Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kirada oturup yani kendi evi olmadığı halde bebek odası yapmayı düşünen var mı?
ben çok hevesleniyorum oda yapayım istiyorum ama kirada olunca içime sinmiyo bnm evim diyemeyince acaba pişman olur muyum diyorum.
sizin fikrinizi almak istedim?
ben çok hevesleniyorum oda yapayım istiyorum ama kirada olunca içime sinmiyo bnm evim diyemeyince acaba pişman olur muyum diyorum.
bende hafta sonu bebek arabalarına bakmıştım
kraftın bi modelini beğendik eşimle eşim hemen alalım istersen dedi yok daha erken diyorum ama beni dinleyen kim alsak nolurmuş zor ikna ettim almayalım diye netten baktı eve gelince nette fiyatları daha yüksekti
ben sana demedimmi alalım diye demeye başladı bu seferde
ama yani gerçekten çok erken böyle şeyler almak için daha
bebek arbasının modelide kraft fox tu
kıslar merhaba nasılsınız?
nasıl gidiyor hamilelik bakalım? ya herkesin cinsiyeti belli olmuş. bizimki 4.ayda dedi doktor yaa....
nasıl gidiyor hamilelik bakalım? ya herkesin cinsiyeti belli olmuş. bizimki 4.ayda dedi doktor yaa....
tatlım bende kıradayım.. ama cok ıstıyorum bebek odası yapmayı... kıra olmasında bence bı sakınca yok kı... duvar rengını degıstermezsın olur bıter.. sadece uygun renge boyarsın.. bıde bordur gecırırsın duvara perdesı halısıyla uyumlu bence buda yeterlı.. ben oyle dusunuyorum ıns... nasıllsın bu arada bebiş nasıl?
demetcim hoşgedin ne zamadır yoktun yada bana denk gelmedin herlade
nasıl gidiyor bakalım hamilelik bebiş nasıl
Eneeeee hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
hoşgeldin canım :) sağol iyiyiz sen nasılsın?
Canım benim kiralık ama ben oda yapacağım bebeişime. Ama bizim orada evlerin planları aynı yani 1 sene geçti taşınsam bile gideceğim yerde o oda yine aynı boyutta
tşk ederim canım iyiyiz sizi sormalı :)
tatlım ya bnm hevesimi biraz da eşim kaçırıyo kira eve masraf yapmak istemiyo.. badanaymış bordürmüş hiç uğraşmaz.güya hevesli ama erkek mantığıyla düşünyo hep. bebek daha ne anlıycak ki o olmasa nolur bu olmasa nolur diye sinir ediyo bni. :)) ben de olursa herşeyi tam olsun istiyorum. istediğim gibi bi oda olmıycaksa yapmam diyorum içimden.
aaaaaaaaaaaaa
kıslar çok özledim hepinizi yaaaa.....
nasılsınız? nasıl bebişler yaaa....
ay çok heyecan yağtım yaaa canlarım benimmmmmm:dance::dance:
Merhaba hoşgeldinn..evet bizim dr da 4.ay da dedi..kısmetse yarın randevum var bakalım görebilecekmiyiz :)