• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

tamam canım hastanedeki doktor yaptır der demez gidip yaptırcağım aşımı...

yook şekerim nerdeee.. martın 6 sında gidicem doktora daha çok var :)))

canım yalnız doktor aşı olacaksın yaptır felan demiyor sen söylersin gittiğinde nasıl olsa sağlıkocağı takip ediyor diye heralde..
Bu arada bende yeni dr dan geldim çok güzel bir hastaneye gittim ablam,annemle beraber kocaman lcd televizyon ekranında renkli bile gördük zıpır ellerini yumruk yapıp gözlerini kapamış bi attırdı kendini korktum bacak arasından baktık ben tabi durmuyorum öle baktınız şöyle ldu bu şumu diye konuşup durdum heyecandan çenem açılır biraz da :kedi:
neyse bacak arasından baktık ama kordon gibi de duruyor,kan akımına baktı pipi mi diye ben tabi hemen atladım kan akımına baktınız demek kordon değil kordon olsa kan akımı olurdu orada diye dr sonunda istisas yap bu konuda aferin felan dedi çok komikti ee ıncına cıncığına kadar araştırırsan böle oluyo.Sonuç olaraktan erkek gibi duruyor ama 1 ay sonra kesinleşir dedi :( renkli bakarken bacaklarını açmış olsa görecektik canavar meraklanalım diye açmadı :D
inşallah hayırlısı hepimize neyse o olsun ama kız olsun :D:D:D

offf kıslar baglantı gıdıp gelıyo... acayıp yagmur yagıyo... gok gurluyo falan...

Bakın buda benım bebişimin resmi... tam 3 aylıkken...

kexymrdemt.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
giyiyorum ama öylede rahat edemiyorum

E ozaman cnm senin hamiş pantalonu alma vaktin gelmişş..hem nasıl olmuyo hamiş pantalonları anlayamadımmm..onların beli lastikli.içtende ilikli ayrı bi lastiği var.belini istediğin kadar ayarlıyosun..zaten sadece bel kısmı şu an bizi zorlayan..basen bacak kısımları dar kesim aldım ben.gerçi zor buldum.genelde çünkü iğrenç modeller oluyo kaydirigubbakcemile3 bacak kesimleri aşırı bol oluyo..bende hayatta giymem öle model..o yüzden yine dar paça veya boru paça kesim buldum herzamanki pantalonlarım gib oldu..ama inan çok rahat oluyolar..

aslında bende giymeyi düşünüyorum tesetürlü oldum için illaki üstüne tunik giyiniyorum artık bebiş rahat etsinde cuval bile giyerim burada daha 14 haftalık ama sekiz kilo aldım yasiz

aslında bende giymeyi düşünüyorum tesetürlü oldum için illaki üstüne tunik giyiniyorum artık bebiş rahat etsinde cuval bile giyerim burada daha 14 haftalık ama sekiz kilo aldım yasiz

maslalah canım...kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

canım ben de 2 kilo aldığımı düşünüyorum evdeki tartıya göre :)

E ozaman cnm senin hamiş pantalonu alma vaktin gelmişş..hem nasıl olmuyo hamiş pantalonları anlayamadımmm..onların beli lastikli.içtende ilikli ayrı bi lastiği var.belini istediğin kadar ayarlıyosun..zaten sadece bel kısmı şu an bizi zorlayan..basen bacak kısımları dar kesim aldım ben.gerçi zor buldum.genelde çünkü iğrenç modeller oluyo kaydirigubbakcemile3 bacak kesimleri aşırı bol oluyo..bende hayatta giymem öle model..o yüzden yine dar paça veya boru paça kesim buldum herzamanki pantalonlarım gib oldu..ama inan çok rahat oluyolar..

evet modelleri çok kötü

Zehranurrrr!!! 8 kilomuuu...anacım sence çok değilmii...biraz çok olmuş gibi yerimseniben bundan sonra biraz dikkat et istersen canımm..

yemek yiyemiyorum bol bol uyuyorum ama dokuz aylık olunca kapılardan sıgamıcam bu gidişlemafoldumben

zehranur bence de biraz dikkat etmelisiinn... kaç kilo ile hamile kalmıştın? uyku yapıyorsa biraz daha az uyuyabilirsin.. :) çünkü önünde daha yaklaşık 5,5 ay var :)) sonlara sakla kiloları

Back
X