• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

Kıslar selam neler neler konuŞulmuŞ , İŞleİrmİn yoĞunŞuĞundan gİremedİm uzun zamandır ne var ne yok sÖyleyİn bakalım ?

selam canım hoşgeldinn

Hoşbulduk angel im..doğum günün kutlu olsun..bebişinle sağlıklı ve mutlu bir yıl yaşatsın allahım..Şeniz

sağol canımın içi
Allah ım hepimize sağlıklı bebişlerimizle mutlu bir ömür nasip etsin inşallahhŞeniz

ayy keşke benim annemde gelse ama şimdi anneme gel desem eşim darılır benim yaptıklarımı beğenmedin mi diye o yüzden hiç sesimi çıkarmıyorum.

ayy keşke benim annemde gelse ama şimdi anneme gel desem eşim darılır benim yaptıklarımı beğenmedin mi diye o yüzden hiç sesimi çıkarmıyorum.

Aynen keşke benimde annem burda olsa..ben ankarada o izmirde..ama yakında gelecek inşallahh..benim eşim kıskanmazzz heraldeeeyerimseniben

sier benimde tam tersi. yok benimki çok kıskanıyorum hatta annem gelsin diyince suratı falan değişiyorboshayallersmile

sier benimde tam tersi. yok benimki çok kıskanıyorum hatta annem gelsin diyince suratı falan değişiyorboshayallersmile

Alla alla ne ilginç ayol :)) normalde bayanlar kayınvalide lafını duyunca suratını asarlar ama..seninki de biraz hoşmuş yanii hihihihi...allahtan bizimkinin öle bişeyi yok olursada valla gebertirim ne demek yanii,kendisi tüm aile arkadaş sülale aynı yerde yaşıyoo ohhh bi eli yağda öbür eli balda misalii..ya bennn..benim hiç kimsem yok burdaa..bi de izmirden ankaraya gelmek zaten işkence..anneme veya aileme bi surat yapsın bak napıyommm..:)) fenayımdır bu konularda yaniii..

Kıssalr ben Şu an yıne lımon yıyorum .

Kendımı alıkoyamıyorum, tansıyonum normalde de dÜŞÜk ;

ama ınşallah bebeĞıme zarraı olmaz limonun ..

Alla alla ne ilginç ayol :)) normalde bayanlar kayınvalide lafını duyunca suratını asarlar ama..seninki de biraz hoşmuş yanii hihihihi...allahtan bizimkinin öle bişeyi yok olursada valla gebertirim ne demek yanii,kendisi tüm aile arkadaş sülale aynı yerde yaşıyoo ohhh bi eli yağda öbür eli balda misalii..ya bennn..benim hiç kimsem yok burdaa..bi de izmirden ankaraya gelmek zaten işkence..anneme veya aileme bi surat yapsın bak napıyommm..:)) fenayımdır bu konularda yaniii..

senin kimsen yokmu burdaaa:mymeka::mymeka:

biz çok iyi anladık canım senin fena olduğunu :roflol:

Kıssalr ben Şu an yİne lİmon yİyorum .

Kendİmİ alıkoyamıyorum, tansİyonum normalde de dÜŞÜk ;

ama İnşallah bebeĞİme zarraı olmaz limonun ..

ayy duygu canım istedi ismini duyunca bile ağzım sulanıyor... olsada yesem.. ben de çok severim limonuuu mımmmm... ama galiba benimkini de düşürüyor..

senin kimsen yokmu burdaaa:mymeka::mymeka:

Aaaa pardon siz hariç canımın içiii...yerim seni beennn...ama biliyon sık sık ta görüşemiyozz :(( bu konuda sıkıntılarımı siz biliyonuz zatenn..allah yüzüme baktıda sizi karşıma çıkardı,candan iki dost sahibi olmamı sağladıı..siz hariç tabi biliyosun canım benimmm..olumunekankayizsmile

Aaaa pardon siz hariç canımın içiii...yerim seni beennn...ama biliyon sık sık ta görüşemiyozz :(( bu konuda sıkıntılarımı siz biliyonuz zatenn..allah yüzüme baktıda sizi karşıma çıkardı,candan iki dost sahibi olmamı sağladıı..siz hariç tabi biliyosun canım benimmm..olumunekankayizsmile

öle olsun bakalım:)

Saol canım..bendede 3-4 gündür sanki oluyor bu durum.gün içindede bazı zamanlar sıklaşıyo bazen olmuyo gibi..Ben geçen sene rahimde septumdan (perde) dolayı ameliyat olmuştum.benim gibi bu ameliyatı olan bazı arkadaşlarımda 20.haftalarına doğru özellikle rahim ağzında açılmalar olmuş ve şimdi ilaç,iğne ve istirahatle erken doğum risklerinden kurtulmaya çalışıyolar.ben bu konuyu dr uma söylediğimde bende böyle bir sıkıntı şimdiye kadar görmediğini söylemişti 2 hafta önceki randevumda.gerçi bi ölçümde yapmadı ama beni bilen de bir dr.o yüzden iyice pimpirik oldum.gerçi herkeste böyle bişey olcak diye bi kaide yok ama,bu sol kasığımdaki tuhaf his beni bazen korkutuyo.acaba mı diyorum? yada ben psikolojik olarak böyle hissediyorum bielmiyorummm..şimdi haftaya randevum var bi an önce gelsede gitsem diyorum..sen yarın dr una gidecekmişsin banada bu konuda cvp yazarsan sevinirim cnm.bakalım senin dr ne diyecek??

canım ben herhangi ameliyat olmadan ilk gebeliğm 20 haftada sonlandı sancılarım başladı rahimim açıldı bu gebelikte 13.haftada dikiş atıldı ve şuanda devamlı yatıyorum bende en ufacık bir ağrıda çok korkuyorum ama allahtan gelene yapcak birşeyimiz yok malesef allahım bebişlerimiz bize bağaşlasın ama sen muhakkak her gittiğinde rahim ağzı ölçümü yaptır canım tamam canım ben yarın seni bilgilendiririm

valla benim eşim kıskanıyor annemle olan muhabbetimizi sonra şaka yapıyorum diyor ama belli kıskandığı napim ikisinin arasında uğraşamıyıcam nasıl isterlerse öyle yapsınlar annemde eşimi kıskanıyor:)) bi ben kimseyi kıskanmıyorm ha yazık bana neyse bebeğim doğsun kendimi kapatıcam odaya bebeğimle annemle eşim yesinler evde birbirlerini sen yaptın ben yaptım diye:))))

Back
X