• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

evet erken yaşamışsın canım..ama hayırlısı olsun....

ama tanısan 22 demezsin daha tahmin edebilen çıkmadı :) gören 25 den aşağı olduğuma inanmıyor... yüzüm mü konuşmam mı tavrım mı insanları böyle düşüdüren bilmiyorum ama söylediklerim de şaşırıyor bazen :)

bi şey mi oldu acaba o gelirdi mutlaka merak ettim. bu arada benim ticker yine takılmış.
off allahım inşallah şu plasentam yukarı çıkar baya endişelendim

kızlar sizden tiroid tahlili falan filan istedimi bi arkadaşımla aynıyız ondan istemişte dr merak ettim benim dr acaip relax ya hiç bi şeyi takmıyo

ama sanırım özlem dedikleri genelde ben oluyorum :) beyaz16 özlemin özlem olduğunu ben bugün öğrendim :))) kaydirigubbakcemile3
evet cnm sitede daha çok seni tanıyorlar,bende arada uğradığım için bi kaç kişi dışında adımı bilen yoktur
canım sen kaç yaşındasın? :) çok merak ettim 2. çocuk bir de Alah bana da kısmet etsin inş. :)
cnm 28 yaşındayım şimdi
diğer özlemle aynı yaştaymışız
heralde küçük özlem ben olurum :) :kedi: ama demesinler bana küçük özlem :asigim: küçük emrah gibi kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol:
Maşallah maşallah allah kolaylık versin canım
ya bende merak ettim kızın 9 aylık herhalde değilmi isteyerekmi tekrar hamile kaldın
Benimde 15 aylık bir oğlum var isteyerek tekrar hamile kaldım şimdi bir kızım olacak
bazen çok sıkıntıya giriyorum naparım yapabilirmiyim bakabilirmiyim diye ama allahtan ailem çok yardımcı oluyor bana....

cnm isteyerek olmadı,herişte bir hayır vardır dedik bizde
biz daha öğrenemedik cindsiyetini yeni meleğimin
ufaklık doğduğunda kızım 13 aylık olucak inş baş edebilirim bende
Allah sanada bana da yardımcı olsun inş.

ama tanısan 22 demezsin daha tahmin edebilen çıkmadı :) gören 25 den aşağı olduğuma inanmıyor... yüzüm mü konuşmam mı tavrım mı insanları böyle düşüdüren bilmiyorum ama söylediklerim de şaşırıyor bazen :)

küçük gösteriyosun demekki bende küçük gösteririm...benim hocam bölüm başkanı ona ulaşmak isteyen ögrenciler öncelikle benden geçiyolar bir türlü inanmıyolar hocanın asistanı olduguma.....onların yaşında falanmışım....öyle diyolar...:)

canım hoşgeldiin.. bende durum eskiden neyse şimdi de o.. ne azaldı ne çoğaldı.. bir farklılık görmediğim için doktora bişey sormadım şimdiye kadar

saolasın canım, ee artık ben de özlem diyim diymi , ben de kendimi bildim bileli akıntım olur her türlüsü de olmuştur şeffaf beyaz sarımsı döngü halinde, ama bu afedersiniz çamaşırımda çok leke bırakıyor pedde kullanmıyorum artık.

selam bence doktoruna bir danış derim çünkü bazı akıntıların baktari vb. şeylerden kaynaklandığı için tedavi edilmesi gerek diye biliyorum....

sanada teşekkür ederim canım sanırım artık doktoruma bi sormalıyım bunu bi öncekinde biraz zorlanmıştım o bölgeden kültür alırken kötü bi anım var. geçiştiriyodum biraz da anlıyacağınız

özlemcim gercekten 22 mı... bende 20 yasındayım genc yasta anne oluyoruz ne guzel demi

benden de bir maşallah. gerçekten güzel genç yaşta evlenip üstüne bir de anne olmak, arkadaş gibi olmak güzel bir duygu olacaktır eminim:)

merhabalar canlarr
bis deldikkk:emir_bebek::emir_bebek:
2 li test kan sonuçlarını da aldık herşey yolundaymış çok şükür
doktor bundan sonra herhangi bir tarama testine ve aminiyo senteze gerek yok dedi
kromozomsal bir hastalığa yakalanma şansı %0 mış .( Allah ın izniyle tabi)
sonuçlar çok güzel dedi:)
bir ay sonra kontrol o zamanda cinsiyet tahmini dedi
çok mutluyummmmzemuszemus

sizler nasılsınız

Canım merhaba çok doğru söylüyorsun ambiyosentes istecekmi maden neden ikili test yaptırdı benim oğlumda da yaştan dolayı doktorum direk ambiyosentez istemişti sadece ambiyosentez ve şeker yüklemesi yaptırmıştım onun dışında hiç bir test yaptırmamıştım.valla bende yaptırmıcam diye çok direndim ama doktorlar öyle griyorki seni acaba hatamı yapıyorum diyorsun ve sonunda dayanamayıp yaptırıyorsun sorun yoksa bende yaptırma derim ama işte insanın içine bir kere amayı soktularmı doktorlar ?????????

Evet Aylacım ben de dayanamayıp yaptıracağım..çünkü şayet bir sorun olursa yaşımdan dolayı kendimi hiç affetmem neden yaptırmadım diye..

Bu arada kızlarrrrr 20 yaşlar 22 yaşlar havalarda uçuşuyor..bana Pınar teyze diyin siz :))) abla bile değil teyze teyzeeeee ....kaydirigubbakcemile3

merhabalar canlarr
bis deldikkk:emir_bebek::emir_bebek:
2 li test kan sonuçlarını da aldık herşey yolundaymış çok şükür
doktor bundan sonra herhangi bir tarama testine ve aminiyo senteze gerek yok dedi
kromozomsal bir hastalığa yakalanma şansı %0 mış .( Allah ın izniyle tabi)
sonuçlar çok güzel dedi:)
bir ay sonra kontrol o zamanda cinsiyet tahmini dedi
çok mutluyummmmzemuszemus

sizler nasılsınız

hosgeldınız.... masallah sonuclar cok guzel... Saglıkla kucagına alırsın ıns... :nazar:

Back
X