hmm. sen yaptırmayacaksın demek gerek görmedi ben yaptıracaksın sandımda.12 haftalıkken gittiysen seni öyle güzel süprizler bekliyor ki ben de o zmaan gitmiştim sadece kemik gelişimi oluyordu küçük beyaz noktacıklar vardı.O zaman sen gidince omurgasını,minik atan kalbini net göreceksin sonra parmakları neredeyse sayılabilir durumda kordonuda gözüküyor ayak tabanlarını poposunu bilem gördük içerde neler karıştıyor ohoo bir görsen doktor çekmese ultrasonu akşama kadar bakardım heralde en iyisi biz evlere ulrason alsak yaa aklinialirimsmile
yok canım düşünmüyorum :)) evet sabırsızlıkla bekliyoruuuummm... hepsini gösterecek değil mi doktorum en ufak şeylerine varana kadar :)))
canım biliyor musun aynen anlattığın şekilde rüyamda gördüm :)) ama koskocaman olmuş anlatamam sana rüyada da ultrasondan bakıyorduk... maşallah diyorum :)) doğacak kıvama gelmiş :)) kordonunu gördüüüümmm hatta bacaklarını açtıııı veeee pipisi oracıktaydıı aaaaaa diyorum işte erkek kesin erkek artık galibası yok diyorum ama çok tatlıydı yaa :))) Allah oradaki gibi sağlıklı bi rbebek görmemi nasip etsin gittiğimde :))