Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım işyerinde kestirecek yer va rmı? :))) hoşgeldiinn.. geçmiş olsun Alah tez zamanda sağlık versin.. muk muk :)
herkese iyi hafta sonları iyi akşamlar
yoo masada uyumuşum :))
ellerimin üstünde:)
hani okulda uyurduk ya kaydirigubbakcemile3
eee biri görüp bişey demiyor muuu kaydirigubbakcemile3
biz üst kattayız sigorta bölümü olarak:)
zaten 2 kişiyiz birde çaycı
onlarda bişey demez canım:)
idare ediyolarkaydirigubbakcemile3
iyi akşamlar kızlar biz test sonucunu aldık üçlü test sonucumda iyi çıktı allahtan şimdi on gün sonra tekrar gidecğim o zaman ayrıntılı ultrasyona ne zaman gireceğiz onu öğreneceğim hepiniz çok öpüyorum iyi hafta sonları
kızlar iyiakşamlar aslında ben bu topike küstüm ama arkadaşların yazdıklarını okuyunca yazmaya karar verdim benim bugün bel ve kasık agrılarım var sizlerdede oluyormu merak ediyorum benim 7 haftalıkken düşük tehlikem vardı kanamam ve lekelenmem olmuştu şimdi tekrarmı başlıyo diye kendimi yedim ama bir yandanda belki karın büyümesine baglıdır diye düşündüm inşallah kötü bişi degildir bende 1 martta dr gidiyorum bebişimin ne oldugunu ögrenirim o zaman herkese tekrar iyiakşamlar
evet öyleymiş ve en önemli sütmüş mutlaka bebeğe içirilmesi gerekirmiş çünkü bazıları niye sarı diye atıyormuş sağıp...
kızlar iyiakşamlar aslında ben bu topike küstüm ama arkadaşların yazdıklarını okuyunca yazmaya karar verdim benim bugün bel ve kasık agrılarım var sizlerdede oluyormu merak ediyorum benim 7 haftalıkken düşük tehlikem vardı kanamam ve lekelenmem olmuştu şimdi tekrarmı başlıyo diye kendimi yedim ama bir yandanda belki karın büyümesine baglıdır diye düşündüm inşallah kötü bişi degildir bende 1 martta dr gidiyorum bebişimin ne oldugunu ögrenirim o zaman herkese tekrar iyiakşamlar
Kuzenimde epidural sezeryanla doğum yaptı ama çok sıtma tutmuş onu çok çok dikkat etmek gerekiyormuş pişman bile olmuştu ilk zamanlar ama şimdi bilmem...evet aynen öyle ilk üç gün böyle gelirmiş
doğum konusuna gelince yaklaşık 70 kişide 50 sinin epiduralli oluyomuş normal ya da sezeryan. epiduralin ciddi bi sıkıntısına rastlanmamış. ama benim bildiğim bi arkadaşta epidural tutmamıştı gayet normal bi doğum yapmıştı. tabi kişiye göre değişir. Allah herkese kolaylık nasip eder inş.
kızlaaaar lütfen cevap yazın..
baş ağrılarım oluyo haftada bir iki kez.şuandada arıyooo((ilaç almak istemiyorum korkuyorum..yaptığınız bişey varmı sizin????
sizdede oluyomuu??normalmiii