• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

Sorma cnm aynı paranoyaklıklar bendede mevcut.o yüzden sürekli kendimi dinliyorum,takip ediyorum,korkuyorum.eşimde kızıyo bazen bu hareketlerime ama napayım elimde değil.benimde 2.gebeliğim.ilki 10.haftada kalbi durmuştu maalesef.sonrasındada ameliyatlar vs vs..şükürki bugünlere gelebildim.allahım bundan sonrası için yardım etsin bizlere..

amin canım inşallah
korkma herşey çok güzel olacak

hoşgeldin canım... senin de annen bakacak ozaman bebeğe :)) ben hergün 5km yapıyorum eşim 100.. hem de ters istikametlere.. takılıyorum bazen eşime.. benim koca ne zaman gelip bir gün beni işten alacak acaba sorarım kendisine diye.. o da yazık garibim üzülüyor... beni kim alacak işten diyor sonra...

sizin istikametler aynı mı yoksa ters mi? :)

Bizim istikametler de ters canım :) Nerden tutsak olmuyo yani... ama annem yakınımda ya o yeter, bebeğe de o bakıcak zaten. Hoş kayınvalidem de 2 apt. diğer tarafta o da çok yakın ama o peşin peşin ben bakmam dedi. Neyse ki annem var o olmasa halim haraptı valla...

Sorma cnm aynı paranoyaklıklar bendede mevcut.o yüzden sürekli kendimi dinliyorum,takip ediyorum,korkuyorum.eşimde kızıyo bazen bu hareketlerime ama napayım elimde değil.benimde 2.gebeliğim.ilki 10.haftada kalbi durmuştu maalesef.sonrasındada ameliyatlar vs vs..şükürki bugünlere gelebildim.allahım bundan sonrası için yardım etsin bizlere..

amin.siercim.yinede çok fazla kendimizi dinlemesek iyi olur yoksa bu minik bebişlerimizin gelişleririnin tadını(nasıl bir tamlama yaptım:))nasıl çıkarıcaz.canzininde dediği gibi bol dinlenip hep pozitif olcaz canım.sonra temmuz sonu hergün çifte doğum haberleri alıcaz malum çok kalabalığız

bizim öyle bir sorun yok iş yerinde aynı kattayız hatta 2 oda yanımda eşim :)

ohh valla :))) o da güzel

Canzicim şimdi okudum çok üzüldüm bebek kaybetmek çok kötü bir tecrübe allah kimseye yaşatmasın ben de bir önceki bebeğimi 2 aylıkken düşürmüştüm. Zaten kalp atışı da duyulmamıştı hiç... Çok kötü bir psikolojiye girmiştim ben de çok fena bir şey... Ama neyse ki şimdi bebişlerimiz bizimleler ve sağlıkla gelecekler... ılk başlarda bunda da çok paranoya yapmıştım ben ama şimdi içim rahat, bu sefer her şey yolunda gidecek :1hug:

en iyisi canım... kötü düşünmemek... arkadaşlar bir yerde okumuştum aynen şöyle yazıyordu:

"unutmayın gebeliklerin %90 ı sağlıklı doğumlarla sonuçlanır"

bizler de unutmayalım canlar :)

Canzicim şimdi okudum çok üzüldüm bebek kaybetmek çok kötü bir tecrübe allah kimseye yaşatmasın ben de bir önceki bebeğimi 2 aylıkken düşürmüştüm. Zaten kalp atışı da duyulmamıştı hiç... Çok kötü bir psikolojiye girmiştim ben de çok fena bir şey... Ama neyse ki şimdi bebişlerimiz bizimleler ve sağlıkla gelecekler... İlk başlarda bunda da çok paranoya yapmıştım ben ama şimdi içim rahat, bu sefer her şey yolunda gidecek :1hug:

sağol canım sanada zor olmuştur bende bu sefer içim çok rahat mevlamın dediği olur biz tedbirimiz aldık ve hergün ondan diliyorum bebeğimi bana bağışlamasını o yüzden herşey yolunda gidecek inşallah allahın izniyle hepimiz anne olacağız sonrda bebişlerimiz konuşacağız

Angel ve Sersuma doğum gününüz kutlu olsun

bu arada ne çok konuşuyorsunuz yahu hızınıza yetişemiyorum nasılsınız bakalım güzel anne adayları 2 gün sonra üçlü test için bebeği görmeye gideceğim geçen gittiğimde sırtını dönmüştü bakalım yüzünü gösterecekmi :D

rica ederim canım ne demek allahım hepimizin yardımcısı olsun benimde bu sefer allahıma şükürler olsun bugüne kadar ters giden birşey olmadı olmazda inşalah belim ağrıyor ama onunda sebebi rahimim arkaya yakınmış karnım büyüdükçe öne kayacakmış ve benim ağrım geçecekmiş geçen gittiğimde açıkladı rahim ağzını dikince daha çok bilgi sahibi oldu benim hakkımda buda beni çok rahatlatıyor önce yüce mevlama sonrada doktoruma güveniyorum

Tabiiki cnm önce allaha sonra dr larımıza emanetiz..

arkadaşlar genel bi sorum olcak.yanıtlarsanız sevinirim.herkesin doktoru toksoplazma testi istemiştir.çok şükür benim negatif çıktı.fakat doktorum dediki:toksoplazma olmamak için dışarda et ürünleri ve çiğ sebze salata yemiceksin dedi.iyide ben dışarda ne yicem.şimdi söylemek istemiyorum canınız çeker diye ama benbazı şeyleri yiyorum.sonrada korkuyorum.eşim saçmalama bu kadar takma eskiler böyle hastalıkmı biliyodu herşeyi yiyolardı diyo.siz dışarda yiyomusunuz?

Angel ve Sersuma doğum gününüz kutlu olsun

bu arada ne çok konuşuyorsunuz yahu hızınıza yetişemiyorum nasılsınız bakalım güzel anne adayları 2 gün sonra üçlü test için bebeği görmeye gideceğim geçen gittiğimde sırtını dönmüştü bakalım yüzünü gösterecekmi :D

hoşgeldin canım :))

kalabalık olunca sayfalar çabuk ilerliyor :)

amin.siercim.yinede çok fazla kendimizi dinlemesek iyi olur yoksa bu minik bebişlerimizin gelişleririnin tadını(nasıl bir tamlama yaptım:))nasıl çıkarıcaz.canzininde dediği gibi bol dinlenip hep pozitif olcaz canım.sonra temmuz sonu hergün çifte doğum haberleri alıcaz malum çok kalabalığız

İnşallah inşallah amin cnmm :Saruboceq: şu temmuzlar ağustoslar bi gelse ne güzel olurdu :))

arkadaşlar genel bi sorum olcak.yanıtlarsanız sevinirim.herkesin doktoru toksoplazma testi istemiştir.çok şükür benim negatif çıktı.fakat doktorum dediki:toksoplazma olmamak için dışarda et ürünleri ve çiğ sebze salata yemiceksin dedi.iyide ben dışarda ne yicem.şimdi söylemek istemiyorum canınız çeker diye ama benbazı şeyleri yiyorum.sonrada korkuyorum.eşim saçmalama bu kadar takma eskiler böyle hastalıkmı biliyodu herşeyi yiyolardı diyo.siz dışarda yiyomusunuz?

canım bana doktorum daha ilk gittiğim gün sucuk, salam, sosis yemeyeceksin dedi.. ben de o günden beri onları yemiyorum.. ayrıca tabi çiğ et bulunduran herhangi şeyleri.. dışarı yemek yiyor musunuz diye sorarken neyi kastettin sen? ne gibi şeyler.. ben yiyorum çünkü sürekli dışarıdan.. bir de toksoplazmanın kodu nedir bakim benim testlerimin içinde var mı?

bu arada evdeyim ben şimdi yatıyorum ya her şerde bir hayır vardır kendi kendime işe gitmek ne kadar zor oluyormuş diyorum keyfini çıkarıyorum valla yemeklerim ayağıma geliyor temizliğim yapılıyor çamaşırlarım yıkanıyor ütüler yapılıyor ohhhh sefam olsun bizde bebişle büyüyoruz işte yiyiyoruz içiyoruz yatıyoruz birde KK ya takılıyoruzzzz doğum iznine kadar heyet raporu çıkarttı doktorum paramıda alabilecem şükürler olsun

Back
X