• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

yok sohocujm ılık süt yapmaz ama iş yerinde nerden buluyosun ılık süt ben hani şu küçük sütlerden yanına alıp içiyorsun diye düşünmüştüm.

seandsun sen neden takıldın bu kadar o hastalığa cnm düşünme kötü şeyler yoktur bi şey bak ben plesanta previa yım yinede kötü şeyler düşünmemeya çalışıyorum( her daim aklımda ama olsun)

canım buraya getiriyorum sütü burası okadar sıcakki ılınıyor zaten :))) küçük sütlerden yani düşündüğün gibi ... bak bir de ne buldum...

Bu gebelik haftasında ya da daha önce yapılan bir ultrasonda doktorunuz size "bebeğin eşi biraz aşağıda..." gibi bir şey söylemiş olabilir. Burada kastedilen "eş", bebeği besleyen plasenta adlı yapıdır. Bu yapı, gebelik ilerledikçe yer değiştirmeye devam eder ve genellikle 24. haftaya kadar rahim içindeki gerçek yerine ulaşır.

yok sohocujm ılık süt yapmaz ama iş yerinde nerden buluyosun ılık süt ben hani şu küçük sütlerden yanına alıp içiyorsun diye düşünmüştüm.

seandsun sen neden takıldın bu kadar o hastalığa cnm düşünme kötü şeyler yoktur bi şey bak ben plesanta previa yım yinede kötü şeyler düşünmemeya çalışıyorum( her daim aklımda ama olsun)

sen kötü şeyler düşünme sakın..ben de akşam arıcam dr a sorcam sonuçta 2 li test kaçırılınca 3 lüsü var extradan bununda bi alternatifi vardır umarım canım sanada çok geçmiş olsun bebeğin sağ salim kucağında olur inşallah

aynen biliyormusun benim eşimde veteriner hekim jinekoloğu valla o bile hayvanların hamılelık psıkolojısını anlayıp ona göre davranıyorum diyor:)

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 veterınerlık boyle bolumlerıde mı varmıs yaa ben bılmıyodum... benım babamda veterıner teknıkerdı. emeklı oldu ama devam edıyo ozelde... ben cok gulmustum buyukbaslara 3 boyutlu utsaryon falan bakıyolarmıs ya...

canım buraya getiriyorum sütü burası okadar sıcakki ılınıyor zaten :))) küçük sütlerden yani düşündüğün gibi ... bak bir de ne buldum...

Bu gebelik haftasında ya da daha önce yapılan bir ultrasonda doktorunuz size "bebeğin eşi biraz aşağıda..." gibi bir şey söylemiş olabilir. Burada kastedilen "eş", bebeği besleyen plasenta adlı yapıdır. Bu yapı, gebelik ilerledikçe yer değiştirmeye devam eder ve genellikle 24. haftaya kadar rahim içindeki gerçek yerine ulaşır.

zaten ilk zamanlar plasenta bebeğin aşağısında oluyormuş.Benim ilk hamileliğimde plasentada sorun vardı karnımda ölmüştü ondan ben 12 haftalıkken gittiğimde hemen sordum plasenta nerede diye merak etmiştim "şuanda daha bak bebeğin aşasında" demişti doktorum.

kedim yok..ama çiğ köfte yedim bi kaç kez daha hamile olduğumu öğrenmeden önce.. bide o testleri ihmal ettiğim için vicdan azabı çekiyorum sanırım .doktorda kızıyo bana netten bişeyler öğrenip kafama çok takıyorum diye ..

bişey olmaz canım ALlah ın izniyle içini ferah tut haa bi arada sor doktoruna kalmasın aklındaa:kedi:

tatlışlar ben çıkıyorum eşime yemek hazılıycam sonra görüşmek üzere byeeeeeeeeeeeee

görüşürüz canımmopuyorumnanaktan

ahhh canım süpersin ben hep kötü şeyler okudum netten zaten kan sonuçlarım çıksın druma söyliyicem azcık rahatlatsın beni ay yürümeye korkuyorum sanki ayağımın altında yumurta var gibi yürüyorum görseniz halimi

ahhh canım süpersin ben hep kötü şeyler okudum netten zaten kan sonuçlarım çıksın druma söyliyicem azcık rahatlatsın beni ay yürümeye korkuyorum sanki ayağımın altında yumurta var gibi yürüyorum görseniz halimi

yani ilk başlarda zaten aşağılarda duruyormuş canım :))) üzme kendini boşuna ama yine de tedbiri elden bırakma... ilişkiyi yasakladı mı doktorunuz?

evet ilişki yasak,seyahat yasak fiziksel aktivite kısıtlı lokal sarsıntılardan uzak durucaksın dedi hatta evi temizleme yemek bile yapma demeye getirdi

cnm izmir yazıyor ama ben marmariste yaşıyorum

günaydın wildd

taxic ilk bebeğin o yüzden mi öldü peki şimdi de aşağıda mı?????

aşağıda diye değil canım 9+3 ken randevum vardı (zaten bir sorun olacağını hissetmiştim bebeği görememiştik ultrasonda felan doktorda tedirgin oldu ben anladım ama bana hissettirmek istememişti) o sabah kanamam oldu bayağı doktoruma gittim baktı rahminin iç zarları bozulmaya başlamış dedi baktı hiç bir kan akımı yaşam belirtisi yok dedi tahmini 1 hafta önce ölmüş dedi kürtaj oldum patoloji sonunca sorun neymiş dediğimde eşinde yani plasenta da sorun var dedi... gelişim problemi felandı sanırım...

evet sen yine tedbirli ol ama ben bu site dışında netten bişey bakmıyorum artık...insan paranoyak oluyo.

günaydın kızlar,
nasılsınız, ya birşey sorcam, benim sanki belim kalınlaştı arkadan, hiç hoşuma gitmiyo, sizinde ööyle beliniz genişledimi ya

Back
X