• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

ben doktora sordum, 16. haftadan sonra bakacağız dedi. yıllardır boyadığım için bilmiyordum, meğer saçımda ne çok beyaz olmuş:)))

Ben de daha minicik dibi çıksa boyası aktı diye gidiyordum şimdi beyazları görünce şaşırdımmmmmm, karı koca beyaz saçlarımız ile bebek bakacaz hayırlısı bakalım :))

Ben de daha minicik dibi çıksa boyası aktı diye gidiyordum şimdi beyazları görünce şaşırdımmmmmm, karı koca beyaz saçlarımız ile bebek bakacaz hayırlısı bakalım :))

benim eşimde tek beyaz tel yok, simsiyah maaşallah, ama ben bozuluyorum tabi benimkiler beyazladı diye, birde doktora demez mi, bebeğe zararlı olacaksa hiç boyamasın diye..allahtan doktorum anlıyor insanın halinden, boyamazsa bayanların psikolojileri daha çok bozuluyor, boyaması daha iyi dedi...

Saçlarınızı boyattınız mı ? Ben pazartesi dr'a gidince soracağım zaten bitkisel boya ile boyatıyordum. Bu arada cildim nasıl kuru nasıl kuru ... Nemlendirici kesmiyor walla yüzüm kollarım bacaklarım bembeyaz pul pul... Su da içiyorum ama hormonel herhalde şimdi peeling de yapacam banyoda...

E canım cildin kuruysa niye peeling yapıyorsun!!! bende kuruyumdur dermatologlar bizlere peelingi pek önermiyorlar..duş jeli filan kullanma..ben ne zaman doğal sabunlara geçtim cildim rahatladı..şimdi hamilelikten dolayı vücuduma fındık yağı ve kakao yağı sürüyorum.özellikle kakao yağı yoğun bi nemlendirici olduğu için sanada şiddetle tavsiye ederim cnm..

E canım cildin kuruysa niye peeling yapıyorsun!!! bende kuruyumdur dermatologlar bizlere peelingi pek önermiyorlar..duş jeli filan kullanma..ben ne zaman doğal sabunlara geçtim cildim rahatladı..şimdi hamilelikten dolayı vücuduma fındık yağı ve kakao yağı sürüyorum.özellikle kakao yağı yoğun bi nemlendirici olduğu için sanada şiddetle tavsiye ederim cnm..

kako yağı evet güzel ben daha önce de kullanıyordum, güneşlenirken de :)) Sabun da eriyor sinir basıyor bana , aldım bir sürü doğal kayısılı v.s. sabunlar ama duruyor süs :)) Şimdi kullanırım belki bir yukarı çıkartabilsem totomu üşengeçtim iyice üşengeç oldum bu hamilelikte...

valla cildim o kadar yağlı ki hiçbir şey kullanmıyorum hatta göğüslerim için çatlak önleyici aldım çok büyüdü diye geçen sürdüm bütün gün resmen ıslak ıslak gezdim haliyle kaşındırdı çok vazgeçtim bende sürmekten

kakao yağı faydalıdır dimi, bir yerde daha okumuştum, bende alıcam bugun.

Evet cnm ben başladım kullanmaya çok iyi geliyoo..çokkkk ta güzel kokuyooo..yumuşacık oluyoo heryerimm..ama aktarlardan alma.onlar sentetikmiş..zaten doğal kakao yağı kahverengi olmuyomuş.beyazımsı olcak..body shop mağazasında var onlar zaten doğal ürünler satıyolar..ben DAX diye bi markanın aldım.plastik kavanoz içinde.hem büyükte boyu.koyu kıvamlı olduğu için yoğun ve çabuk bitecek gibide durmuyo cnm..

temek tarıflerıne bakıyorum bende kızlar... dıyorum kı belkı cok canım ceker kalkar yaparım... ama tık yok

Ben hiç boyatmadım saçlarımı bu yaşıma kadar.Beyazım da yok. Arada bir tane buluyorum tabi ama koparıyorum. :jeyyar: :roflol:

temek tarıflerıne bakıyorum bende kızlar... dıyorum kı belkı cok canım ceker kalkar yaparım... ama tık yok

Ben de yemek yapmayı pek sevmiyorum bu aralar. Evlenmeden önce dayımların lokantasının üstünde otururduk.Karnım acıktı mı hoop aşağı inerdim.Yemeğimi yerdim.Izgara, sulu yemek hepsi var.Teyzem yapıyo .Ama şimdi çok uzağım. :sinifsinif:

Ben hiç boyatmadım saçlarımı bu yaşıma kadar.Beyazım da yok. Arada bir tane buluyorum tabi ama koparıyorum. :jeyyar: :roflol:

bende en son gecen sene kışın boyatmıstım.. aralarına sarı ve karamel atırmıstım... sımdı hıc boya kalmadı boyatmadım da.. ama en sevdıgım renk kızıl...

Back
X