzun lafın kısası bosver hıc dusunme sız mutlu olun gerısı hıc ama hıc onemlı degıl... Allahım ole dusunen ınsanlara fırsat vermesın ınsallah..

merhabalar,
ben de dün doktora gittim,13. haftamiza girmisiz,gec dollenme oldugu icin net tarih hesabi yapamiyorum :)

21 agustos beklenen dogum tarihimiz, bebegimiz iyi gorunuyordu ve elini agzina goturuyordu :)
7 cm olmus...

ikili testi de yaptirmadim ben...

merhabalar,
ben de dün doktora gittim,13. haftamiza girmisiz,gec dollenme oldugu icin net tarih hesabi yapamiyorum :)

21 agustos beklenen dogum tarihimiz, bebegimiz iyi gorunuyordu ve elini agzina goturuyordu :)
7 cm olmus...

hayırlı olsun tatlım... Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın...

Selam arkadaşlar dün kontrole gitmiştim ense kalınlığı ölçüldü ve kan verdim haftaya cumaya alıcam bebiş kocaman olmuş bu çikolata yeme olayını denedim bu arada gitmeden kuru kayısı ve incir yemiştim hani tatlı diye sonra çikolata da yedim ama babası kılıktı devirmiş .ötü yatıyo doktor dürtüyor dönüyor sonra kaldığı yerden devam ediyor öyle yalandan bir kere elini kolunu oynattı rahat bırakın beni diye sonra yine yatmaya devam bu arada büyümüş 8.5 cm olmuş ama cinsiyetini söylemedi doktor çok erken acele etme dedi bu arada malesef myomum da büyümüş biraz inşallah bir sorun çıkmadan sağlıkla ve zamanında doğurabilirim neyse öpüyorum hepinizi

Aslicim nerdesin yahuu... Insan bir gelip iyiyiz demez mi? Neyse hersey yolunda gitmis cok sevindim :) masallah masallah bebiste buyumus.. Canim ense kalinligi normalse kan testini bekleme bosuna hersey iyidir :))

Bu arada miyomun icin uzuldum canim ama cok dusunme Allahin izni ile zamaninda saglikli bir bebek doguracaksin ins. Bizde dua et Allaha canim... Hamilelerin duasi kabul olurmus. Sakin uzulme olur mu kafana takma sakin kotu seyler dusunme lutfen.. Ne guzel bebegini de gormussun sen onu dusun durmadan?

Bir dahaki randevu ne zaman bebisle? :)

Cok optmm

merhabalar,

7 cm olmus...

Hayirlisi olsun arkadasim :) Allah hayirlisiyla saglikli olarak kucagina almayi nasp etsin :)

hepinizin gözü aydın listeye ekledim güncellemeleri..
aslıcım hareketlerine biraz daha dikkat et olumlu düşün.. herşey güzel olacak inş.. bebişin sağlıkla kucağına gelecek...

hayırlı akşamlar canlarım...

bizimde dün randevumuz vardı bildiğiniz gibi ,bebişim çok iyi ve erkeğe benziyor dedi dr cuğum oğlum geliyo galiba :)

bu arada ultrason esnasında bi zıpladı yukarı kalbim çarptı heyecandan elini başına götürüyo felan çok tatlı ve heyecan verici.....yavrum benim :nazar:

hayırlı akşamlar canlarım...

bizimde dün randevumuz vardı bildiğiniz gibi ,bebişim çok iyi ve erkeğe benziyor dedi dr cuğum oğlum geliyo galiba :)

bu arada ultrason esnasında bi zıpladı yukarı kalbim çarptı heyecandan elini başına götürüyo felan çok tatlı ve heyecan verici.....yavrum benim :nazar:

Canim ne guzeeell :) sen de gormussun bebegini :) demek asiye hanim yorum yapiyor benimkine ne diyecek bakalim ehh artik bu gidisimde gosterir pitisini ins. :))

merhaba kızlar bende bugün bebeğimi gördüm herşey çok güzeldi büyümüştü olumsuz bir durum yok çok şükür.2li testi yaptırmadım doktorumda risk durumunda değilsiniz eğer bebeği aldırmayı düşünmüyorsanda böyle bir durumda yaptırmana gerek yok dedi ense kalınlığına baktı normal dedi .Cinsiyeti hakkında bişey demedi 3 hafta sonra cinsiyetini öğrenirsiniz dedi.RABBıM HERKESıN BEBEĞıNı KORUSUN..

Kızlar bu hazım için olan şurubu nasıl içiyosunuz ya .-tatlicadiarzu- Ben aldım ama içemiyorum.Sulu yumurtanın beyazını nasıl sevmiyosam bu da onun gibi bişey. :roflol: :1no2: :1no2: ıçemiyorum ben.Benim gibi içemeyen var mı ?

kıslar merhaba nasılsınız?

biz dün doktorumuza gittik maşallah haylazım gayet hareketliydi gene sanırım mama yiyordu. ense kalınlığımız normal ama ikili test yine de yaptırıyoruz ne olur ne olmaz. cinsiyetini de göstermedi. yan duruyordu bebişkom. doktorda sanırım besleniyor dedi. ama yine de maşallah hareketliydi. perşembe sonuçlarımızı alacağız inşallah herşey yolundadır içeride. kıslar bende 2 gündür mide yanması var yok yere hemde. acaba saçları mı oluyor ne dersiniz? perşembe soracağım doktoruma da...

Hosgeldin demetcim :) tebrik ederim ne guzel sen de bebegini saglikli saglikli gordun kan testinde iyi cikar zaten hic merak etme :)

Canim ben nedense inanmiyorum o tur seylere saci ciktigi icin mide bulantisi yanmasi oldugunu.. Daha cok yeni tuyleri cikiyormus bebegin ben arastirdim bu haftalari henuz pek saclari cikmiyor bildigim kadari ile zaten :)

Sen yine doktoruna sor o sana tabii en dogrusunu aciklar :)

Ohh maaşallah herkes bir sürü şey almış ne güzel.Ben 6 ayımdan önce bişi almıcam ama almakk istiyorum yaa.sadece 2 çift patik ve 1 yelek ördüm annemler almaya başladılar bişiler.Ben de ördüklerimi gösteririm.Ben şuan hamile kıyafeti almakla meşgulum :))
:emir_bebek:

merhaba tünaydınlar hanımlarr.. nasılsınız? hepinizin sevdiceğinizle güzel bi gün geçirmenizi dilerim..

Back
X