inşallah ya çok korkuyorum internette de felaket şeyler yazıyor inşallah düzelir.
okumaaaa okumaaaaaa bazen cahillik herşeyden daha iyidir.. aaaaaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah ya çok korkuyorum internette de felaket şeyler yazıyor inşallah düzelir.
merhaba.. tekrar biz geldik..nasılsınız?
ikili test sonuçları iyi çıkan arkadaşlarıma hayırlı olsun diyorum..gözünüz aydın.:lepi:
sağol canım teşekkürler
Rabbim hepimizin bebeklerini sağ salim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah:Saruboceq:
yok sadece sezeryan olur dedi dr sadece doğum kısmına takıldı normal doğum olmayabilir dedi bide dikkat et dedi o kadar ama tabi erken doğum riskide var nette öyle yazıyor ani kanamalar olabiliyormuş hemde aşırı derecede
neyse sizinde canınızı sıkmayayım kapatayım artık pcyi kendinize iyi bakın öptük
Ay canım Allah ikisinede uzun ömür versin, en güzelini yapmışsın eğer benimkiler ikiz olmasaydı bende hemen 2.yi doğurmayı düşünüyordum. Herşey kısmet gerçekten , en yakın kız arkadaşlarım daha genç kızken benimle dalga geçerlerdi hep, sen erkenden evlenir çocuk çoluğa karışırsın çok meraklısın çocuğa diye :)) İçlerinde en son ben anne oluyorum şimdi hepsi ikinciyi doğuruyor.
yok sadece sezeryan olur dedi dr sadece doğum kısmına takıldı normal doğum olmayabilir dedi bide dikkat et dedi o kadar ama tabi erken doğum riskide var nette öyle yazıyor ani kanamalar olabiliyormuş hemde aşırı derecede
Benimde öyle en son anne ben oldum ama olsun demekki kısmet böyleymiş
34 yaşında evlendim evlenene kadar iyi bir işim vardı sürekli gezdim dolaştım sevdim sevildim üzüldüm ama bu kadar sene bekledikten sonra çok çok iyi anlayışlı nerdeyse 4-3 bir insanla tanıştım ve evlandim çok tatlı bir oğlum var şimdi kısmetse 1 de kızım olacak
yani geç oldu ama güzel oldu be delikafadulden
korkma canım ne olcak benimde sezeryan olcak
tek sorun o olsun
sen arkadaşların dediği gibi nete pek takılma
bizde öle neti okuyup korkup duruyoduk ama korktuklarımızın hiçbiri gelmedi çok şükür başımıza
Allah ım yardımcımız olur hepimizin sen hiç sıkma canını
katılıyorum sana... oku oku bitmez.. okudukça geriliriz... olacağı yoksada insanın aklına düşüyor...
sen şimdinin tadını çıkar bebişim :))):CüvCüv:
Allah herkese böyle güzellikler yaşatsı inş. geç yaşatsın ama güzel yaşatsın opuyorumnanaktan
bende selam vermedin diye üzülüyodum tam:))
naber cicişim:))
Canım çok sağol sen bu güzellikleri çok genç yaşta yakalamışsın kıymetini bil inşallah herzaman hayatın böyle güzelliklerle devam:)
canım şimdi herkes tebrik ettii.. hoşgeldin falan dediler ya :) ben yazınca arada kaynıyor gidiyor o yüzden ben ayrıca yazmak istedim :)))
saol şekerim senden nbr :)) uyku bastırdı şimdi koltuğu arkaya yaslayıp uyusam mı acaba? mirmirmirmir
:))
tamam o zaman bebikimm
bende de var az uyku
ay niye geldiysem bu saatten sonraalsanaalsanasmile