Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok sohocujm ılık süt yapmaz ama iş yerinde nerden buluyosun ılık süt ben hani şu küçük sütlerden yanına alıp içiyorsun diye düşünmüştüm.
seandsun sen neden takıldın bu kadar o hastalığa cnm düşünme kötü şeyler yoktur bi şey bak ben plesanta previa yım yinede kötü şeyler düşünmemeya çalışıyorum( her daim aklımda ama olsun)
yok sohocujm ılık süt yapmaz ama iş yerinde nerden buluyosun ılık süt ben hani şu küçük sütlerden yanına alıp içiyorsun diye düşünmüştüm.
seandsun sen neden takıldın bu kadar o hastalığa cnm düşünme kötü şeyler yoktur bi şey bak ben plesanta previa yım yinede kötü şeyler düşünmemeya çalışıyorum( her daim aklımda ama olsun)
aynen biliyormusun benim eşimde veteriner hekim jinekoloğu valla o bile hayvanların hamılelık psıkolojısını anlayıp ona göre davranıyorum diyor:)
canım buraya getiriyorum sütü burası okadar sıcakki ılınıyor zaten :))) küçük sütlerden yani düşündüğün gibi ... bak bir de ne buldum...
Bu gebelik haftasında ya da daha önce yapılan bir ultrasonda doktorunuz size "bebeğin eşi biraz aşağıda..." gibi bir şey söylemiş olabilir. Burada kastedilen "eş", bebeği besleyen plasenta adlı yapıdır. Bu yapı, gebelik ilerledikçe yer değiştirmeye devam eder ve genellikle 24. haftaya kadar rahim içindeki gerçek yerine ulaşır.
kedim yok..ama çiğ köfte yedim bi kaç kez daha hamile olduğumu öğrenmeden önce.. bide o testleri ihmal ettiğim için vicdan azabı çekiyorum sanırım .doktorda kızıyo bana netten bişeyler öğrenip kafama çok takıyorum diye ..
tatlışlar ben çıkıyorum eşime yemek hazılıycam sonra görüşmek üzere byeeeeeeeeeeeee
ahhh canım süpersin ben hep kötü şeyler okudum netten zaten kan sonuçlarım çıksın druma söyliyicem azcık rahatlatsın beni ay yürümeye korkuyorum sanki ayağımın altında yumurta var gibi yürüyorum görseniz halimi
sinema var ama çok kötü bizim evdeki tv ses sistemi daha güzel burdaki sinemadan:))
taxic ilk bebeğin o yüzden mi öldü peki şimdi de aşağıda mı?????
ahhh canım süpersin ben hep kötü şeyler okudum netten zaten kan sonuçlarım çıksın druma söyliyicem azcık rahatlatsın beni ay yürümeye korkuyorum sanki ayağımın altında yumurta var gibi yürüyorum görseniz halimi
Günaydın kızlar, nasılsınız, iyisinizdir inşallah...
Günaydın kızlar, nasılsınız, iyisinizdir inşallah...