• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

merhaba arkadaşlar, kafam hiç kalkmıyor ufak tefek birşeyler yaptım ama gözümü açamıyorum. Banyo yapıp biraz yatmayı düşünüyorum sonra da Akşam yemeğini hazırlayacağım. Sabah tartıldım 77 çıktım, toplam 6 kg aldım 4 ayda gidişat parlak maşallahhh... Hepinizi çok öptüm

hosgeldın canım... benımde kılımı kıpırdatcak halım yok ınan...

Ben çıkıyorum kızlar, kendinize iyi bakın...

görüşürüz canım
sende kendine iyi bakk

ay harika:lepi: allah razi olsun kızlar
oh bea dünya varmişhihoyyyt
hoşbuldum çok şükür:roflol:

:kedi::kedi:

merhaba arkadaşlar, kafam hiç kalkmıyor ufak tefek birşeyler yaptım ama gözümü açamıyorum. Banyo yapıp biraz yatmayı düşünüyorum sonra da Akşam yemeğini hazırlayacağım. Sabah tartıldım 77 çıktım, toplam 6 kg aldım 4 ayda gidişat parlak maşallahhh... Hepinizi çok öptüm

merhaba canım
ay ne güzel evde olup yatıp dinlenmek var
off off
gel temmuz gel:kedi:

çok teşekkürler siercim. burada konuşunca bende rahatladım biraz. 3 aya kadar vücudumuzdan alıyormuş bebek ama benim ki 14 hafta oldu ya ben ondan çok telaşlıydım. akşamları yemek yiyemiyorum, gündüz yağsız bir iki şey atıyorum ağzıma onunla idare ediyorum, o yüzden endişenmiştim ama şimdi biraz daha rahatım sayenizde....

Rahatlamana yardımcı olabildiysek ne mutlu canım..bende yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum..yaşamayan bilmez derler ya aynen öle işte..ama bak ne güzel 14.haftaya gelmişsin.bundan sonra yavaş yavaş farkedeceksin cnm rahatlayacak miden..dr um bana bulantı ve kusmaların bebeğin sağlıklı olduğunu gösterir derdi, o anlarda hep aklına bu gelsin cnm.hatta benim eşim bunu duyunca,ben evde yerlerde çıkarırken işkenceler çekerken sevinirdi:)) kus kus cnm derdii..bak bebiş sağlıklıymış diye sırıtırdı..sağlam olamadığım için o an ona saldıramıyodum da bu laflarının üzerine :)) hatta şimdi üzülüyoo yaa neden bulanmıyo miden diyoo...anla yani işte..
o yüzden kendinide hiç zorlama neyi ne kadar yiyebiliyosan öyle ye cnm..

Rahatlamana yardımcı olabildiysek ne mutlu canım..bende yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum..yaşamayan bilmez derler ya aynen öle işte..ama bak ne güzel 14.haftaya gelmişsin.bundan sonra yavaş yavaş farkedeceksin cnm rahatlayacak miden..dr um bana bulantı ve kusmaların bebeğin sağlıklı olduğunu gösterir derdi, o anlarda hep aklına bu gelsin cnm.hatta benim eşim bunu duyunca,ben evde yerlerde çıkarırken işkenceler çekerken sevinirdi:)) kus kus cnm derdii..bak bebiş sağlıklıymış diye sırıtırdı..sağlam olamadığım için o an ona saldıramıyodum da bu laflarının üzerine :)) hatta şimdi üzülüyoo yaa neden bulanmıyo miden diyoo...anla yani işte..
o yüzden kendinide hiç zorlama neyi ne kadar yiyebiliyosan öyle ye cnm..

teşekkürler canım. inan bu üç ayda annemin değerini bir kez daha anladım. fırsat buldukça gidip kedi gibi ona yanaşıyorum. sanki en çok o anlıyormuş beni gibi geliyor...

Aslında eskisi gibi yiyorum ama pek hareket etmiyorum, havalar soğuk falan diye dışarı çıkmıyorum. Kocaman göbeğim var inanamazsınız arkadaşım doğum yaptığında bu kadardı nerdeyse karnı :)) Daha çok karbonhidrat ile besleniyorum ama ne yapayım pek hayvansal yiyecekleri sevmiyorum. Baklagil yapıyorum çoğunlukla, akşama da yeşil mercimek yapmayı düşünüyorum.

bulntıdan halsizlkten yerimden kalktığım yok valla
iyice tembel oldum çıktım
kucağımda laptop karşımda tw:içelim:

Aslında eskisi gibi yiyorum ama pek hareket etmiyorum, havalar soğuk falan diye dışarı çıkmıyorum. Kocaman göbeğim var inanamazsınız arkadaşım doğum yaptığında bu kadardı nerdeyse karnı :)) Daha çok karbonhidrat ile besleniyorum ama ne yapayım pek hayvansal yiyecekleri sevmiyorum. Baklagil yapıyorum çoğunlukla, akşama da yeşil mercimek yapmayı düşünüyorum.

yeşil mercimek çok sağlıklıymış ve ette bulunan vitaminleri içeriyormuş... et yiyemeyenler için ideal bir yemek.

sımdı burda bırı bızı aksam yemege cagırsa... onume guzel guzel yemekler gelse... bended yesem... ama yemek yapcak halım yok...

Saçlarınızı boyattınız mı ? Ben pazartesi dr'a gidince soracağım zaten bitkisel boya ile boyatıyordum. Bu arada cildim nasıl kuru nasıl kuru ... Nemlendirici kesmiyor walla yüzüm kollarım bacaklarım bembeyaz pul pul... Su da içiyorum ama hormonel herhalde şimdi peeling de yapacam banyoda...

midem çok yanıyor yine ya öğlen bi yer var ev yemekleri yapan oraya gittiğimizde hep midem ağrıyor yağlarından sanırım şimdi 2 gün çekerim bunu off:(

Saçlarınızı boyattınız mı ? Ben pazartesi dr'a gidince soracağım zaten bitkisel boya ile boyatıyordum. Bu arada cildim nasıl kuru nasıl kuru ... Nemlendirici kesmiyor walla yüzüm kollarım bacaklarım bembeyaz pul pul... Su da içiyorum ama hormonel herhalde şimdi peeling de yapacam banyoda...

ben doktora sordum, 16. haftadan sonra bakacağız dedi. yıllardır boyadığım için bilmiyordum, meğer saçımda ne çok beyaz olmuş:)))

ben boyatmadım... daha önce de boyalı değildi zaten saçlarım :) benim yüzümde çok kötüydü.. gülerken bile acıyordu.. ezcaneye gittim bir dermatolog vardı bana skincode ürünlerinden tavsiye etti... bir temizleme sütü bir de nemlendirici krem...kendisi de hamile iken bunları kullandığını.. gönül rahatlığı ile kullanabileceğimi söyledi... inan şuan çok hak veriyorum yaklaşık 10 gündür kullanıyorum.. yüzüm uzuuun süredir olmadığı kadar pürüzsüz tabi şu arada çıkan isilikler dışında... bir sabah bir de akşam sürüyorum... bütün gün nemli kalmasını sağlıyor ayrıca için 12 faktörlü koruma etkisi de var güneş ışınlarından koruyor biliyorsun hamilelerde güneşte lekenlenme olayı da oluyor.. onları da önlüyormuş ama henüz onunla ilgili bişey deyip yorum yapamicam.. ama çok memnunum...

Back
X