• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

biz üst kattayız sigorta bölümü olarak:)
zaten 2 kişiyiz birde çaycı
onlarda bişey demez canım:)
idare ediyolarkaydirigubbakcemile3

iyi barii... benim de çok uykum geldi şuracıkta yumuşak bir yatak olsa uyurum... eve gidene açılır şimdi uykum :)))

iyi akşamlar kızlar biz test sonucunu aldık üçlü test sonucumda iyi çıktı allahtan şimdi on gün sonra tekrar gidecğim o zaman ayrıntılı ultrasyona ne zaman gireceğiz onu öğreneceğim hepiniz çok öpüyorum iyi hafta sonları

iyi akşamlar kızlar biz test sonucunu aldık üçlü test sonucumda iyi çıktı allahtan şimdi on gün sonra tekrar gidecğim o zaman ayrıntılı ultrasyona ne zaman gireceğiz onu öğreneceğim hepiniz çok öpüyorum iyi hafta sonları

allah sağlıkla kucağına nasip etsin o zaman biz daha test yaptırmadık inş bizimkilerde iyi çıkar iyi haftasonları...

kızlar iyiakşamlar aslında ben bu topike küstüm ama arkadaşların yazdıklarını okuyunca yazmaya karar verdim benim bugün bel ve kasık agrılarım var sizlerdede oluyormu merak ediyorum benim 7 haftalıkken düşük tehlikem vardı kanamam ve lekelenmem olmuştu şimdi tekrarmı başlıyo diye kendimi yedim ama bir yandanda belki karın büyümesine baglıdır diye düşündüm inşallah kötü bişi degildir bende 1 martta dr gidiyorum bebişimin ne oldugunu ögrenirim o zaman herkese tekrar iyiakşamlar

kızlar iyiakşamlar aslında ben bu topike küstüm ama arkadaşların yazdıklarını okuyunca yazmaya karar verdim benim bugün bel ve kasık agrılarım var sizlerdede oluyormu merak ediyorum benim 7 haftalıkken düşük tehlikem vardı kanamam ve lekelenmem olmuştu şimdi tekrarmı başlıyo diye kendimi yedim ama bir yandanda belki karın büyümesine baglıdır diye düşündüm inşallah kötü bişi degildir bende 1 martta dr gidiyorum bebişimin ne oldugunu ögrenirim o zaman herkese tekrar iyiakşamlar

evet canım oluyor özellikle sanki 2-3 gün tuvaletimi tutmuşum gibi mesanemin olduğu yer çok ağrıyordu rahim idrar torbasına baskı yapıyomuş ondanmış.Dün nedense hiç midem bulanmamışşken bütün yediklerimi çıkardım boğuluyodum nerdeyse,küçük çoçuk gibi habire huyum değişiyo...

kızlar ilk sütümüzün sarı gibi geleceğini bilior muydunuz ben bilmiyordum herhalde aaa sütüm iltihaplanmış diye paniklerdim

evet öyleymiş ve en önemli sütmüş mutlaka bebeğe içirilmesi gerekirmiş çünkü bazıları niye sarı diye atıyormuş sağıp...

evet öyleymiş ve en önemli sütmüş mutlaka bebeğe içirilmesi gerekirmiş çünkü bazıları niye sarı diye atıyormuş sağıp...

evet aynen öyle ilk üç gün böyle gelirmiş
doğum konusuna gelince yaklaşık 70 kişide 50 sinin epiduralli oluyomuş normal ya da sezeryan. epiduralin ciddi bi sıkıntısına rastlanmamış. ama benim bildiğim bi arkadaşta epidural tutmamıştı gayet normal bi doğum yapmıştı. tabi kişiye göre değişir. Allah herkese kolaylık nasip eder inş.

canım benımde oluyo... özellıkle gecelerı duramıyorum kasık ve bel agrısından.. ama normalmıs.. korkma bısı olsmaz ıns...

Yasemeen sekerim senin bir dahaki randevun ne zaman? Ne zaman ogreneceksin cinsiyeti? :) asiye hn sana daha one bi yorum yapmisti galiba :)

kızlaaaar lütfen cevap yazın..
baş ağrılarım oluyo haftada bir iki kez.şuandada arıyooo:(((ilaç almak istemiyorum korkuyorum..yaptığınız bişey varmı sizin????
sizdede oluyomuu??normalmiii

evet aynen öyle ilk üç gün böyle gelirmiş
doğum konusuna gelince yaklaşık 70 kişide 50 sinin epiduralli oluyomuş normal ya da sezeryan. epiduralin ciddi bi sıkıntısına rastlanmamış. ama benim bildiğim bi arkadaşta epidural tutmamıştı gayet normal bi doğum yapmıştı. tabi kişiye göre değişir. Allah herkese kolaylık nasip eder inş.
Kuzenimde epidural sezeryanla doğum yaptı ama çok sıtma tutmuş onu çok çok dikkat etmek gerekiyormuş pişman bile olmuştu ilk zamanlar ama şimdi bilmem...

kızlaaaar lütfen cevap yazın..
baş ağrılarım oluyo haftada bir iki kez.şuandada arıyooo:(((ilaç almak istemiyorum korkuyorum..yaptığınız bişey varmı sizin????
sizdede oluyomuu??normalmiii

Benimde o zamanlar çok oluyordu canım şuan allah a şükür artık kalmadı en fasla 1-2 hafta sonra geçer merak etme ama artık geceleri uyuyamıyorum hep dönüp duruyorum artık bu sorunlar başladı inş çabucak geçer...

Back
X