• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

bende iyiyim çok iyiyim bugün benim doğumgünümmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kıslaaarr günaydınn,
hepiniz iysiniz maşallah, asspirin bebeğini ne güzel görmüşsün maşallah, bizi böle ultrasona sokmadılar hiç, siyah beyaz gördüm ben hep yaa bende bundan istiyorum. bu arada kıslar ben bi yaş daha yaşlandım bugün, ama çok güzel yaşlandım, karnımda mutluluğumla. 28 oldumm

doğum gününüz kutlu olsun nice yıllara inşallah bbebişlerinizle beraber sağlıklı uzun yıllar geçirmek nasip etsin

canzi3445 merhaba.medipol hastanesinden memnunmusun.bende senin gibi yavrumu bekliyorum ilk bebeğim olucak tedirginim biraz.sema ovalı nasıl hastane nasıl korkuyorum açıkcası yrn ilk defa sema hanıma gidicem

merhaba canım ben her ikisinden de çoookkkkkkkk memnunum inşallah sende memnun kalırsın canım işte dediğim gibi çok pış pışlamıyor insanı gerekenleri hızlıca söylüyor yapacaklarını yemek gerekenleri içerde çok fazla kalmıyorsun kalabalık oluyor ama işte ben sema hanıma çok güveniyorum o yüzden herşey vız geliyor canım

İnşallah şeymacım artık ufak ufak birşeyler almak istiyorum cinsiyetini bilirsem ona göre bakacağım..Sağlıkla gelsin de farketmez ama kız olursa evimizde şenlik olur çünkü eşimin ailesinde hiçççç kız torun yok..6 torun var hepsi erkek :)))

tatlım aynen... bızdede hıc kız yok ıkı taraflı hemde... kızımız olsa cok datlı olcak yanı:):) saglıkla dogsunlar ıns..

iyiyim canım cok sık acıkıp yemek yiyorum baska bir sorunum yok birde halen net olarak hareketlerini hissedemiyorum endiselenmeye basladım biraz

canım endişelenme daha eken zaten bende hissetmiyorum 19 haftada ncak hissetmeye başlarmısız
hoşgeldin canımm nasılsın
merak etme oğluşun iyidir canım

hoşbulduk canım allahım onları korusun bizlere bağaşlasın

Gözün aydın canım bir erkek annemiz daha oldu :)) ayol be bu erkek patlaması var forumda ..kız anneleriiiii yaşadınız valla bolll bolllll damat varrr hihoyyyt

sağol canım evet erkekler fazla artık kızlar seçerler içlerinden damatları

canzicim cevabın içins agol cnm, 2.bebeklerini bekleyen anneler daha cabuk hisseder yazıyordu nette o nedenle canım sıkıldı. bazen bir sn lik bişi hissediyorum gibi oluyor ama asla emin olamıyorum. Aman saglıklı olsunlarda icerde

Merhabalar arkadaşlar..benimde kısmetse tam 1 hafta sonra randevum var.dr umu ve hastanemi değiştirdim buarada.çünkü eski dr um çok iyi ama hastanesi tam teşekküllü değil.bende böyle olunca tam teşekküllü olan başkent üniversitesi hastanesi ne başlayacağım.evimede çok çok yakın.yeni dr umda prof.bayan bi dr.bakalım inşallah hayırlı olur bu değişiklik.
Kızlar bişey sorcam..bende arada bir sol kasık tarafımda sancı gibi,tuhaf bi his oluyo bazen..bazen atıyo gibi..sizlerdede böyle arada sırada bu tip şeyler oluyormu??

canzicim cevabın içins agol cnm, 2.bebeklerini bekleyen anneler daha cabuk hisseder yazıyordu nette o nedenle canım sıkıldı. bazen bir sn lik bişi hissediyorum gibi oluyor ama asla emin olamıyorum. Aman saglıklı olsunlarda icerde

ne demek canım rica ederim evet canım iyi olsunlarda vakit gelince hissetmeye başlıcaz zaten canım tek dileğimiz onlar sağlıcakla noksansız kusursuz vaktinde kucağımızda olmaları allahım bunu bizlere nasip etsin inşallah canım

merhabalaaarrr ben geldiiimm :) işlerimin yarısını halledemedim ama neysee.. akşama bir daha uğraşcam...

GÜNAYDIN::
ya kızlar bu bas agrısı yaşayan arkdaslar aynı zamanda tansıyonlarnında olctuyorlarmı benım 10-6 cıkıyor basımızor kaldırıyorum ne yapıcagımı bılemıyorum mıdem bulanıyor cok basım agrıyor 3 aydan sonra rahatlarız dedık 3 dn sonra sıkayetlerım basladı benım bu baş agrısı cnmı sıkıyor ılacta alamaıyorum alsamda fayda etcegını sanmıyorum? warmı aynı durumda olan onerısı olan şaşrdrım :(((( inş. bebeğıme bı zararı olmaz dusuk tansıyon bılmıyorumkı :((
Benimde oluyordu zonklama gibi felan 1-2 hafta sürdü şuan pek yok bazen oluyor normalmiş merak etme canım geçer.Doktor bana da dedi artık en rahat zamanların diye ama hala bazı şeyler geçmedi mide sorunları çok kötü oluyor...

Merhabalar arkadaşlar..benimde kısmetse tam 1 hafta sonra randevum var.dr umu ve hastanemi değiştirdim buarada.çünkü eski dr um çok iyi ama hastanesi tam teşekküllü değil.bende böyle olunca tam teşekküllü olan başkent üniversitesi hastanesi ne başlayacağım.evimede çok çok yakın.yeni dr umda prof.bayan bi dr.bakalım inşallah hayırlı olur bu değişiklik.
Kızlar bişey sorcam..bende arada bir sol kasık tarafımda sancı gibi,tuhaf bi his oluyo bazen..bazen atıyo gibi..sizlerdede böyle arada sırada bu tip şeyler oluyormu??

canım yeni doktorun hayırlı olsun bende de 5 gündür sol kasığımda çimcik atmış gibi ani bir acı oluyor gün içersinde sık sık oluyor yarın doktora sorucam bakalım canım

canım yeni doktorun hayırlı olsun bende de 5 gündür sol kasığımda çimcik atmış gibi ani bir acı oluyor gün içersinde sık sık oluyor yarın doktora sorucam bakalım canım

hiii canım goksa sen bebeğin hareketlerini mi hissetmeye başladıııınnn opuyorumnanaktan

Kıslar selam neler neler konuŞulmuŞ , ıŞleırmın yoĞunŞuĞundan gıremedım uzun zamandır ne var ne yok sÖyleyın bakalım ?

Saol canım..bendede 3-4 gündür sanki oluyor bu durum.gün içindede bazı zamanlar sıklaşıyo bazen olmuyo gibi..Ben geçen sene rahimde septumdan (perde) dolayı ameliyat olmuştum.benim gibi bu ameliyatı olan bazı arkadaşlarımda 20.haftalarına doğru özellikle rahim ağzında açılmalar olmuş ve şimdi ilaç,iğne ve istirahatle erken doğum risklerinden kurtulmaya çalışıyolar.ben bu konuyu dr uma söylediğimde bende böyle bir sıkıntı şimdiye kadar görmediğini söylemişti 2 hafta önceki randevumda.gerçi bi ölçümde yapmadı ama beni bilen de bir dr.o yüzden iyice pimpirik oldum.gerçi herkeste böyle bişey olcak diye bi kaide yok ama,bu sol kasığımdaki tuhaf his beni bazen korkutuyo.acaba mı diyorum? yada ben psikolojik olarak böyle hissediyorum bielmiyorummm..şimdi haftaya randevum var bi an önce gelsede gitsem diyorum..sen yarın dr una gidecekmişsin banada bu konuda cvp yazarsan sevinirim cnm.bakalım senin dr ne diyecek??

çok sağolun kızlar,eşimin işyerinden arkadaşları gelecek yarın hepsi bayan,en aaz 30 olurlar en fazla 50 bende meraktayım kaç kişi gelecekler diye
zeynebime bebk bakmaya gliyoırlar,onlara bişey diyeceğim yok zaten yeterince anlayış gösterdiler bana okula gidiyorum diye gelmediler,şimdi okul bitince gegelim dediler
annemi çağıracaktım babam ameliyatlı ona bakıyo gelemz
akşam gelecek bi kaç saat zeynebe bakavcak bizde dr.a gideceğiz
bekar bi görümcem var okulan tatile geldi,ablasına gititi o da bi işe yaramaz sağolsun
başka da soranım yok valla
ne çok sevenim var dimi
ama herşeyi yapıcam 4-4 lük olacak temizlik mamalar falan
gece yatmıycam ayarlıycam hepsini
o kadar sinir oldum ki anlatamam
eşimde yarım ederim diyo bi işe yaradığı yok
canım çok sıkkın neyse ben devam edeyim uğrarım yine

bu arada sersuma ve angelin doğum günüymüş,iyi ki doğdunuz kılar,nice mutlu yıllaraŞeniz

sağol canımın içi
çok teşekkürler

ay kızlar annem aradı erken geliyormuşşş :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
çok sevindim işlerimi biraz toplarlarım valla:lepi:
Allah razı olsun valla annelerimizden ne varsa onlarda var
geri yalannnnnnnn:mymeka:

canımcım dediğin gibi Alalh annelerimizi başımızdan eksik etmesin
onlar olmazsa kimse yardım etmez etsede insanın içine sinmezzbayanssulusmile
benim annemde bizde dün akşam geldi
şimdi evde akşama hazırlık yapıyomuş yemek pasta börek derken yoruluyor canım benim
ama o olmasa ben çok zorlanırdım:umursamaz:

doğum gününüz kutlu olsun nice yıllara inşallah bbebişlerinizle beraber sağlıklı uzun yıllar geçirmek nasip etsin

sağol canımcım
inşallah hep beraber nice sağlıklı huzurlu yıllaraopuyorumnanaktan

canım endişelenme daha eken zaten bende hissetmiyorum 19 haftada ncak hissetmeye başlarmısız

hoşbulduk canım allahım onları korusun bizlere bağaşlasın

sağol canım evet erkekler fazla artık kızlar seçerler içlerinden damatları

amin canımmm:Saruboceq:

merhaba canım hoşgeldin nasılsınnn

merhabalaaarrr ben geldiiimm :) işlerimin yarısını halledemedim ama neysee.. akşama bir daha uğraşcam...

hoşgeldin bebikimmm:emir_bebek:

Angel ve Sersuma doğum gününüz kutlu olsun.bebişlerinizle eşlerinizle ömür boyu mutluluklar.bu arada herkesek merhaba arkadaşlar

çok sağol canımmmmŞeniz

sende hoşgeldin nasılsınn

Hoşbulduk angel im..doğum günün kutlu olsun..bebişinle sağlıklı ve mutlu bir yıl yaşatsın allahım..Şeniz

Back
X