• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

günaydın beyaz ya fazla yorma kendini hem iki canlısın hem de küçük bebeğin var valla ben bulaşıkları bile kaldırmıyorum artık evde unttum ev işlerini drda yapma diyince saldım hepten yemek falan yapmak yok

günaydın kızlar
nasılsınız bugün?
başımı kaşıyacak vaktim yok hemen kaçıcam
akşam dr.a gidiyorum randevu aldım yarın kan falan vericem
temizlik yapmam lazım
yarın en az 30 kişilik bir misafrim olacak
kek börek yapmam lazım
alışverişe çıkacağım daha
banyo tuvalet temizlenecek hepsi yetişir inş
sonra fırsat bulursam uğrarım yine
öpüyorum hepinizi

günaydın canımm
Allah kolaylık versin
çok yorma kendini
bu halinle hem de bir minik bebekle iyi kalkıyosun işlerin altından
ben olsam hayatta başaramam yanii:kedi:

kıslar bende kilo vermişim çok sevindim dr iyi olmuş zaten fazla alma dedi benim drda bi alem ama çok seviyorum kendisini.

ay ya adaşım bende
çok seviyorum doktorumu
doktoru sevmek çok güzel bişey ya
onun yanından gelince kendimi uçacakmışım gibi hissediyorummbayanssulusmile
çok iyi davranıyor herşeyi anlatıyor psikoloğum aynı zamanda o
benimmmopuyorumnanaktan

_angelcım canıkm dogum gunun kutlu olsun... Allahım hayırlı uzun omurler versın ıns...

sohocum 4 boyutlu ensemiz ölçüleceği için buna girdim normalde ölçtü ensemi sonra 4 boyutluda 20 dk falan gösterdi bebeğimizi ama uyudu arada gerindi sadece o kadar önünü falan dönmedi dr gördü cinsiyetini ama söylemek istemedi yanılma payı yüksek söyleyemem dedi. ay keşke hep 4 boyutlu olsa ne güzel olur.

sohocum 4 boyutlu ensemiz ölçüleceği için buna girdim normalde ölçtü ensemi sonra 4 boyutluda 20 dk falan gösterdi bebeğimizi ama uyudu arada gerindi sadece o kadar önünü falan dönmedi dr gördü cinsiyetini ama söylemek istemedi yanılma payı yüksek söyleyemem dedi. ay keşke hep 4 boyutlu olsa ne güzel olur.

evet keşke hep 4 boyutluda görsek ki ben daha hiç göremedim ama ileriki zamanlarda düşünüyorum hastanede olmasa bile başka yer göreceğim bebeği 4 boyutlu cd yede çektireceğim :)))

kıslaaarr günaydınn,
hepiniz iysiniz maşallah, asspirin bebeğini ne güzel görmüşsün maşallah, bizi böle ultrasona sokmadılar hiç, siyah beyaz gördüm ben hep yaa bende bundan istiyorum. bu arada kıslar ben bi yaş daha yaşlandım bugün, ama çok güzel yaşlandım, karnımda mutluluğumla. 28 oldumm

ay bi rüya gördüm gece hala gözümün önünden gitmiyor.Annem bana çocuğumu doğurtuyordu ama bu halimle yani 3 ylıkken doğurmam gerekiyormuş evde lök diye doğuveriyor.sonra plesentası düşüyor annem kordonu kesip kanını kaıtıyor.bebekte bembeyaz maket gibi değişik bişey içi su dolu şeffaf bi kap gibi aynı.

ben panikle hastanelere koşuyorum bebeğim erken doğdu yaşatabilirmiyişz makinaya falan bağlanacakmı diye bu arada bebek doğduğunda canlı ve bana gülümsedi :D

ben hiçbirşeye yormadım sadece doğum hamilelik vs fazla evham etmeme bağladım.

kıslaaarr günaydınn,
hepiniz iysiniz maşallah, asspirin bebeğini ne güzel görmüşsün maşallah, bizi böle ultrasona sokmadılar hiç, siyah beyaz gördüm ben hep yaa bende bundan istiyorum. bu arada kıslar ben bi yaş daha yaşlandım bugün, ama çok güzel yaşlandım, karnımda mutluluğumla. 28 oldumm

günaydın canım
ben de bi yaş yaşladın 26 oldum:))))
ama dediğin gibi bebeğimle olmak çok güzellllopuyorumnanaktanzemuszemus

kıslaaarr günaydınn,

hiii sersumacım bugün senin de mi doğum günüüüünn? :)

Doğum Günün Kutlu Olsun... Allah mutlu sağlıklı çocuğunla eşinle nice yıllar dilerim

kıslar bende kilo vermişim çok sevindim dr iyi olmuş zaten fazla alma dedi benim drda bi alem ama çok seviyorum kendisini.

bende verdim kilo ama dr gitmeden evvel litrelerce su içtiğim için dr muayenesinde haliyle fazla çıkıyorum sabah kalkınca 73-74 arasıyım 77 ile başladım.

hangi dr gidiyorsun canım sen?

bebikinede kıyamam yavrum benim. allahım hakikaten minik mucizeler yaşattı hepimize

ay bi rüya gördüm gece hala gözümün önünden gitmiyor.Annem bana çocuğumu doğurtuyordu ama bu halimle yani 3 ylıkken doğurmam gerekiyormuş evde lök diye doğuveriyor.sonra plesentası düşüyor annem kordonu kesip kanını kaıtıyor.bebekte bembeyaz maket gibi değişik bişey içi su dolu şeffaf bi kap gibi aynı.

ben panikle hastanelere koşuyorum bebeğim erken doğdu yaşatabilirmiyişz makinaya falan bağlanacakmı diye bu arada bebek doğduğunda canlı ve bana gülümsedi :D

ben hiçbirşeye yormadım sadece doğum hamilelik vs fazla evham etmeme bağladım.

Günaydın Efsanur :) Hayır olsun diyelim :) rüyada da olsa bebeğinin sana güldüğünü görmek eminim çok güzeldir zemuszemus

sersuma doğum günün kutlu olsun nice mutlu yaşlara.

bu arada valla 4 boyutlu 85 tl idi 68 ödedik ki özel hastane ve anlaşması yok sizlerde baktırabilirsiniz 20. haftadan sonra organ taraması için giriliyor zaten 4 boyutluya kesin.

efsanur ben marmariste yaşıyorum izmir yazıyor ama:)

Back
X