• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

hadi yaaa benim de var o kabarcıklardan, yüzümde pek yok ama sırtım ve göğüslerim de çook var benimki de mi kız acaba :ecrin_bebek: kocaman önden giden karnımı gören herkes erkek diyo ama doktora son gittiğimde 12+2ydim bişey diyemem bi dahaki kontrole söylicem cinsiyetini demişti. Hani erkekler önceden belli oluyo ya kız mı acabaaaa :CüvCüv:

ehehehe yine başladık kaydirigubbakcemile3 bir sabredemiyoruz bir bekleyemiyoruz ne olacak bizim bu halimize yahuuu :))):dance:

günaydın herkese,

angel ve sersuma yeni yaşınız hayırlı, kutlu, mutlu olsun sositososito

herkesler iyidir inş. biz gittikçe daha iyi oluyoruz.
nivea nın bebe yağını aldım kızlar çatlaklar için nasıl kullanıyorsunuz hergün mü?

ben çatlak kremine başladım canım valla, benim karnım çok çıktı yaa bi de kaşıntılar çok oluyo çatlicak diye korkuyorum o yüzden... Lierac diye bi çatlak kremi verdi arkadaşım o yeni doğum yapmıştı fazladan varmış, şimdilik onu kullanıyorum. İyi gibi yapış yapış yapmıyo bitince de ondan alırım heralde...

ehehehe yine başladık kaydirigubbakcemile3 bir sabredemiyoruz bir bekleyemiyoruz ne olacak bizim bu halimize yahuuu :))):dance:

yaa ben aslında sabırlıydım pek merak etmiyodum ama nolduysa bu hafta oldu. Tarih yaklaşıyo diye midir nedir (gerçi daha 2 hafta var pek yaklaşıyo da sayılmaz ya kaydirigubbakcemile3 )

ayy öyle mi dersinn :)) hiii ya aslında yine de cildimde bir kötülük yok hani çirkinleşmedim ama hiç böle şeyler de çıkmazdı :)))

hadi hayırlısı :))

Ahhh Bal Böcüğüm resmini gördük canım senin çirkinleşme ihtimalin sıfırın altında ..o yüzden merak etme kaydirigubbakcemile2

ben çatlak kremine başladım canım valla, benim karnım çok çıktı yaa bi de kaşıntılar çok oluyo çatlicak diye korkuyorum o yüzden... Lierac diye bi çatlak kremi verdi arkadaşım o yeni doğum yapmıştı fazladan varmış, şimdilik onu kullanıyorum. İyi gibi yapış yapış yapmıyo bitince de ondan alırım heralde...

Ablamda hamileyken o kremden kullandı ve hiç çatlağı falan olmadı..ben de şimdi bebe yağı aldım ama önümüzdeki aydan itibaren o kremden kullanacağım..

kıslaarr biliyor musunuz benim yanaklarımda bölee isilik gibi şeyler çıkmaya başladııııı bir kayboluyorlar bir kgeliyor böle kızamık gibi ele gelmiyorlar ama kırmızı kırmızı duruyorlar.. temizliyorum, nemlendiriyorum gidiyorlar sonra yine geliyorlar... bebekten mi acaba daha önce çıkmazdı hiç :(:1no2:

bende de aynı kırmızı noktlardan çıkıyo bi kayboluyo bi daha çıkıyo korkmuştum bende kızamık falanmı diye ee o zaman benimde kız mı olcak bebeğim :) doktor kıza benziyo demişti zaten... bide rahim top gibi elle hissedilir diyolar ben arıyorum tarıyorum bulamıyorum rahmimi:(

hadi yaaa benim de var o kabarcıklardan, yüzümde pek yok ama sırtım ve göğüslerim de çook var benimki de mi kız acaba :ecrin_bebek: kocaman önden giden karnımı gören herkes erkek diyo ama doktora son gittiğimde 12+2ydim bişey diyemem bi dahaki kontrole söylicem cinsiyetini demişti. Hani erkekler önceden belli oluyo ya kız mı acabaaaa :CüvCüv:

benm var sıvılce gıbı cıkıyo... yuzumde gogusumde boynumda... ama kız bebekler annenın guzellıgını aldıkları ııcın bole oluyo dıye bılıyorum ben... fakat ozaman erkek bebeklerın cok cırkın dogmaları gerekmez mı?? bana gore erkke bebekler kız bebeklerden daha guzel doguyolar...

Kızlar Günaydıınnnnnnnnnn :)) Hepinizi muckkkk mucckkkkkk öpüyorummmmmm..

Angel ve Sersuma arkadaşlarıma da süperrr ama süperrrrr bebeişleri ile sevdikleri ile beraber uzun güzel bir ömür diliyorum..İyiki doğdunuz kızlar ....

günaydın güselimm hoşgeldin

sağol canım evet iyki doğmuşuz iyki de sizin gibi arkadaşlarımız olmuşş
ben çok mutluyummmzemuszemuszemuszemus

kıslaarr biliyor musunuz benim yanaklarımda bölee isilik gibi şeyler çıkmaya başladııııı bir kayboluyorlar bir kgeliyor böle kızamık gibi ele gelmiyorlar ama kırmızı kırmızı duruyorlar.. temizliyorum, nemlendiriyorum gidiyorlar sonra yine geliyorlar... bebekten mi acaba daha önce çıkmazdı hiç :(:1no2:

hmm bidenem belkide arkadaşların dediği gibi kızdır ne dersin??opuyorumnanaktan

günaydın herkese,

angel ve sersuma yeni yaşınız hayırlı, kutlu, mutlu olsun sositososito

herkesler iyidir inş. biz gittikçe daha iyi oluyoruz.
nivea nın bebe yağını aldım kızlar çatlaklar için nasıl kullanıyorsunuz hergün mü?

günaydın canımcım
sağolasın güzel dileklerin içinnŞeniz
bende nivea bebe yağını kullanıyorum hergün duştan sonra bi taraftan da komik oluyor belki ama dua ediyorum Allah ım şifa niyetine ne olur karnım çatlamasın çok kg almayım diye:)) tabi bebeğimin sağlığı ve hayrı için her dk dua ediyorum ama :kedi:

Teşekkür ederim özlemcim.Benim de normalde kabızlığım yok ama ferrum fortu içmeye başladığımdan berri çok fazla olmasada biraz kabızlık yaşıyorum ben de.Dün dr a sordum kuru incir ve kayısı önerdi gelir gelmez aldı eşim yedim bende bo bol akşam bir baktım i oooh rahat rahat:roflol:
Yaaa hakikaten erkek bebişler bayağı bir önde gidiyor ama ben diyorum acaba kızlar sonradan mı çoğalacak.Hani hep derler ya erkeklerinki önce belli olur diye.Merak ediyorum ama bence sonun da hemen hemen eşit olacak erkek ve kız bebekler.

Bir de diyorum ki ben herkesin bütün cinsiyetler belli olunca tatlımı yedik ekşimi yedik yazalım bakalım şu YE TATLIYI DOĞUR HAKKI YI.YE EKŞİYİ DOĞU AYŞEYİ.tezini çürütecekmiyiz.Normalde tatlıyı çooook severken ben deli gibi ekşi ve tuzlu yiyorum ve oğlum olcak.gamyoncuiremsu

bende sürekli kuru kayısı kuru incir ceviz falan yiyorum kabızlık için 2 günde ancak oluyor ama olsun bunada şükür diyorum :))

bende merak ediyorum cinsiyetleri bakalım 1 ay sonra hepimizinki belli olmuş olur inşallah

Günaydın kızlaaarr!
Napıyosunuz bakalım?
Angel ve Sersuma doğum gününüzü kutlarım ikinizin de, nice güzel senelere...

günaydın canım
teşekkürler
inşallah hep birlikte nice senelereeopuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Ahhh Bal Böcüğüm resmini gördük canım senin çirkinleşme ihtimalin sıfırın altında ..o yüzden merak etme kaydirigubbakcemile2

Ablamda hamileyken o kremden kullandı ve hiç çatlağı falan olmadı..ben de şimdi bebe yağı aldım ama önümüzdeki aydan itibaren o kremden kullanacağım..

ayy çok utandım.. :kedi: ben yuvarlak yüzlüyüm ya canımcım şişince otomatik olarak çirkinleşecekmişim gibi gelior.. amaann neyse çirkinleşiim zaten ne olcak sanki ...

geçen gün yüzüme nemlendirici alırken ezcanedeki dermatalog önerdi Mustela adlı kremi önerdi kendisi de bunu kullanmış ve çok memnun kalmış. bikaç yerde daha okudum faydalı olduğunu ben de onu alabilirim

bende de aynı kırmızı noktlardan çıkıyo bi kayboluyo bi daha çıkıyo korkmuştum bende kızamık falanmı diye ee o zaman benimde kız mı olcak bebeğim :) doktor kıza benziyo demişti zaten... bide rahim top gibi elle hissedilir diyolar ben arıyorum tarıyorum bulamıyorum rahmimi:(

canım ben şu okuduklarımın hiçbirini kendimde bulamıyorumm... sinir oluyorummm... napalım yavaş yavaş olacak demekki... bebeğin hareketlerini hissetmeye başlayabilirsiniz dio ben de tık yok...

benm var sıvılce gıbı cıkıyo... yuzumde gogusumde boynumda... ama kız bebekler annenın guzellıgını aldıkları ııcın bole oluyo dıye bılıyorum ben... fakat ozaman erkek bebeklerın cok cırkın dogmaları gerekmez mı?? bana gore erkke bebekler kız bebeklerden daha guzel doguyolar...

güzelliğini alma meselesi şöyleymiş aslında bebek kız olunca östrojen daha fazla üretildiğinden çıkıyormuş o cilt problemleri vs. Erkek bebekte hormonlar daha farklı çalışıyor tabi östrojende azma durumları falan olmayınca ciltte de bi sorun olmuyomuş güzellik de ordan geliyormuş.

güzelliğini alma meselesi şöyleymiş aslında bebek kız olunca östrojen daha fazla üretildiğinden çıkıyormuş o cilt problemleri vs. Erkek bebekte hormonlar daha farklı çalışıyor tabi östrojende azma durumları falan olmayınca ciltte de bi sorun olmuyomuş güzellik de ordan geliyormuş.

ayyy daha da çok var. Martın 6 sında gideceğim... ki gittiğimde bir de göstermeme ihtimali var anaaamm gelde çatlama... kesin olsa yine bir nebze sabrımı arttırabiliyorum ama birde diğer şıkkı düşününce vuuu... :1shok:

hımm.. tesekkurler canım :1hug:

Kızlar ben 1 saatliğine dışarı çıkıyoruumm.. :) gidip okul parasını yatırayım... burda gibi görünebilirim.. sayfayı açık bırakıp gidiyorum.. çok öptüm hemen gelicem :)

ayyy daha da çok var. Martın 6 sında gideceğim... ki gittiğimde bir de göstermeme ihtimali var anaaamm gelde çatlama... kesin olsa yine bir nebze sabrımı arttırabiliyorum ama birde diğer şıkkı düşününce vuuu... :1shok:

yaa şu göstermeme olayını anlayamıyorum ben yaa dürtüklesek falan olmaz mı yani içerde alanı geniş şimdi öksürsem hapşursam pozisyon değiştirmez mi bu çocuk kaydirigubbakcemile2

Buarada ben de 6 Mart diyodum ya kocamla konuştum 3 Marta alıcam galiba, ikimiz de işten izin alıcaz cumartesiyi bekleyemicem ben 3 gün 3 gündür heheh yerimseniben

yaa şu göstermeme olayını anlayamıyorum ben yaa dürtüklesek falan olmaz mı yani içerde alanı geniş şimdi öksürsem hapşursam pozisyon değiştirmez mi bu çocuk kaydirigubbakcemile2

Buarada ben de 6 Mart diyodum ya kocamla konuştum 3 Marta alıcam galiba, ikimiz de işten izin alıcaz cumartesiyi bekleyemicem ben 3 gün 3 gündür heheh yerimseniben

benım randevumda 3 martta bende acaba 27sınde mı gıtsem acaba dıyorum:)

Angel ve Sersuma dogum gununuz kutlu olsun arkadaslar...

Allah saglıklı huzurlu mutlu hayırlı bir omur nasip etsin tum sevdiklerinizle birlikte..

Ben de bu cumartesi günü gideceğim ve o zaman 13+5 olacağım acaba artık ben de öğrenebilir miyim ..benimki her seferinde sağolsun şimdiye kadar açtı bacaklarını :)))

hahah demek ki herkeste var bu birkaç gün öne çekme durumu kaydirigubbakcemile3 ben 6sından 3üne çektim 3ünde olsa 27sine çekerdim kesin :))

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 canım varya ınan catlıcam gormek ıstıyorum bebişimi...

Back
X